- 23 Ekim 2024
- 6.922
- 11.896
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.261
Aşkım weleda e bebekten alacaksan indirim takip et çok sık giriyor indirimeYaa sevindim canım tecrübenin olmasina tamam kesin aliyorum o zamanbu aksam da pişik kremini de halledelim. Kaldi geriye banyo icin küvet göğüs pompası ve aklima gelmeyen diger eksikler
Gözümüz açOfff eksik bitmiyoreşime her gün şu eksik diyorum yeni sipariş oluşturuyorum
Ya gerçekten öyle, mesela eşim diyor ki IKEA oyun parkının acelesi ne, şimdi masrafa gerek var mı birkaç ay sonra alırız yoook oğlum doğmadan hemen alınacakGözümüz açher şeyi hemen aynı andan almak istiyoruz
Fisher price geçenlerde alacam diyorum eşim diyorki kaçıncı aydan itibaren oynayacak örn 6 diyorum, şimdiden ne gerek var zamanında alırız diyoYa gerçekten öyle, mesela eşim diyor ki IKEA oyun parkının acelesi ne, şimdi masrafa gerek var mı birkaç ay sonra alırız yoook oğlum doğmadan hemen alınacak
Aldığım şeyin bir parçası da aktivite masasıFisher price geçenlerde alacam diyorum eşim diyorki kaçıncı aydan itibaren oynayacak örn 6 diyorum, şimdiden ne gerek var zamanında alırız diyooyuncak önemli
Biri bizi durdursun
Benim de küvetim yok ya, hatta oğlum kovayı da kırdı geçen günYaa sevindim canım tecrübenin olmasina tamam kesin aliyorum o zamanbu aksam da pişik kremini de halledelim. Kaldi geriye banyo icin küvet göğüs pompası ve aklima gelmeyen diger eksikler
Aa orda satılıyor mu, ben de takip edeyim. Eşim getiriyordu da eczanelerden bakıp. Thx kankaAşkım weleda e bebekten alacaksan indirim takip et çok sık giriyor indirime
Hayir memeler fora emzircem gormek istemeyen yallah evineKızçeler hastane çantanıza emzirme önlüğü koyacak mısınız :)
Karnin asiri sertlesiyo normalde iceri gocer bastirinca ama asla bastiramiyosun. Hafif regl gibi karin agrisi oluyo bi deKızlar sancıyı nasıl anlıyorsunuz yaa ben anlamıyorum sanırım oluyorsa da. Arada bişeyler oluyor ama sancı mı bilmiyorum ki
Hastanenin takımını giydirdiler ama odaya gelince değiştirdik 1-2 saat sonra kendi takımımızı giydirdikmevsimbahar18 aşkım birde sen acıbademde doğum yaptın ya hemşireye verilecek olan kıyafetleri giydirdilermi yoksa hastanenin takımını giydirdilermi?
Ben koymadım gerekte olmadı herkes dışarı çıkarıldıKızçeler hastane çantanıza emzirme önlüğü koyacak mısınız :)
Evet kuzu aynı şekilde yaaOy masallah güzel büyüyorlar
Ya bende cok rahatlıyorum doktorumuz oyle rahat konustukca. En stresle girdigim günlerde bile baby rahat ol diyor mesela olumlu seylerden bahsediyor o an bir rahatlama geliyor
Ya gerçekten öyle, mesela eşim diyor ki IKEA oyun parkının acelesi ne, şimdi masrafa gerek var mı birkaç ay sonra alırız yoook oğlum doğmadan hemen alınacak
Ay kızlar bende daha temel şeyler eksik ne oyuncağı aktivite masasıFisher price geçenlerde alacam diyorum eşim diyorki kaçıncı aydan itibaren oynayacak örn 6 diyorum, şimdiden ne gerek var zamanında alırız diyooyuncak önemli
Biri bizi durdursun
Ay bu bana oluyor ağrısı sızı yok da kasılıyo sonra birden rahatlıyo gevşiyo. Düzen yoksa ve şekil değiştirince geçiyorsa yalancı kasılmalardır demişti doktorum. Şu cuma günü bi kontrolüm gelse de rahatlasamm her dönem başka bişey takıyomuş insannKarnin asiri sertlesiyo normalde iceri gocer bastirinca ama asla bastiramiyosun. Hafif regl gibi karin agrisi oluyo bi de
Ben koymıcam, zaten erkek olarak babam ve eşim olur, diğerleri kısa süreli ziyaretçi, onlar da izinsiz odaya girmez. Babamı da eşimle birlikte göndeririz.Kızçeler hastane çantanıza emzirme önlüğü koyacak mısınız :)
Aynen canim bu boyle 5 dkda bir ve agrili olmuyosa, kanama yoksa yalanci sanciymisAy bu bana oluyor ağrısı sızı yok da kasılıyo sonra birden rahatlıyo gevşiyo. Düzen yoksa ve şekil değiştirince geçiyorsa yalancı kasılmalardır demişti doktorum. Şu cuma günü bi kontrolüm gelse de rahatlasamm her dönem başka bişey takıyomuş insann
Peki içine zıbın olarak hastane gömlek zıbın mı giydirdi yoksa çıtçıtlı, hangisi daha sağlıklı acaba, ay senide soruya boğdumHastanenin takımını giydirdiler ama odaya gelince değiştirdik 1-2 saat sonra kendi takımımızı giydirdik
Aşkım ben benimkileri e bebekten aldım ve sık sık güzel indirim yapıyor weledaAa orda satılıyor mu, ben de takip edeyim. Eşim getiriyordu da eczanelerden bakıp. Thx kanka
Estağfirullah aşk olsunPeki içine zıbın olarak hastane gömlek zıbın mı giydirdi yoksa çıtçıtlı, hangisi daha sağlıklı acaba, ay senide soruya boğdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?