Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
T4 depoyu gösteriyor çünkü o düşük olunca daha tehlikeli oluyor. Ben de 75 mg kullanıyordum 125 e çıkacağım büyük ihtimalle zaten hamilelikte %25-30 arttırmak gerekiyormuş.

Aynen canim bende takiote olacagim hep. Doktorum da dedi her ay bakariz diye. Insallah anlık yukselistir seninki de düşer yeniden. Ilacla kolay hallediliyor mesele canim zaten korkma
Öyle canım neyseki kendimi tanıyorum da sık sık tiroid baktırdım erken yakalamış oldum

Bulantılarınız ne zaman başladı?
Canim herkeste olmuyor bulantı. Bende 5.haftanin ortasinda basladi 7.hafta gibi kesildi. Ama ben hic kusmadim öğürme dahi olmadi. Sadece midem karisiyordu. Simdi o da gecti mesela. Gayet normal midem falan. Senin başladı mı bulantıların

Ne yaptın canım sordun mu doktora şu belirtilerin gidip gelmesini?

Evet bugün itibariyle başladı sabah kötüydüm sonra geçti şimdi yine var 1 saattir falan. Kusma değil benim de sadece bulantı var baya korkuyorum uzun sürerse diye şimdiden başlamasına şaşırdım 5+4 ya daha gerçi ultrason 4 gün ilerde göstermişti.

Ne yaptın canım sordun mu doktora şu belirtilerin gidip gelmesini?
Sordum canım doktor gayet normal dedi. Bulanmiyorsa ne güzel iste dedi hatta.
Herseyi takıyoruz kafaya ama sanirim hamilelik böyle gececek bir olacak bir olmayacak birseyler. Sende de mi gitti bulantilar falan

Benimde o haftalarda baslamisti canim. Vucutta oluyor ya hormonal degisiklikler ondan oluyor bulantilar.
Hic belli olmaz belki kisacik sürüp biter seninde. Kusmadiysan yine daha kolay olur belki canim

Insallah bu durumlarimiz da normaldir her konuyu fazla arastirinca altindan bisiler cikiyor ya malum
Canım benim dr sevin işte ne güzel konforlu hamilelik geçiyorsun dedi, ama ben panik oldum tabi midem bulanmıyor bir şeyler ters gidiyor diye, ama burada kızların yazdıklarını okuyunca üzüldüm doğrusu ağır geçirenleri bulantılarını o yüzden şükür ediyorum

Sordum canım doktor gayet normal dedi. Bulanmiyorsa ne güzel iste dedi hatta.
Herseyi takıyoruz kafaya ama sanirim hamilelik böyle gececek bir olacak bir olmayacak birseyler. Sende de mi gitti bulantilar falan
Bende pek yoktu zaten kuzum böyle karışıyor gibi oluyordu oda açken falan hatta acıktığımı öyle anlıyordum Şimdi oda gitti valla olsa dert olmasa dert bize ne diyim sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Aslinda oyle doktorlarimiz hakli sanali saycaz kendimizi bu konuda insallah bulantısı olan arkadaslarimizin da kolaylikla sonlanır da hayatlari daha konforlu olur.

Aynen canim insallah hersey hep yolunda gider. Ay aclik durumlarini napiyorsun yaa aksam surekli acıkıyor benim karnim
Ufff aşkım sen öyle yazınca bile acıktım şu an gerçekten sürekli açım psikolojik herhalde , fazla kilo almıyım diye bişey yemiyorum yemekten sonra sadece su içiyorum, sen nasıl idare ediyorsun canım o kriz sürecinii varmı bir tavsiyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…