• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
34.haftadayım
Tam olarak dediğin gibi oluyor aslında hafif dokunduğumda orası neresiyse çekiyor ya da kıpırdıyor
Evet ben 30 haftalığım geçen haftadan beri baya net. Hatta karnını o an açıp bakarsan hafif bi yükselti bile gözüküyo ben sertlikten aşağı yukarı tahmin ediyorum işte dizi, dirseği, omzu gibi sert ve sivri bi yeri. Hareketle kascak gibi olursa zaten fırt diye diğer tarafa kaçırıyo kendini rahatsız olup 🥲 bebiş kilo aldıkça ve karnımız iyice inceldikçe tamamen görcez artık ayağı bile ayırt ediliyor son haftalar 🥲

Evet ben 30 haftalığım geçen haftadan beri baya net. Hatta karnını o an açıp bakarsan hafif bi yükselti bile gözüküyo ben sertlikten aşağı yukarı tahmin ediyorum işte dizi, dirseği, omzu gibi sert ve sivri bi yeri. Hareketle kascak gibi olursa zaten fırt diye diğer tarafa kaçırıyo kendini rahatsız olup 🥲 bebiş kilo aldıkça ve karnımız iyice inceldikçe tamamen görcez artık ayağı bile ayırt ediliyor son haftalar 🥲
Haklısınn son 2 haftadır aşırı hareketli gece gündüz fark etmez fır fır dönüyor karnımda bi sağa bi sola🥹 bu hisler çok güzel

Benim paketimde de öyle yazıyor.
Yeni doğan muayenesi topuk kanı aşı vs
3 -5.gündeki muayeneleri 2.topuk kanı işitme testi bundan sonrası kesin ücretli
6 yaşına kadar yüzde 20 indirim hakkı demiş :)
Bu ilk 28 gün ücretsiz olayı acaba acile falan götürdüğümüzde mi geçerli oluyor
Benim bildiğim acil dışında da çocuk doktoruna gidince ücretsiz oluyor ama benim pakette yokmuş

Kızlar birde dün sünnet için ilk 48 saat öneriliyor dediler ama biz kabul etmedik ve fiyatını sorduk aşırı uçuk geldi

Anladığım kadarıyla hiç bi özel paşa paşa o hizmeti yapmıyor sonradan itiraz şikayet vs geri veriyor ://
Birde iyi diye Acıbadem’e gittik evimin karşısındaki hastanede yarı fiyatınaydı bilseydim oraya giderdim ve çocuk doktoru 28 gün ücretsizmiş Acıbadem bir muayeneye 7800 tl istiyor aşılarla 20 bini buluyormuş

Back
X