Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
canim oyle de iste insan bu durumu yasadiginda telaş da korku da hepsi de pes pese geliyor ne yazik ki.. insallah bir daha olmaz diye dua ediyorum..
ister istemez endise oluyor doktora gidecegim gün. Belki de tetikliyordur bilmiyorum ki. Fitil daha onceki gebeligimde de kullanmistim o dönem boyle bir etkisi olmamıştı ama her hamilelik farkli tabi.
Dün biraz hareket halindeydim. Galiba bana fazla ayakta dolasmak bide üşütmek hic iyi gelmiyor. Bunlar da etkiliyor.

Korkma desek de korkmamak elde değil canım haklısın, sakince karşılamaya çalış, benim bir arkadaşım 6 ay hep kanaması oldu, öyle leke falanda değil, sorunsuz doğum yaptı, endişelenme canım
Öyle canim insanin elinde olmuyor malesef.. ne kadar zorlanmiatir arkadaşın eminim Allahim kimselere yasatmasin gercekten bu cok farkli korkutuyor insani. Yani midem bulanmis nefesim daralmis bunlara şükreder oluyorum hemen. Bebegim iyi olsun da

Kızlar tekrar merhaba. Cumartesi kontrole gittim karından keseyi gördük 8mm. Sat göre 7 hafta ama keseye göre 5 hafta dedi Dr. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu verdi. Duyulurmu sizce 2 hafta sonra

Canim bende bilmiyorum denk mi geliyor ne oluyor dr.dan sonra yasiyorum boyle bisey. Artik usg nin iyi gelmedigini düşüneceğim.. ben vajinal muayene olmayi tercih etmiyorum canim hamile iken. Karindan bakiyor, herhangi bir kanama alani yok dedi. Ama 12.haftaya kadar bu tarz kanama lekelenmeler normalmis araştırıyorum sürekli. Bebek yerlestigi icin hala yerlesme kanamasi sürüyormus ve birde bebek tutundukca kilcal damarlarda catlama oluyormus. Yani senin dedigin sey aslinda. Gittigimde konusacagim doktorla bu konuda detayli sekilde.

Birde herkesin mide bulantısı kusması kaçıncı haftada başladı. Ben 5 hafta dayım ama hiçbir belirti yok. Sadece halsizlik var oda progestanın etkisi diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canim sana da gercekten bunu yasayinca insanın tüm modu yerle bir oluyor.. evet kullaniyorum fitil canim. Kirmiziydi benimki. Gecen haftada parlak kirmiziydi. Iste dedigin gibi insan rahat edemiyor ki boyle birsey yasayinca. Allahıma emanet yavrularimiz inşallah saglikla kucagimiza alırız

Birde herkesin mide bulantısı kusması kaçıncı haftada başladı. Ben 5 hafta dayım ama hiçbir belirti yok. Sadece halsizlik var oda progestanın etkisi diye düşünüyorum

Benim 5. Haftada başladı, 6. Hafta çok şiddetlendi, dün gece 2 tane ilaç içtim bugün bira daha iyiyim çok şükür ki

Evet inşallah bende bir an önce 2 trimester gelsin istiyorum çökmüş vaziyet yetteyim sürekli baş agrısı halsizlik iştahsızlık koku hassasiyeti off
Hepimize kolay hamilelikler nasip etsin Allahım..
Bol bol yatcaz. Ben en azindan artik yatcam. Dün yoruldum biraz iyi gelmedi bana.. dinlenmek lazim. Calisanlara Allah kolaylik versin

canım sana yazıcaktım ben bugün doktora gittim 3,5 cm kistim 2 cm olmuş küçülüyor artık yavaştan gidicek dedi çok mutlu oldum sıra sendee :)

Yaa, sen kaçıncı haftadasın canım, kaçıncı haftada küçüldü, darısı başıma inşallah, yarın randevum benim de

Geçmiş olsun canım. Doktorunla iletişime geçtin mi ? Acaba niye her doktor randevusu sonra böyle oluyor. Olumsuz bir şey duyarım diye korkup kendini strese sokuyor olabilir misin babylovee
Sagol canim.. yok doktorumla komusmadim. Cumartesi yeniden kontrolüm var zaten. Insallah tekrarlamaz kesilip gitmistir de dr.a sormama da gerek kalmaz..
Olabilir canim dr.a gidecegimiz günün gecesi sabaha kadar uyuyamadim stresten.. orda da yine ayni sekilde stresle atesim yuksek bekledim resmen..
Birde biraz ayakta kaldim dün falan.. bana gelmiyor ayakta kalmak anladigim kadariyla. Yatcam hep. Napayim. Gezmeye de cikmayacagim. İnsanın icinden de gelmiyor bi hava alayim diye cikmistim guya pismanim simdi mesela. Yatsana evinde...

Yaa, sen kaçıncı haftadasın canım, kaçıncı haftada küçüldü, darısı başıma inşallah, yarın randevum benim de
inşallah, şu an 8+4 deyim 7 ikende gittim ama kese çok büyük değildi haliyle küçülme yok demişti şimdi küçültük şükür
bi sonrakinde yok olur diye düşünüyorum çünkü 12 haftalıkken gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…