- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.761
Takipte ol canım bazen doz yükseltmek gerekiyor benim de hamile kaldığım ay 1.75ti 2 hafta önce 2.06 yeni yaptırdığım da 3.97 olmuş kısa sürede yükselebiliyorBende ilac kullaniyorum canim. Ama benimde ilaca ragmen tam hamilelikten önce yukselmisti. Simdi kac oldu bilmiyorum 10gun sinra kan ver dedi dr.
Bence sen aralıkcısın
Canim ben daha saglik ocağına bildirmedim Göksu saglik ocagi, nezaket kadiogluna gidiyorum ondan paket almayı düşünüyorum, ilaçlarımı yazdırmak için Eryaman hastanesi alaaddin beye gidiyorum, sen nereye gidiyorsun ?Azimliiii canım sen nereye takiplisin şuan aynı yerdeyiz ya merak ettim :)
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama kalbini ferah tut, ben bu gün dr muayene edene kadar stresten ağladım kötü bir şey diyecek diye, 1 olumsuz şey yaşadık doğru ama hep öyle olacak diye bir şey yok, biz önlemleri aldık gerisi Allahtan başa ne gelirseKızlar ben doktora gitmek istemiyorum, böyle bir travma kaldı ben de sanırım sizler sabredemiyorsunuz, hemen gidip görmek istiyorsunuz ya aksine ben de hiç gitmek istemiyorum, korkuyorum, ya olumsuz bir şey derlerse ben nasıl baş edeceğim korkusu mu desem, anlamlandıramadığım başka bir endişe mi desem bilmiyorum ya
Nezaket kadıoğlunu duymuştum hakkında hayırlsı olsunCanim ben daha saglik ocağına bildirmedim Göksu saglik ocagi, nezaket kadiogluna gidiyorum ondan paket almayı düşünüyorum, ilaçlarımı yazdırmak için Eryaman hastanesi alaaddin beye gidiyorum, sen nereye gidiyorsun ?
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama kalbini ferah tut, ben bu gün dr muayene edene kadar stresten ağladım kötü bir şey diyecek diye, 1 olumsuz şey yaşadık doğru ama hep öyle olacak diye bir şey yok, biz önlemleri aldık gerisi Allahtan başa ne gelirse
Kese 7+3 de görüldüBebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
@mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
@lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
@asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
mevsimbahar18 kese
@cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
@Senosi kese ve kalp atışı
@Dogabesmez kese ve kalp atışı
@himadays kalp atışı
@Lovely35 kese ve kalp atışı
@pembe kurklu kese ve kalp atışı
@Zeynobenn kese ve kalp atışı
@Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
@kumsal007 kese
@nsakbra beklenen doğum tarihi
P Pembepapatyaa yaş ve kaçıncı çocuk
Merhaba. Ben doktor hanımı arayıp sormuştum. Doğum paketi 45bin, doğum 40bin ve hastane ücreti de 40bin demişlerdi. Hastane ücretinde güncelleme olabilir demişlerdi ama. Memorial ve Güven hastanesinde yaptırıyormuş doğumlarNezaket hanımın kliniği nerede bir de paket fiyatını biliyor musunuzAzimliiii
Benim de öyle görünüyor canım ama ilk doğumum sezeryan olduğu için gider mi ki o haftaya diyorum kendime
Aynen canim bende takiote olacagim hep. Doktorum da dedi her ay bakariz diye. Insallah anlık yukselistir seninki de düşer yeniden. Ilacla kolay hallediliyor mesele canim zaten korkmaTakipte ol canım bazen doz yükseltmek gerekiyor benim de hamile kaldığım ay 1.75ti 2 hafta önce 2.06 yeni yaptırdığım da 3.97 olmuş kısa sürede yükselebiliyor
Cok gecms olsun umarim bende yukselmez korktm benim 5 ti 1 kusur indi suan kac bilmiomBenim 2 hafta önce 2.06 yeni yaptırdığım 3.96 gebeliğin erken döneminde hızla yükselebiliyor. Ben 75 mg ilaç zaten içiyordum hamile kalmadan da değerim 1.75ti mesela. Şimdi doz yükselip devam edecek 1 hafta 10 gün sonra tekrar baktıracağım
Benim de şu gibi bi akıntım oldu, ilaç kalıntısıyla beraber, bu normal mi?Ben de akıntı yok denecek kadar az, progestan fitil den kaynaklı su gibi akıntı oluyor, bazen idrarımı yaptım sanıyorum.
Merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar, gebelik başından beri Progestdn fitil kullanıyorum,
2 gündür iç çamaşırımı değiştirme ihtiyacı hissettirecek kadar su gibi, şeffaf ve kokusuz bir akıntım oluyor. Ped kullanmam gerekmiyor ama sürekli hafif ıslaklık hissediyorum.
Kaşık, bel ağrısı, kaşıntı, yanma veya kötü koku yok. Bu durum normal mi acaba? Dr rahimde kanama alanı var dedi, Vajinal bir kanamam yok.
Bugün akıntı yine çoğaldı, ne yapmam gerekiyor acaba
Progestan fitil akıntı yapiyor oncelikle bunu bilmelisin. Ama su gibi akıyorsa vajinadan fazlaca aktigini hissediyorsaniz doktorunuza sorun.Merhaba kızlar, gebelik başından beri Progestdn fitil kullanıyorum,
2 gündür iç çamaşırımı değiştirme ihtiyacı hissettirecek kadar su gibi, şeffaf ve kokusuz bir akıntım oluyor. Ped kullanmam gerekmiyor ama sürekli hafif ıslaklık hissediyorum.
Kaşık, bel ağrısı, kaşıntı, yanma veya kötü koku yok. Bu durum normal mi acaba? Dr rahimde kanama alanı var dedi, Vajinal bir kanamam yok.
Bugün akıntı yine çoğaldı, ne yapmam gerekiyor acaba
Canım hamıle olunca vücudun ihtiyacı attıyor. O yüzden tsh artıyor. Bende normalde hafta içi 100 hafta sonu 125 kullanıyordum. Hamıle olduğumu 4. Haftada ogrendım ve tsh 19 idi. T4 1 lerde bırseydı. Dr tsh ilacın vücuda yetersız olduğunu bıldırır. Bebeği etkileyen t4 dedı. İçiniz rahat olsun dedı. Bende guvendım mecburen. Şuan hafta içi 125 hafta sonu 150 kullanıyorum. Hemen arts ıyı olmaz dedı. Senın degerın asırı yüksek değil. Canını sıkma 20 gün sonra tekrar kan verır bakarsın ona göre tekrar gıdersın. Rabbım korktuklarımızdan uzak eylesinKızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?