Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
doktorum ikili testide yapmıyormuş ki biz yapmıyoruz dedi, onu da perinatolog yapacakmış

Anladım canım bilmiyordum onu. Detaylı ultrasondan farklı mı peki
Aşkım erken detaylı gibi bir şey aslında 12.hafta tüm organ gelişimine bakılıyor, bazı kadın doğum dr’lar yönlendirmiyorlar ama bu çok önemli sen git mutlaka demişti bana tüp bebek doktorum, sonra kendi kadın doğum dr’a sordum canım oda bana kesinlikle 12.haftada perinatologa yönlendirecem dedi bana

Anladım canım. Ona devlette giderim diye düşünüyorum ama öncesinde kadın doğumdan yönlendirilmek gerekiyor sanırım. Perinatologtan başka türlü randevu alınmıyor çünkü

bence yanlış bilgi veriyorsunuz daha önce tecrübesi olan birisi ayrıntılı anlatırsa daha iyi olucak benimde ilk bebeğim olucak doğrusunu öğrenmek isterim :)

Dogru canim elimden geleni yapcam artik. İnşallah yolunda gider hamileliklerimiz bel agrin oluyor mu canim senin
Bel agrım diğer çocugum da olmuştu bunda çok az oluyor yani hiç rahatsız edck boyuta gelmedi sadece şuan beni en çok zorlayan tiksinme duygusu kokular ve insanlar herşey

Anladım canım. Ona devlette giderim diye düşünüyorum ama öncesinde kadın doğumdan yönlendirilmek gerekiyor sanırım. Perinatologtan başka türlü randevu alınmıyor çünkü
Aşkım devlette nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum tc vatandaşı olmadığım için

Burda çok az kişi aktifiz yaa diğer kimse gelmiyor
Sessizce takip eden çok üye var görüyorum ama yazmıyorlar :) belki henüz kalp atışı duymadıkları için yada başka endişelerden beklemedeler. Daha önce yazmış olanlarda herhalde ilk trimester nimetlerinden gözlerini açamadıkları için

Çok haklısın canım,elinden geldiğince dinlen bu süreci öyle atlat. Üşütmek banada yaramıyor gaz sıkışması yapıyor hemen alt karnım ağrıyor. ayağının altına sıcak su torbası koy öyle uzan canım

Dün geceden beri çok enteresanım ya karnım çok acıkıyor aklıma yemekler gelip duruyor öyle olunca da midem bulanıyor zihnimden yemekleri nasıl çıkaracağım bu nasıl bir şey
bir ara ben de youtube da yemek tariflerine boğulmuştum yağlı yağlı yemekler içim kalkıyordu görünce bile ama izlemek de istiyordum çok garip bir süreç yarabbim sağlıkla bi doğuraydık

Benim doktorum da bugün yönlendirdi ikili tarama biz yapmıyoruz 2 tane hastane var oraya gitmen lazım dedi perinatolojiye randevu almam gerektiğini söyledi devlet hastanesinde sistem biraz daha farklı olabilir
Evet olabilir o zaman ben özelde olduğum için devlet nasıl oluyor bilmiyorum

Meditasyonlar vs dinlemeye çalışıyorum. Onlar sakinlestiriyor aslinda ama yine de elinde olmuyor insanin o stres. Sadece hava almak icin cikarim artik zaten. Uzun soluklu disarda veya ayakta kalmak bana gelmiyor. Uzanmak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…