- 23 Haziran 2025
- 451
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #48.761
Yaa evet günlerimiz bile aynı sayılırPozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorumAyaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima
3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana.
 durumumuz da aynıymış. Gerdiği yeri elleyince kayıp gidiyor ya çok hoşuma gidiyor
 durumumuz da aynıymış. Gerdiği yeri elleyince kayıp gidiyor ya çok hoşuma gidiyor  
 Benim tahminim de hep 20 kasım civarında, ilk günden beri bu tarih çıktı ağzımdan. Eğer öyle olursa çok az kaldığını biraz önce fark ettim ve heyecanlandım birden

Senin neden 3 hafta canım kesin mi ?

safarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir
 safarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir 

dur bunu da favliyim memnun kalmazsam buna da bakarım
 dur bunu da favliyim memnun kalmazsam buna da bakarım 

seninkini favlıyorum aşko
seninkini favlıyorum aşko