Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
doktorum öyle dediği için evet normalde doğumum 12.aralık ama 9.a indirdi bebek önden gidiyor dedi bende KK tarihi değiştirmiştim
Yok bebişim önden gidiyor dediğine göre hesaplama gelişimi dimi önden giden sen yinede kendi tarihine göre hareket et ama eğer son adet tarihinde senin yanildigini düşünüyorlarsa ileridir gelişimde ilerilik varsa o doğmasına etki etmiyor

son adet tarihim 7 mart ve hesaplamada 12.Aralık cıkıyor ama doktorum 9.Aralık cıkıyor hesaplamada dedi neye göre dedi bilmiyorum

son adet tarihim 7 mart ve hesaplamada 12.Aralık cıkıyor ama doktorum 9.Aralık cıkıyor hesaplamada dedi neye göre dedi bilmiyorum
Başından beri öyle ise 9 aralığı baz alman doğru dr un demek ki senin sat ı 4 marta çekmiş. benimde 19 marttı 12 marta çekti daha 5.haftadaydım artık hep bunu baz alcaz dedi dr.

Beynimi yaktınız

Bebeğin ölçümlerine göre doğum tarihini revize ediyorlar benimki de en başta 1 ocaktı sonradan aralık son haftasına çektiler 10 gün ilerde diye ölçümleri

Kızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilim kgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem
Benim de öyle ya, hep bir abur cubur yiyeyim tatlı yiyeyim, en kötü çıbık yiyeyim ama yemek yemiyimm
39.hafta serbest
Allah razı olsun ya

Sen pro olursun millet yanar
aşağıda sayfyı okuyanları tek tek etiketlersin niye yazmıyrsun diye
Benim oyum suduruya kız yoklama yapacak
Sepide'cim için rahatlayacaksa diye söylüyorum; Ferzan ebe'den görüp 19.799 'ye Maxi-Cosi Leona2'mi aldım
İndirimli aldım sanıp kazık yemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…