- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.781
T4 depoyu gösteriyor çünkü o düşük olunca daha tehlikeli oluyor. Ben de 75 mg kullanıyordum 125 e çıkacağım büyük ihtimalle zaten hamilelikte %25-30 arttırmak gerekiyormuş.Canım hamıle olunca vücudun ihtiyacı attıyor. O yüzden tsh artıyor. Bende normalde hafta içi 100 hafta sonu 125 kullanıyordum. Hamıle olduğumu 4. Haftada ogrendım ve tsh 19 idi. T4 1 lerde bırseydı. Dr tsh ilacın vücuda yetersız olduğunu bıldırır. Bebeği etkileyen t4 dedı. İçiniz rahat olsun dedı. Bende guvendım mecburen. Şuan hafta içi 125 hafta sonu 150 kullanıyorum. Hemen arts ıyı olmaz dedı. Senın degerın asırı yüksek değil. Canını sıkma 20 gün sonra tekrar kan verır bakarsın ona göre tekrar gıdersın. Rabbım korktuklarımızdan uzak eylesin
İlacını aksatma ve kan tahlillerini mutlaka yaptırCok gecms olsun umarim bende yukselmez korktm benim 5 ti 1 kusur indi suan kac bilmiom
Öyle canım neyseki kendimi tanıyorum da sık sık tiroid baktırdım erken yakalamış oldumAynen canim bende takiote olacagim hep. Doktorum da dedi her ay bakariz diye. Insallah anlık yukselistir seninki de düşer yeniden. Ilacla kolay hallediliyor mesele canim zaten korkma
Canim herkeste olmuyor bulantı. Bende 5.haftanin ortasinda basladi 7.hafta gibi kesildi. Ama ben hic kusmadim öğürme dahi olmadi. Sadece midem karisiyordu. Simdi o da gecti mesela. Gayet normal midem falan. Senin başladı mı bulantılarınBulantılarınız ne zaman başladı?
Ne yaptın canım sordun mu doktora şu belirtilerin gidip gelmesini?Canim herkeste olmuyor bulantı. Bende 5.haftanin ortasinda basladi 7.hafta gibi kesildi. Ama ben hic kusmadim öğürme dahi olmadi. Sadece midem karisiyordu. Simdi o da gecti mesela. Gayet normal midem falan. Senin başladı mı bulantıların
7+4 bir kere bile ne midem karıştı ne bulantım oldu, çok şükürBulantılarınız ne zaman başladı?
Evet bugün itibariyle başladı sabah kötüydüm sonra geçti şimdi yine var 1 saattir falan. Kusma değil benim de sadece bulantı var bayaCanim herkeste olmuyor bulantı. Bende 5.haftanin ortasinda basladi 7.hafta gibi kesildi. Ama ben hic kusmadim öğürme dahi olmadi. Sadece midem karisiyordu. Simdi o da gecti mesela. Gayet normal midem falan. Senin başladı mı bulantıların
Oy maşallah diyelim7+4 bir kere bile ne midem karıştı ne bulantım oldu, çok şükür
Sordum canım doktor gayet normal dedi. Bulanmiyorsa ne güzel iste dedi hatta.Ne yaptın canım sordun mu doktora şu belirtilerin gidip gelmesini?
Benimde o haftalarda baslamisti canim. Vucutta oluyor ya hormonal degisiklikler ondan oluyor bulantilar.Evet bugün itibariyle başladı sabah kötüydüm sonra geçti şimdi yine var 1 saattir falan. Kusma değil benim de sadece bulantı var bayakorkuyorum uzun sürerse diye şimdiden başlamasına şaşırdım 5+4 ya daha gerçi ultrason 4 gün ilerde göstermişti.
Insallah bu durumlarimiz da normaldir7+4 bir kere bile ne midem karıştı ne bulantım oldu, çok şükür
Canım benim dr sevin işte ne güzel konforlu hamilelik geçiyorsun dedi,Insallah bu durumlarimiz da normaldirher konuyu fazla arastirinca altindan bisiler cikiyor ya malum
Bende pek yoktu zaten kuzum böyle karışıyor gibi oluyordu oda açken falan hatta acıktığımı öyle anlıyordum Şimdi oda gittiSordum canım doktor gayet normal dedi. Bulanmiyorsa ne güzel iste dedi hatta.
Herseyi takıyoruz kafaya ama sanirim hamilelik böyle gececek bir olacak bir olmayacak birseyler. Sende de mi gitti bulantilar falan
Aslinda oyle doktorlarimiz hakli sanali saycaz kendimizi bu konudaCanım benim dr sevin işte ne güzel konforlu hamilelik geçiyorsun dedi,ama ben panik oldum tabi midem bulanmıyor bir şeyler ters gidiyor diye, ama burada kızların yazdıklarını okuyunca üzüldüm doğrusu ağır geçirenleri bulantılarını o yüzden şükür ediyorum
Evet belki senin gibi olur umut oldun bana şuanBenimde o haftalarda baslamisti canim. Vucutta oluyor ya hormonal degisiklikler ondan oluyor bulantilar.
Hic belli olmaz belki kisacik sürüp biter seninde. Kusmadiysan yine daha kolay olur belki canim
Ay inşallah Allahtan 9 ay sürmüyor ilk 3 ay bir zorlayacakAslinda oyle doktorlarimiz hakli sanali saycaz kendimizi bu konudainsallah bulantısı olan arkadaslarimizin da kolaylikla sonlanır da hayatlari daha konforlu olur.
İnşallah canimEvet belki senin gibi olur umut oldun bana şuan
Aynen canim insallah hersey hep yolunda gider. Ay aclik durumlarini napiyorsun yaa aksam surekli acıkıyor benim karnimAy inşallah Allahtan 9 ay sürmüyor ilk 3 ay bir zorlayacak
Ufff aşkım sen öyle yazınca bile acıktım şu anAynen canim insallah hersey hep yolunda gider. Ay aclik durumlarini napiyorsun yaa aksam surekli acıkıyor benim karnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?