- 25 Şubat 2025
- 1.324
- 1.776
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.821
Bende de iki tane varmış solda . 3cm dedi .şimdilik sorun olmaz takip edecegiz dedi size başka ne dedi
Geçmiş olsunHafta sonunu sadece yatarak geçirdim, buraya da pek giremedim, çok bulantım oldu, dün gece ilacı 2' ye çıkardım. Yarın işe gideceğim, ne yapacağım hiç bilmiyorum gerçektenAllah'a dua ediyorum şu zamanlar çabuk geçsin diye
Anneler günümüz kutlu olsun kızlarÇok bulantılardayım yine. Ağlamak istiyorum artık. Biraz zor bir anneler günü oluyor benim için. Sizlerde durumlar nasıl. Hızlıca okudum yazdıklarınızı ama yazamadım hiç
Geçmiş olsunilaç 2 doz içince iyi geliyor diyordu burdaki kızlar. Umarım faydasını görürsün
Ya sen nasıl işe gideceksin mimarsın diye hatırlıyorum bende harita mühendisiyim seni çok iyi anlıyorum şartları falan tahmin edebiliyorum ve gitmiyorum bi kaç haftadır izin falan alamaz mısın dinlenebilsen daha çabuk atlatırsın gibi geliyor.Ben de öyleyim, çok üzgün hissediyorum ve sürekli ağlıyorum, çaresizlik içindeyim diyorum, yüzümü sivilceler bastı 2 kilo vermişim
Ya sen nasıl işe gideceksin mimarsın diye hatırlıyorum bende harita mühendisiyim seni çok iyi anlıyorum şartları falan tahmin edebiliyorum ve gitmiyorum bi kaç haftadır izin falan alamaz mısın dinlenebilsen daha çabuk atlatırsın gibi geliyor.
Canım benimYa evet canım ama şimdi izin alsam açıklama yapmak zorundayım, sanırım söyleyeceğim ama çok yoruldum çünkü, ilk hamileliğim de böyle olmamıştı o zaman da midem bulanıyordu ama ilaç içiyordum geçiyordu, şimdi ne yaptıysam olmuyor ama 6. Haftadayım bu hafta gerçekten zor bir hafta 6+4 oldum ama 5. Haftadan başladı bulantılar
Vajinal ultrasonda görülmeyip 7+3 de karın ultrasononun da mı görüldü. Ben 6+3 deyim. İki ultrasonda da görülmedi. Son adetimin ilk günü 27 mart. Kese gelişiyor ama yolk ve bebek yok. Endişeliyim.Kese 7+3 de görüldü
Canım benimay valla insan pek söylemek istemiyor erken zamanlarda ama bu halinden daha önemli değil inan sağlıkla gelecek yavrun ama söyle idare etsinler yazık canına çok üzüldüm yazdığına daha iyi dinlenebilirsen daha çabuk atlatacağına eminim
Biz anneler her badirenin üstesinden geliriz bu günlerde geride kalcak merak etme canım aynı senin gibi bulantılarla gecen bir günAnneler günümüz kutlu olsun kızlarÇok bulantılardayım yine. Ağlamak istiyorum artık. Biraz zor bir anneler günü oluyor benim için. Sizlerde durumlar nasıl. Hızlıca okudum yazdıklarınızı ama yazamadım hiç
sizdemi bende 2 kilo vermişim doktorum dediBen de öyleyim, çok üzgün hissediyorum ve sürekli ağlıyorum, çaresizlik içindeyim diyorum, yüzümü sivilceler bastı 2 kilo vermişim
Kaç cm sizinki bana o kadar uyarı yapmadı onemsemedi sadece boyutuna dikkat edeceğiz dediDikkat edelim, patlatmayalım dedi, ilişki istemiyorum dedi, küçülebilir dedi
Endişelenme yukarıda da yazdım geç döllenme olabiliyor . 7de gördük bizdeVajinal ultrasonda görülmeyip 7+3 de karın ultrasononun da mı görüldü. Ben 6+3 deyim. İki ultrasonda da görülmedi. Son adetimin ilk günü 27 mart. Kese gelişiyor ama yolk ve bebek yok. Endişeliyim.
Nezaket kadıoğlunu duymuştum hakkında hayırlsı olsunben sincan korudan paket alcam bu hafta için hem dr u sevdim hemde cidden uygun piyasaya göre yenidoğan yoğum bakım faaln da var. Arada lazım olursada etimesgut devlet hastanesine gidiyorum :) hakkımızda hayırlsı canım nezaket hn doğumu nerde yaptırıyormuş ? Doğum ücreti pakete dahil olmuyor sanırım özel klinik olunca değil mi
sizdemi bende 2 kilo vermişim doktorum dedigaliba kız mı ne ikimizinkide ben oğlumda böyle olmamıştım güzelleştin derlerdi bana şimdi ucuk felan herşey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?