Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar doktor mide yanması için gaviscon yazdı eşim almış ama benim hatırladığım daha önce hamilelerin kullandığı pembeli bir kutuydu acaba kutusu mu değişti yoksa eşime yanlış mı vermişler kullanan var mı

Ay sormaa bende su an mide kazinmasi ile cebellesiyorum ondan sordum sana da balım napcaz bilmiyorum ama yesen bir dert yemesen bir dert. Bende su iciyorum ama bir sure sonra midem bulaniyor sudan da.
Karabugday patlagi ve fıstık ezmesi aldik bugun. Aclik krizlerinde daha hafif ve saglikli olur diye onu yerim heralde artik.

Aşkım bebek olduğu belli olsa yerim ama şu an bildiğin göbek
Patlak fıstık ezmesi tarzı şeylerde beni daha çok acıktırıyor aklımdan neler geçiyor yazmak istemiyorum
Anlasana
Ama canım sanırım bir arkadaş bunlar geçiyor ve düzene oturuyorsun dedi geçenlerde burda o günü bekleyerek sabır ediyorum hani kış olsa yine yenir, önümüzde yaz bayram tatili rezalet

ay vallahi öyle dogru göbeklerimiz kilo olacak anca daha erken ama simdi istahimiz açık. Bence aşırıya kacmadan yemekte bir sakinca yok.
Varya bende bir saysam aklimdan gecenleri çok zor gercekten yemekten kalkip 2 saat sonra ne yicem diye düşünmek

Canım çok geçmiş olsun. Bende yıllardır hipotiroidi hastasıyım. 5 haftalık gebeyim. Gebeliği öğrenmeden önce 5 gün 100,2 gün 50 mg kullanıyordum. Gebeliği öğrenir öğrenmez dahiliyeye gittim. 1 küsür olan tsh 4 e yükselmiş. Doktorum gebelik boyunca 2.5 altında olması gerek. Dozunu kendin ayarlayabilirsin aylık gel ama kontrole dedi. 1 hafta sonra aile hekimine kan verdim 3.7 çıktı. Yani diyeceğim o ki için rahat etmediyse başka bir uzmana daha görün ama telaş etme kolay kontrol altına alınan birşey bu
AdChoices
ADVERTISING​

Dozunu ne şekilde ayarladın peki canım ? Ben 75 içiyordum 125le devam edeceğim cuma günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Kadın doğum doktoru da 4 haftada bir baktır dedi ama ben güvenmiyorum çünkü benim tsh değerim ilacı düzenli kullansam bile birden yükselebiliyor o yüzden kendim takip edeceğim 2 haftada bir

Gözümüz aç
Acızzzz

Benim 2 oğlum var 4 tane kaybım var. İnan ki bende hem kontrole gitmek için can atıyorum hem de çok korkuyorum.ama herşey nasip kısmet tevekkül etmek lazım.yiyecek iceck ekmeği varsa geliyor zaten.tek yapacağın şey kalbini ferah tutmak

Duyarsın canım . Bende de öyle oldu üç hafta ne çektim ben bilirim boş kese dedi . Hatta kürtaja hazırlamıştım kendimi ruh halimi .ama duyduk kalp atışını küçük ve erkense geç duyuyorsun doktora neden bu kadar stresli oldu dedim bazen geç döllenme olabilir dedi

Önceden 5 gün 100,2 gün 50mg kullanıyordum. Şimdi arttırdım 7 gün 100mg kullanıyorum. Yediklerine dikkat et canım çok etkiliyor. Patates, lahana, karnabahar VS tüketmemeye çalış aşırı yükseltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…