- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.801
Ay sormaa bende su an mide kazinmasi ile cebellesiyorum ondan sordum sana daUfff aşkım sen öyle yazınca bile acıktım şu angerçekten sürekli açım psikolojik herhalde , fazla kilo almıyım diye bişey yemiyorum yemekten sonra sadece su içiyorum, sen nasıl idare ediyorsun canım o kriz sürecinii varmı bir tavsiyen
Aşkım bebek olduğu belli olsa yerim ama şu an bildiğin göbekAy sormaa bende su an mide kazinmasi ile cebellesiyorum ondan sordum sana dabalım napcaz bilmiyorum ama yesen bir dert yemesen bir dert. Bende su iciyorum ama bir sure sonra midem bulaniyor sudan da.
Karabugday patlagi ve fıstık ezmesi aldik bugun. Aclik krizlerinde daha hafif ve saglikli olur diye onu yerim heralde artik.
ay vallahi öyle dogru göbeklerimiz kilo olacak ancaAşkım bebek olduğu belli olsa yerim ama şu an bildiğin göbek
Patlak fıstık ezmesi tarzı şeylerde beni daha çok acıktırıyoraklımdan neler geçiyor yazmak istemiyorum
Anlasana
Ama canım sanırım bir arkadaş bunlar geçiyor ve düzene oturuyorsun dedi geçenlerde burda o günü bekleyerek sabır ediyorumhani kış olsa yine yenir, önümüzde yaz bayram tatili rezalet
Canım çok geçmiş olsun. Bende yıllardır hipotiroidi hastasıyım. 5 haftalık gebeyim. Gebeliği öğrenmeden önce 5 gün 100,2 gün 50 mg kullanıyordum. Gebeliği öğrenir öğrenmez dahiliyeye gittim. 1 küsür olan tsh 4 e yükselmiş. Doktorum gebelik boyunca 2.5 altında olması gerek. Dozunu kendin ayarlayabilirsin aylık gel ama kontrole dedi. 1 hafta sonra aile hekimine kan verdim 3.7 çıktı. Yani diyeceğim o ki için rahat etmediyse başka bir uzmana daha görün ama telaş etme kolay kontrol altına alınan birşey buKızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
Dozunu ne şekilde ayarladın peki canım ? Ben 75 içiyordum 125le devam edeceğim cuma günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Kadın doğum doktoru da 4 haftada bir baktır dedi ama ben güvenmiyorum çünkü benim tsh değerim ilacı düzenli kullansam bile birden yükselebiliyor o yüzden kendim takip edeceğim 2 haftada birCanım çok geçmiş olsun. Bende yıllardır hipotiroidi hastasıyım. 5 haftalık gebeyim. Gebeliği öğrenmeden önce 5 gün 100,2 gün 50 mg kullanıyordum. Gebeliği öğrenir öğrenmez dahiliyeye gittim. 1 küsür olan tsh 4 e yükselmiş. Doktorum gebelik boyunca 2.5 altında olması gerek. Dozunu kendin ayarlayabilirsin aylık gel ama kontrole dedi. 1 hafta sonra aile hekimine kan verdim 3.7 çıktı. Yani diyeceğim o ki için rahat etmediyse başka bir uzmana daha görün ama telaş etme kolay kontrol altına alınan birşey bu
AdChoices
ADVERTISING
Gözümüz açay vallahi öyle dogru göbeklerimiz kilo olacak ancadaha erken ama simdi istahimiz açık. Bence aşırıya kacmadan yemekte bir sakinca yok.
Varya bende bir saysam aklimdan gecenleriçok zor gercekten yemekten kalkip 2 saat sonra ne yicem diye düşünmek
Benim 2 oğlum var 4 tane kaybım var. İnan ki bende hem kontrole gitmek için can atıyorum hem de çok korkuyorum.ama herşey nasip kısmet tevekkül etmek lazım.yiyecek iceck ekmeği varsa geliyor zaten.tek yapacağın şey kalbini ferah tutmakKızlar ben doktora gitmek istemiyorum, böyle bir travma kaldı ben de sanırım sizler sabredemiyorsunuz, hemen gidip görmek istiyorsunuz ya aksine ben de hiç gitmek istemiyorum, korkuyorum, ya olumsuz bir şey derlerse ben nasıl baş edeceğim korkusu mu desem, anlamlandıramadığım başka bir endişe mi desem bilmiyorum ya
Bende de iki tane varmış solda . 3cm dedi .şimdilik sorun olmaz takip edecegiz dedi size başka ne dediSenin de hayırlı olsun canım, benim vajinal bakmadı, haftaya bakalım dedi, ufak çok dedi, kist ben de 2 tane var, büyük ama benimkiler işte stres yapma falan
Duyarsın canım . Bende de öyle oldu üç hafta ne çektim ben bilirim boş kese dedi . Hatta kürtaja hazırlamıştım kendimi ruh halimi .ama duyduk kalp atışını küçük ve erkense geç duyuyorsun doktora neden bu kadar stresli oldu dedim bazen geç döllenme olabilir dediçok sevindim aynı durumdayım.dün kese randevum vardı ama içinde yolk sac ve bebek görünmğyordu ve çok normal dedi haftaya randevum var allahın izniyle bende duyarım inşallah. duaların gücüne çok inanıyorum. allahım hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza. bu süreçte olan herkese sabırlar diliyorum. allah yardımcımız olsun
Ay bat değil sat olacak idare plsBi açlık hikayesi de bendenbat 2 nisan işin kötüsü canım bir şey istiyor ama nee bulamıyorum saatlerdir
Önceden 5 gün 100,2 gün 50mg kullanıyordum. Şimdi arttırdım 7 gün 100mg kullanıyorum. Yediklerine dikkat et canım çok etkiliyor. Patates, lahana, karnabahar VS tüketmemeye çalış aşırı yükseltiyor.Dozunu ne şekilde ayarladın peki canım ? Ben 75 içiyordum 125le devam edeceğim cuma günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Kadın doğum doktoru da 4 haftada bir baktır dedi ama ben güvenmiyorum çünkü benim tsh değerim ilacı düzenli kullansam bile birden yükselebiliyor o yüzden kendim takip edeceğim 2 haftada bir
Progestan kullanıyorsanız ondandır su gibi akıntıBenim de şu gibi bi akıntım oldu, ilaç kalıntısıyla beraber, bu normal mi?
Dr rahimde küçük bir kanama alanı var dedi, o alandan dolayı mı acaba akıntı?
Sağ ol canım dikkat ederimÖnceden 5 gün 100,2 gün 50mg kullanıyordum. Şimdi arttırdım 7 gün 100mg kullanıyorum. Yediklerine dikkat et canım çok etkiliyor. Patates, lahana, karnabahar VS tüketmemeye çalış aşırı yükseltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?