- 4 Ekim 2024
- 3.508
- 1.945
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.441
Benim de 2 gündür epey kasılmam vardı şimdi biraz azaldı canım. Magnezyum iyi geliyor gerçekten. Geçmese ben de randevuyu öne alacaktım nerdeyse ama normal sanırımGünaydın kızlar,
Kasılma olayı konuşulmuş, ben de bu kontrol de soracağım, magnezyum bir tık sırt ağrılarım vs geçirdi ama yinede korkuyorum doktoruma soracağım, çoğunluk bu konudan muzdarib sanırım
Benim de 2 gündür epey kasılmam vardı şimdi biraz azaldı canım. Magnezyum iyi geliyor gerçekten. Geçmese ben de randevuyu öne alacaktım nerdeyse ama normal sanırım
Aşkım benim dr magnezyumu öyle durumlarda sabah akşam iç dedi , sen 2 tane alırsan sıkıntı olurmu senin için? Birde kaçlık seninki?Evet canım, ben de öyle düşündüm öne mi çeksem diye de vazgeçtim sonra rapor da alacağım o gün gitmişken onuda hallederim dedim
Doğum tarihi belli isim belli değilBizim gözler hep yaşlı bu aralar
Kuzum son karari veremedik henüzama başaracağız inanıyoruz
Aşkım benim dr magnezyumu öyle durumlarda sabah akşam iç dedi , sen 2 tane alırsan sıkıntı olurmu senin için? Birde kaçlık seninki?
Tamam canım sen ona evde bir bak, eğer mg yeterli değilse dr sıkıntı görmezse birkaç gün 2 tane al çok rahatlarsınCanım hiç bilmiyorum bakarım, aslında doktorum kaç hafta önceden sabah ayrı bir marka akşam ayrı bir marka magnezyum vermişti bana ben korktuğum için 2 gündür içiyorum henüz, herhalde içsem sorun olmaz gibi ama sorarım doktoruma tabi, sanırım 16. Haftada vermişti bunları ya da 20 hatırlamıyorum evdeydiler içtim ben de magnezyumum omedevit magnezyum galiba emin olamadım
Akşam 1 tane içip gündüz içmezsem bende hiç bir etkisi olmuyor gün boyu bulantı ve kusmayla devam ediyorum kabullendim artık doğuma kadar içicem ilaçlarıBen de akşam 1 tane içtim zaten kahvaltıda sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum onu da yediğim gibi çıkardım ve sonrası da akşam oldu hâlâ çok midem bulanıyor. 12. haftadan sonra azalır demişlerdi ama benim pek umudumu yok.
Günaydın güzel hamişlerOlcak hayatım hepinize gelecek bu güncelleme, bir hafta 10 gün veriyorum max
Canım dikkat ettiysen bende dozunu soruyorum kaçlık olduğunu birde ekledim dr konuşmasını, daha öncede konuşulmuştu bu konu, mg yeterli değilse diye :)Günaydın güzel hamişler03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin ) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.
Canım dikkat ettiysen bende dozunu soruyorum kaçlık olduğunu birde ekledim dr konuşmasını, daha öncede konuşulmuştu bu konu, mg yeterli değilse diye :)
Gördüm hayatım, yanlışlık olmasın sen yanlış yönlendirdin anlamında söylemedimCanım dikkat ettiysen bende dozunu soruyorum kaçlık olduğunu birde ekledim dr konuşmasını, daha öncede konuşulmuştu bu konu, mg yeterli değilse diye :)
Kuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değilKızlar, emzirme yastığı ne aldınız?
Aklında kalacağına dolabında kalsınKuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değil
mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars, Antrasit - Fiyatı, Yorumları
mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars, Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sana bunu söylemeye de çekiniyorum ama şemsiye artık açılmıyo hayatımAklında kalacağına dolabında kalsın
Sesliiii güldümmmmmSana bunu söylemeye de çekiniyorum ama şemsiye artık açılmıyo hayatım
Aşko doktorun bir haftta ileride dediği için mi bir hafta önde hesap yapiyosun yoksa son adet tarihine göre mi adet tarihin ultrasonla farklımineee35.mi oldum ben
kızlar durun hesap kitap yapmam lazım
Benim de 12. Haftadan itibaren günde 2 tane sabah akşam 365 mg magosit verdi canım. Ben kramp ya da kasılma sorunu yaşamadığım için hep tek doz içtim. Kasılmalar artarsa tekrar sorup 2 tane içebilirim.Günaydın güzel hamişler03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin ) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.
Canım ben sizin yazışmanız üzerinden genel bir yorum yaptım aslında, siz böyle yapıyorsunuz diye değilZaten banada aslında 2 farklı markadan biri sabah biri akşam vermişti doktor ben de söyledim canımsormadan kimse içmez zaten herkesin ilacı farklı E erkekbebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?