- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.481
Hepsi çok güzel kuzummmm yaacanım ben deterjanı halettim ve cocuk odasına dekorasyon baktım aldım, cekmece düzenleyici aldım (beyaz) içine bebek atletlerini fln koycam, coğunuda sipariş verdim birde 1 numaralı bez aldım 3 paket onu atmıştım dün kuzu zaten
atıyorum aldıklarımı
Ah keşke herkes sepide gibi mg, doz, marka sorarak sonra da kendi doktorunun önerisini yazsa, burada kimler neler yazıyorGünaydın güzel hamişler03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin ) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.
çok teşekkür ederiz bal teyzesiHepsi çok güzel kuzummmm yaagüle güle kullanınnn
Ben de bunlardan çok bakındım dik duranı hiç bulamadım, bez gibi hemen büzüşüyolar geneliAy şu beyaz düzenleyici çok iyiymiş, bizimkiler hep yayılıyor Türkiye'de de var mı acaba ya benim içime sinmedi çünkü diğerinden aldım ama
Yaa evet bir de o var. Doktorlar bile çoğu konuda anlaşamıyor ve fikir birliğine varamıyorlar. Ama gene de kişinin hikayesine göre tedavi uyguladıklarını düşünmek istiyorumMerhaba canım. Bir şey söyleyeyim mi benim doktorum kasılma şikayetimi duyunca magnezyumu ikiye çıkarmıştı. rahatlatır diye ve o esnada magosit 365 mg kullanıyordum.çok şükür ki bir yan etki yaşamadım ama sonradan burada dozla alakalı mesajları görmüştüm, takviyeyi değiştirmeye karar verdim. doktora da danıştım. ocean'a geçtim. 200 mg'lık onu günde iki defa alabilir miyim diye sordum alabilirsin dedi..
ben devlet ödemeli takviyelerdense bu özel takviyelere daha sıcağım sanırım. bir de birden o kadar dozu yüklemeye ne gerek var diye düşünüyorum.
doktorumun iki doza okay demesine şaşırmıştım. ki biliyor ilacın (magosit) dozunu gayet. demek ki uygun gördü, tahlillerimi vs. de takip ediyor en nihayetinde..
Doktorların, eczacıların, sağlıkçıların bu takviye mevzularında farklı görüşleri olabiliyor ya. kimisi hiç çekinmiyor, kimisi gerek yok diyor gibi gibi..
Kasılmalar hala devam ediyor benim canım. çevremdeki büyüklerime soruyorum bu sertleşmeler konusunda, onlar olur öyle diyorlar.. ya zaten var ya şu bizim araştırdığımız şeylerin kırkta birini takmıyorlardır kafaya bazen çok gülüyorum. öyle olmak lazım :)
tatlım senin haftan büyümüş, bebişin yeri azalmıştır :)Yaa evet bir de o var. Doktorlar bile çoğu konuda anlaşamıyor ve fikir birliğine varamıyorlar. Ama gene de kişinin hikayesine göre tedavi uyguladıklarını düşünmek istiyorumO kasılmalar doğuma kadar devam edecek, geçecek bir şey değil bildiğim kadarıyla. Magnezyum biraz hafifletiyor olabilir. Ben de 20 li haftalardan beri içiyorum sertleşme için. Ama devam ediyor. Ne olduğunu anladıktan sonra sorun yok sertleşsin.İnsan ilk karşılaştığında panik yapıyor bir süre Değişiklikleri tanıdıkça rahatlıyoruz zaten.
Benim şu an son güncellemem 2-3 gündür hareketini daha az hissediyorum. Hareket ediyor ama geçtiğimiz haftalarda beni perişan ediyordu. Şu an bir sakinlik var, doktora gidene kadar bunu düşünüp duracağım şimdi
Ya kuzu kendi eşyalarımızda hep onları kullanıyorum sorun olmadı ama bebeninkiler küçük ya buzustu içime sinmediBen de bunlardan çok bakındım dik duranı hiç bulamadım, bez gibi hemen büzüşüyolar geneli
Kızlar bu alezleri tam yatak ölçüsüne göre alın diyorlar, benim yatak 70x110, 70x130 var alezde yataşta indirim var şu an, çok bir şey fakredermi öyle kullananlar var mı
Kuzu ya kızlardan biri aleze gerek yok gibi bir şey demişti ben de arada kaldım yani o kadar yapmıyor gibisineKızlar bu alezleri tam yatak ölçüsüne göre alın diyorlar, benim yatak 70x110, 70x130 var alezde yataşta indirim var şu an, çok bir şey fakredermi öyle kullananlar var mı
Bence direkt ölçüsünü al canım. Kayabilir sağı solu, büyük geldimiKızlar bu alezleri tam yatak ölçüsüne göre alın diyorlar, benim yatak 70x110, 70x130 var alezde yataşta indirim var şu an, çok bir şey fakredermi öyle kullananlar var mı
Aşkım alalım ya, kaza maza olurKuzu ya kızlardan biri aleze gerek yok gibi bir şey demişti ben de arada kaldım yani o kadar yapmıyor gibisine
Daha alez almadım aşko, size sorayım dedim büyük olursa sıkıntı olur mu diyeBence direkt ölçüsünü al canım. Kayabilir sağı solu, büyük geldimi
Bu ara ara olan tedirginlikler doğuma kadar gidecek ne kadar rahatlatsak da kendimizi. Ama çok da normal ya anayız biztatlım senin haftan büyümüş, bebişin yeri azalmıştır :)
doğru söylüyorsun ne olduğunu anlamak önemli de işte onu bu kafam çok anlayamıyor her zaman ahahahha
ne güzel söyledin değişiklikleri tanıdıkça rahatlıyoruz diye. rahatlıyoruz, alışıyoruz..
Hemen ikna oldum sepete attım 2 taneAşkım alalım ya, kaza maza olursırtına kadar yatak nevresim çöp olur
Alez almayı düşünmüyordum canım çünkü yatağın kılıfı zaten çıkarılıyor yani hemen çıkarıp yıkayabiliriz. Hem çarşaf kullanacağızDaha alez almadım aşko, size sorayım dedim büyük olursa sıkıntı olur mu diye
Tam al bence de kuzu kaymasın dur sana atayım benim ekledigim 2 taneyi senin ölçülere de varKızlar bu alezleri tam yatak ölçüsüne göre alın diyorlar, benim yatak 70x110, 70x130 var alezde yataşta indirim var şu an, çok bir şey fakredermi öyle kullananlar var mı
Bu alt değiştirme örtülerinin dokusu nasıl acaba, çarşafın altına konulsa iş görür mü sanki? Haşır huşur ses çıkarmıyorsa olabilir gibi geldi. Sesli düşünüyorum şu anDaha alez almadım aşko, size sorayım dedim büyük olursa sıkıntı olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?