Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Şişlide doktorunuz kimdi
Bende orda tedavi oldum hamileyim çok şükür şu an
merhaba memorial şişli ipek hanım 17 nisanda transfer oldum. tutundu şükür keseyi gördük ama dün lekelenme ağrılarım oldu. kahverengi
korkuyorum kalp atışı randevum ctesi günü

pgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?

benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum
Belirtisi bilmiyorum sadece bel ağrım vardı başka bişey yoktu Diyarbakır bahçecide düşünüyorum en yakın il orası bize

Hadi inşaallah ben de tedirgin olmuştum başka bı belirtim olmaynca kendmi boşlukta hissettim sevindim sizin adınıza
Gaz sıkıntısı benim de yavaş yavaş azalıyor. Memeler de normale dönmek üzere. Ama midem kötü bu sefer belirtiler böyle bi geliyor bi gidiyor canım endişelenme normalmiş hepsi

Ah canım geçmiş olsun. Hem rapor yazdır hem de bir serum taktır biraz toparlarsın inşallah.

Çok haklısın canım,hâla insanlara ne kadar değer vermem gerektiğini öğrenemedim://
Vallahi pişman oldum bende ama eşim aradı zaten aramada denmiyor,bundan sonra fazla fedakarlık yapmamaya çalışacağım inşallah
Saçma sapan konuşmalar ben bir kıskançlık algısı görüyorum kusura bakma canım
Estağfurullah doğru olabilir çünkü dediğin gibi çok saçmaydı ne yeri ne zamanı bebek haberinde bu mu konuşulur

Ne varmış yaşında gayet gençsin bazısı güzellikten iyilikten nasiplenemiyor işte ona yazık. çirkin duygularla yaşamaya mahkum. Mutluluğunun keyfini çıkar

Geçmiş olsun canım. Doktorunla iletişime geçtin mi ? Acaba niye her doktor randevusu sonra böyle oluyor. Olumsuz bir şey duyarım diye korkup kendini strese sokuyor olabilir misin babylovee
Banada öyle geliyor babylovee daha önce dr sonrası kötü tecrüben olduğu için acaba yine mi olacak diye fazla mı kaygılanıyorsun. Birde fitillerin falan böyle bir yan etkisi olabilir mi sormak lazım dr a

pgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?

benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum
Sağlıkla kalp atımını duyarsınız inşallah öncekilerden bağımsız şuanki zamanda kalın onlar yaşandı bitti hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de kıskançlık sezdim canım. Abartmıyorsun. Ama canını da sıkma bunu düşünüp çünkü aklı başında normal bir insan böyle konuşmaz aklı başında değilse de ciddiye alınacak bir yanı yoktur. Yeri gelince güzelce cevabını verirsin. Yaşında da hiçbir şey yok kendisi 39 40 yaşında çöktüyse bu onun problemi acısını başkasından çıkarmasın

Sıkmayacağım inşallah teşekkür ederim kızlar içim rahatladı bazen insan takıntılı mı oldum acaba diye kendine kızıyor sağolun umarım umursamamayı öğreneceğim

Sıkmayacağım inşallah teşekkür ederim kızlar içim rahatladı bazen insan takıntılı mı oldum acaba diye kendine kızıyor sağolun umarım umursamamayı öğreneceğim
Bu süreçte kendimize ve bebeğimize odaklanıp dışarıya kulaklarımızı kapatmalıyız bence. Ağzı olan konuşuyor. Doğum sonrası da böyle olmaya devam edecek biz onları değiştiremeyeceğimiz için daha az muhatap olup mecbur görüştüğümüzde de laflarını dikkate almayacağız ben böyle çaresini bulmaya çalışıyorum

Kızlar mide bulantısı varken iştahsızlık olması gerekmez mi hem midem bulanıyor hem çok açım ama bir şey yiyemiyorum kahvaltı yapamadım içim almadı. Midemi bulandırmayacak ne yemem lazım açlığı bastırabilmek için

Leblebi al canım hem bastırıyor hem tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…