- 15 Ağustos 2024
- 2.378
- 4.861
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.241
Kııız yapıştır kullan bu durumuBende hayır diyememe problemi var cano yaa ama lohusa kafası ayağına galiba herkese fırçayı çekip yollıycam
Aman desinler bahanem belli lohusayım benKııız yapıştır kullan bu durumudesinler ki "bu da çok değişti"
Esine söyle yada hemsireye çıtlat ben rahat edemiyorum emzirmede herkesi cikarir misiniz diyeBen koyayım diyordum bak böyle diyince gaza geldimgörümcem falan kalırım diyordu gerçi istemiyorum ama kalırsa onu sürekli dışarı çıkartamam ama yanında mememi açmak da istemiyorum bilemedim.
Hemşireye söylemek çok mantıklıEsine söyle yada hemsireye çıtlat ben rahat edemiyorum emzirmede herkesi cikarir misiniz diye
Görümcene de olmadi dersin ay ben cekiniyorum arkani dönsen falan de yallah
Tek kişi kalabiliyormuş deHemşireye söylemek çok mantıklıkız görümcem çok gamsızdır, kadına kalmana gerek yok dedim aslında istesen de istemesen de kalmak istiyorum ben dedi ne diyim buna şimdi. Kovcaz mecbur
Bol su iç bide günde bi kez magnezyum ilacını iç dedi idrar tahlili de istedi temiz çıktıCanım cok sevindim tekrar sancı cikmamasina. Artik bu yalanci sancilsr yasanacak galiba. Geçmiş olsun. Dikkat etmen gereken birsey varmıymış peki?
Bebem neredeyse 2 kg olmuş boyu da 43 cm
Ay bende de hiç etki etmedi yalnız değilsinkız herkes ama etkilendi kolu ağrıyan ateşi çıkan falan bana bişey olmayınca şüphelendim. Yada seyit onbaşı gibiyim sanırım hissetmiyorm
İyi barii tek su yapılan ben değilmişimBebem neredeyse 2 kg olmuş boyu da 43 cmher şey yolunda çok şükür artık 2 haftada bir gidicez kasılmaları sordum gayet normal artık dedi doktorum. Oğluşumun eli hep yüzündeydi doğum için aklında var mı bir şey dedi bende vajinal istiyorum dedim tamam o zaman 39larda detaylı konuşuruz dedi doktor çok rahat yaa onun relax olması beni de rahatlatıyor tsh sınırda çıkmıştı ona da bir sonraki muayenede yine bakalım dedi ama dalgalanmalar normal tiroidlerde dedi. Böyle işte
Ay bende de hiç etki etmedi yalnız değilsinsadece kolumda bir hassasiyet oldu o kadar o da ertesi gün geçti zaten
Öğrenir o hemşireden yalanım ortaya çıkarTek kişi kalabiliyormuş de
Kasılmalar oluyordu nstde de sancı çıkmıştı. Serviks kısalmıştı. Seni de nstye bağlasaymış keşke ama sancın yoksa sorun yoktur diye düşünüyorumTedbir amaçlı verdi sanırım ayrıca bir şey söylemedi çünkü. Devletteki doktorlar hiç açıklama yapmıyor maalesef. Sende neye göre vermişlerdi sancı vs mi çıkmıştı
Canım benim belime ağrı giriyordu yukarı doğru çıkıyordu kasıklarımdanda bacaklarıma doğru vuruyordu normal bir ağrı değil ayırt edebiliyorsunKızlar sancıyı nasıl anlıyorsunuz yaa ben anlamıyorum sanırım oluyorsa da. Arada bişeyler oluyor ama sancı mı bilmiyorum ki
Weleda’dan memnunum ben canım. Hatta ilk kez Amsterdam’da markette görmüştüm indirimdeydi, bakarken kadının biri popo için çok iyi demişti, almıştım. Oğlum 6 aylıktı o zaman. Tabi ileri pişiklerde farklı müdahaleler lazım ama yenidoğan dönemi için yeterli bence. Çok da uzun süre gidiyor tüpü.Mustela pisik kreminde icerik temiz memnuniyet fazla diye bilgiler var fakat olumsuz yorumlari görünce arada kaldim. Weleda alcam galiba ya pisik kremini.
Amin canım aminn yan etkisiz olur bu defa umuyorum ki
Yıkanabiliyor onlar, mutfak lavabosuna koyup yıkıyordum ben bebeklik oyuncaklarını. Kötü olur dersen silebilirsin nemli bir bezle.Kızlar hışırtılı kitapları nasıl temizlediniz
Kanka erkek bebelerde tsh yüksek oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorumBebem neredeyse 2 kg olmuş boyu da 43 cmher şey yolunda çok şükür artık 2 haftada bir gidicez kasılmaları sordum gayet normal artık dedi doktorum. Oğluşumun eli hep yüzündeydi doğum için aklında var mı bir şey dedi bende vajinal istiyorum dedim tamam o zaman 39larda detaylı konuşuruz dedi doktor çok rahat yaa onun relax olması beni de rahatlatıyor tsh sınırda çıkmıştı ona da bir sonraki muayenede yine bakalım dedi ama dalgalanmalar normal tiroidlerde dedi. Böyle işte
Ay bende de hiç etki etmedi yalnız değilsinsadece kolumda bir hassasiyet oldu o kadar o da ertesi gün geçti zaten
Teşekkür ederimYıkanabiliyor onlar, mutfak lavabosuna koyup yıkıyordum ben bebeklik oyuncaklarını. Kötü olur dersen silebilirsin nemli bir bezle.
Olabilir aşko normal ya bakalım asm de kan verir görürüm yine sonucuKanka erkek bebelerde tsh yüksek oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorumama maşallah tosuncuka
Oy masallah güzel büyüyorlarBebem neredeyse 2 kg olmuş boyu da 43 cmher şey yolunda çok şükür artık 2 haftada bir gidicez kasılmaları sordum gayet normal artık dedi doktorum. Oğluşumun eli hep yüzündeydi doğum için aklında var mı bir şey dedi bende vajinal istiyorum dedim tamam o zaman 39larda detaylı konuşuruz dedi doktor çok rahat yaa onun relax olması beni de rahatlatıyor tsh sınırda çıkmıştı ona da bir sonraki muayenede yine bakalım dedi ama dalgalanmalar normal tiroidlerde dedi. Böyle işte
Yaa sevindim canım tecrübenin olmasina tamam kesin aliyorum o zamanWeleda’dan memnunum ben canım. Hatta ilk kez Amsterdam’da markette görmüştüm indirimdeydi, bakarken kadının biri popo için çok iyi demişti, almıştım. Oğlum 6 aylıktı o zaman. Tabi ileri pişiklerde farklı müdahaleler lazım ama yenidoğan dönemi için yeterli bence. Çok da uzun süre gidiyor tüpü.
Offf eksik bitmiyorYaa sevindim canım tecrübenin olmasina tamam kesin aliyorum o zamanbu aksam da pişik kremini de halledelim. Kaldi geriye banyo icin küvet göğüs pompası ve aklima gelmeyen diger eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?