Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Offf eksik bitmiyor eşime her gün şu eksik diyorum yeni sipariş oluşturuyorum
Ahahah ne kadar benziyoruz yaa.
Ben pazar gece bir siparis geçtim saat 1 gibiydi. Pazartesi sabah 8gibi yeni eksikleri siparis ettim
Bugunde salı birazdan da pisik kremini falan siparis etcem yani eksik bitmiyor.
Sıfırdan çeyiz diziyoruz

Aşkım weleda e bebekten alacaksan indirim takip et çok sık giriyor indirime
Yaa kuzum tamam teşekkür ederim hemen ordan da fiyat takibi yapayim. Alayim gitsin diyorum ama bi bakarim.
Bende severim kazıklanmayi
Gözümüz aç her şeyi hemen aynı andan almak istiyoruz
bence bu daha yüksek ihtimal mesela

Maşallahhh kuzum çok sevindim tarihinin belli olmasına az kaldı seninde
Temmuz anneleri grubu da gelmiş kızlar ben yeni gördüm yani. 2-3 hafta sonra gündemimiz hep doğum olacak
ciddi misin yaa vayy beee temmuzda bizimkiler 6-7 aylık olacak

Ya evet bende eski tip bir tane var ama üstüne file almam lazım. Sen nasıl bir şey alacaksın
E canım varsa yeter daha niye alacaksin ki. Bi file al tamam bitti gitti iste.
Bende katlanan olmayanlar klasik birsey alacagim galiba. Isim bitince de artik ortadan kaldirir birine veririm diye düşünüyorum.

oyyy bu nasıl bir minnoş yaa
canım nasıl bebişin iyi mi? sen nasılsın?
İkimizde çok iyiyiz çok şükür yapışık ikiz gibi yaşıyoruz bugün avm turu yaptık bebek arabasında durmuyor illa kucağımda duracak şimdiden gezmelere başladık

Kızlar arada kuyruk sokumu ağrım oluyor öyle bi şey ki yürüyemiyorum. Solda oluyor sol bacak üstüne kendimi bırakıyorum istemeden, düşmeden zor ilerleyebiliyorum
Uzun süre oturup kalktığımda oluyor genelde fena bişiy yaa. Sizden yaşayan oldu mu böyle bi şey???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…