Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bende kaybettim.canim betam 54 bin olmasi gerekirken 10 bime dusurmus bu 2. Kaybim oluyor ya tup bebekti benim neden anlamiyorum
merhaba canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin
naısl oldu benimde lekelenmelerim ve ağrılarım var daha önce 3 düşüğüm var korkuyorum

Valla ben de 37 yaşındayım, artık 40’lı yaşlar eskilerin 30’lu yaşları. Eskiden insanlar erkenden çoluk çocuğa karışıp yıpranıyormuş. şimdi öyle değil. Kıskançlığından bence ne diyeceğini şaşırmış. Ne olursa olsun sevindirici bir haberdir bebek haberi. Paylaşmazsınız siz de sürecinizi böyle sevincinize ortak olamayan insanlarla.

Benimde oldu canım. 2 gündür doktor yatacaksın dedi fitil atıyormusun oda kılcal damar çatlaması yapabiliyomuş doktor panik olma sadece yat dinlen dedi. Parlak kırmızı kan olunca sıkıntıymış. Ama yinede insanın içi rahat etmiyor çok iyi anlıyorum

merhaba bende aynı durumdayım 3 gebelikten de kalp atışı alınamadı ve küretaj oldum. daha sonra y şeklinde uterus çok dar dendi yücel karaman a histerokospi oldum ameliyet iyi geçtik şükür şişli memorail de tüp bebek yaptırdım haftaya kalp atışı randevum var dün yine kahverengi lekelenmem oldu kalbim ağzımda yine mi aynı şey olacak diye.

Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın ilk tüp bebekte mi tuttu genetikli mi yaptırdınız? Birde kaç embriyonuz oluştu amh kaçtı ? Çok soru sordum ama

Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın ilk tüp bebekte mi tuttu genetikli mi yaptırdınız? Birde kaç embriyonuz oluştu amh kaçtı ? Çok soru sordum ama
daha önce başka biyerde yaptırdım ama tutmadı,memorial de ilk denemem evet pgtli. amh 1.80 di hiç bi zaman yumurta ve sperm sorunumuz olmadı,
pgtli 3 embriyom daha var yaptırmadığımız da 4 tane ama onlarda 5aa kaliteli.
tek sorun rahim dar olduğu için doku yoğun bebekler gelişmiyor dendi birde küretajlardan mı yoksa rahmimim genel yapısı itibariyle mi bilmiyorum rahmimi kalınlaştırmakta öyle kolay olmadı 9 mm kalınlıkla transfer loldum tutundu şükür inşallah sağlıkla devam eder. yani benim sorunum malesef rahim.
embriyo için bir kaç denediğinizde kaliteli olan mutlaka bulanacaktır diye düşünüyorum ama rahim malesef bitane.
inşallah allah rahmimize sağlık versinde sıkıca tutunup büyüsün bebeklerimiz.
tüp bebek denemekten korkma kendine çok fazla stres yüklediğin için hatta bence hemen başla.

Merhaba benimde bugun netleşti o yüzden yazmak istedim ilk çocuğum 27 yaşındayım
Sat 17 Mart
Kese 5 hafta 4 gün de görüldü
Kalp sesi 6 hafta 5 gün de duydum
Tahmini doğum tarihi 31.12.2025

Temmuzda başlayacağız benimde amh 3.06 idi eşimin değerleri de normal yaptırırsam genetikli isteyecem 5 düşüğüm var hiç kalp atışı almadık sebeb t rahim dendi bir sene önce bir tüp bebek profesörü olan doktorda oldum ameliyatı tüp bebek hastası değilsin dene olur dedi ama ameliyattan sonra bir sene geçti olmadı yaşımda 34 daha fazla beklemeyelim dedik yaza tüp ama korkuyorum tutmaz diye de

Evet inşallah bende bir an önce 2 trimester gelsin istiyorum çökmüş vaziyet yetteyim sürekli baş agrısı halsizlik iştahsızlık koku hassasiyeti off

Saçma sapan konuşmalar ben bir kıskançlık algısı görüyorum kusura bakma canım

hiç korkma tutmazsa bir daha dene vazgeçme düşüklerin nasıl oluyor rahime yerleşiyor mu ?

merhaba umarım iyisinizdir benimde durumum aynı fitil kullanıyor musunuz fitil sonrası lekelenme oluyor gibi düşünüyorum ben

hiç korkma tutmazsa bir daha dene vazgeçme düşüklerin nasıl oluyor rahime yerleşiyor mu ?
3 tanesi kimyasaldı bir tanesi boş gebelikti kese vardı bebek yoktu ilki de kendiliğinden düştü parça şeklinde yani ilkinde 850 gibi bir değerle öğrendim on gün sonra kanamayla bir parça düşmüştü artık kimyasal desem değildi neydi anlamadım

pgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?

benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…