- 23 Ekim 2024
- 3.759
- 5.874
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.741
Oh içime su serptin canımBende tutmadı o zaman ilk gebeliğimde de normaldi hep tsh :) ama erkek oldu :)
2 haftada bir baktır ben öyle yapıyorumBenimde yuksekti ilac kullandim hatta dustu diye gebelik olmus doktor sakin birakma dedi tiroid yuzunden de strese giriyorum ablamin arkadasi sanirim 12 falan olmaliydi bebegini kaybetti gelisimj duruyormus bebeklerin cok uzuldum
Tiroid degerlerine mi insallah birdahaki kadin doguma gittigimde bakarlar sizin deger kaclarda2 haftada bir baktır ben öyle yapıyorum
Hahaha alemsinOh içime su serptin canımortalarda erkek hissediyorum diye geziyordum tsh normal çıkınca bu gün bir söndü havam ben nasıl bir anayım doğru hissetmedim diyecektim, şu teyze gibi yaptın beni
9. Haftada bi tık küçüldü. Yok bebek ağrı yapmıyor kistten oluyor. Ama bebekle aynı yerde değilmiş bu kistler patlamasını istemiyorum dedi sadece. Onun içinde ani hareket ev süpürme yapmamı istemiyor. Vileda bile yasakladı. Sende yapma. Eğer küçülmezse doğumda alıyorlarmış.
Canım biz aralık Ocak aradayız benim de 1 Nisan sat ama aralığa kayabiliriz gibi geliyor o yüzden ben bu grubu sıkı takipteyimBenim sat 2 Nisan Aralık mı Ocak mı annesi oluyorum
En heyecanlı hafta desene dünyanın en güzel melodisini dinlemeye az kalmışBen henüz 6. Haftadayım, inşallah canım, ikimizin de küçülür. Banada öyle dedi bebeğin olduğu yer de değil, hatta gösterdi ultrasonda, bebek tam ortada burada dedi, bu hafta kalp atışı için gideceğim inşallah
Yaa her dediğinize katılıyorum çok güzel zamanlama gerçekten 3.trimestrı yaza denk gelenler çok zorlanmışlardı tanıkdıklarıödan biliyorum , doğumu ilkbahar yaz gibi olanlar da bebek küçükken sıcakta isilik pişik huysuz olmasından çok yakınmışlardıKızlar hamilelik zamanımız cidden çok güzel dönemlere denk geliyor oğlumuda kasım sonunda doğurmuştum yazın kavurucu sıcaklığında 2.trimestr oluyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor.doğuncada zaten kış mevsimi normalde bile evlere kapanmış oluyoruz sonra yaz geliyor çocuk hop park bahçeye çıkabilecek aya geliyorRabbim o günlerimizi göstersin inşallah
En heyecanlı hafta desene dünyanın en güzel melodisini dinlemeye az kalmışsağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar hamilelik zamanımız cidden çok güzel dönemlere denk geliyor oğlumuda kasım sonunda doğurmuştum yazın kavurucu sıcaklığında 2.trimestr oluyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor.doğuncada zaten kış mevsimi normalde bile evlere kapanmış oluyoruz sonra yaz geliyor çocuk hop park bahçeye çıkabilecek aya geliyorRabbim o günlerimizi göstersin inşallah
Ay hadi hayırlısı yeni yıl bebeğide olabilir evet sağlıkla gelsiin inşallahYaa her dediğinize katılıyorum çok güzel zamanlama gerçekten 3.trimestrı yaza denk gelenler çok zorlanmışlardı tanıkdıklarıödan biliyorum , doğumu ilkbahar yaz gibi olanlar da bebek küçükken sıcakta isilik pişik huysuz olmasından çok yakınmışlardıbenim hele 6 Ocak 40.hafta ben de diyorum belki de 40.hafta tam dolmaz yeni yılın ilk bebeklerinden falan olur
Yaa her dediğinize katılıyorum çok güzel zamanlama gerçekten 3.trimestrı yaza denk gelenler çok zorlanmışlardı tanıkdıklarıödan biliyorum , doğumu ilkbahar yaz gibi olanlar da bebek küçükken sıcakta isilik pişik huysuz olmasından çok yakınmışlardıbenim hele 6 Ocak 40.hafta ben de diyorum belki de 40.hafta tam dolmaz yeni yılın ilk bebeklerinden falan olur
Hahah hepimiz ayniyiz yaa. 1 aya uzadikca dayanmak daha zor olacak iyice çünküAmin canım bu arada bende 3 hafta daha sabredemedim devlete gittim kontroleay hiç kalp atısı vs duymamış gibi kalp dinlettiler bana pazartesi günü muhtemelen doğum paketini alcazda dedim her şey yolunda mı bir bakalım sonrsonra iade iptsl uğraşmayalım şükür herşey yolundaymış bizdede
Amin canım inşallahHahah hepimiz ayniyiz yaa. 1 aya uzadikca dayanmak daha zor olacak iyice çünkü
Ne guzel duymussun görmüşsün bebisi hersey de yolundaymis oh ne güzel
Bende haftaya yapcam paketi galiba canim insallah hep yolunda gider hamileligimiz de saglikla geçiririz gunlerimizi en son da bebislerimize kavusuruz saglikla
Bende ilac kullaniyorum canim. Ama benimde ilaca ragmen tam hamilelikten önce yukselmisti. Simdi kac oldu bilmiyorum 10gun sinra kan ver dedi dr.Benim normalde de böyle canım hipotiroidim var. Hamilelikte bebek kendisi üretemediği için tiroid hormonunu senden karşılıyor özellikle ilk 12 hafta için önemli.
Ah sorma kuzum biraz en azindan rahatladik. Seninde güzel haberlerini okudum cok sevindim.Maşallah canım benim çok sevindimen azından endişelerin birazda olsun geçmiştir
Benim 2 hafta önce 2.06 yeni yaptırdığım 3.96 gebeliğin erken döneminde hızla yükselebiliyor. Ben 75 mg ilaç zaten içiyordum hamile kalmadan da değerim 1.75ti mesela. Şimdi doz yükselip devam edecek 1 hafta 10 gün sonra tekrar baktıracağımTiroid degerlerine mi insallah birdahaki kadin doguma gittigimde bakarlar sizin deger kaclarda
Bence sen aralıkcısınBenim de öyle görünüyor canım ama ilk doğumum sezeryan olduğu için gider mi ki o haftaya diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?