- 5 Haziran 2021
- 5.625
- 21.588
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.961
Herkes bir köşede mide bulantısıyla cebelleşiyor benceBurda çok az kişi aktifiz yaa diğer kimse gelmiyor
canim oyle de iste insan bu durumu yasadiginda telaş da korku da hepsi de pes pese geliyor ne yazik ki.. insallah bir daha olmaz diye dua ediyorum..Bazılarında gebelikler böyle oluyor herhalde lekelenme doğuma kadar sürebiliyor ve onlar genelde kız oluyorkorkma diyeceğim biliyorum korkacaksın telaşlanmamak elimizde değil biliyorum ama seninki böyle böyle devam edecek gibi geliyor bana biraz sakin karşılamaya bak yıpratma kendini
ister istemez endise oluyor doktora gidecegim gün. Belki de tetikliyordur bilmiyorum ki. Fitil daha onceki gebeligimde de kullanmistim o dönem boyle bir etkisi olmamıştı ama her hamilelik farkli tabi.Banada öyle geliyorbabylovee daha önce dr sonrası kötü tecrüben olduğu için acaba yine mi olacak diye fazla mı kaygılanıyorsun. Birde fitillerin falan böyle bir yan etkisi olabilir mi sormak lazım dr a
Öyle canim insanin elinde olmuyor malesef.. ne kadar zorlanmiatir arkadaşın eminimKorkma desek de korkmamak elde değil canım haklısın, sakince karşılamaya çalış, benim bir arkadaşım 6 ay hep kanaması oldu, öyle leke falanda değil, sorunsuz doğum yaptı, endişelenme canım
Bende karasızım canım bakıcaz artık akışa bıraktım :)Yok canım sana demedim zaten. Doktorun bilgilendirmesi normal sonuçta yaptırmak isteyen ya da öncesinde sağlıksız gebelik tecrübesi olanlar yaptırabilir. Belki ben de yaptırırım kararsızım sadece
Ayyy olabilir mi gerçekten o zaman herkesi 2 trimester görcz o zamanHerkes bir köşede mide bulantısıyla cebelleşiyor bence
Canim bende bilmiyorum denk mi geliyor ne oluyor dr.dan sonra yasiyorum boyle bisey. Artik usg nin iyi gelmedigini düşüneceğim.. ben vajinal muayene olmayi tercih etmiyorum canim hamile iken. Karindan bakiyor, herhangi bir kanama alani yok dedi. Ama 12.haftaya kadar bu tarz kanama lekelenmeler normalmis araştırıyorum sürekli. Bebek yerlestigi icin hala yerlesme kanamasi sürüyormus ve birde bebek tutundukca kilcal damarlarda catlama oluyormus. Yani senin dedigin sey aslinda. Gittigimde konusacagim doktorla bu konuda detayli sekilde.babylovee canım sen neden acaba her dr sonrası böyle bir şey yaşıyorsun dr kontrol ettiğinde en son kanama alanı görmedi dimi? Görünen bir şey yoksa eğer ultrason alttan muayene ettiyse ben okumuştum vajina girişinde olan kılıcal damarlar hamilelikte dahada hassaslaşıyor ve onlar patladığı için genelde lekelenme oluyormuş, yani bebekle ilgili değil, acaba seninde ondan olabilir mi?
benim 6+3 de ya da 2 bi anda başladıBirde herkesin mide bulantısı kusması kaçıncı haftada başladı. Ben 5 hafta dayım ama hiçbir belirti yok. Sadece halsizlik var oda progestanın etkisi diye düşünüyorum
Herkes bir köşede mide bulantısıyla cebelleşiyor bence
Geçmiş olsun canim sana da gercekten bunu yasayinca insanın tüm modu yerle bir oluyor.. evet kullaniyorum fitil canim. Kirmiziydi benimki. Gecen haftada parlak kirmiziydi. Iste dedigin gibi insan rahat edemiyor ki boyle birsey yasayinca. Allahıma emanet yavrularimiz inşallah saglikla kucagimiza alırızBenimde oldu canım. 2 gündür doktor yatacaksın dedi fitil atıyormusun oda kılcal damar çatlaması yapabiliyomuş doktor panik olma sadece yat dinlen dedi. Parlak kırmızı kan olunca sıkıntıymış. Ama yinede insanın içi rahat etmiyor çok iyi anlıyorum
Birde herkesin mide bulantısı kusması kaçıncı haftada başladı. Ben 5 hafta dayım ama hiçbir belirti yok. Sadece halsizlik var oda progestanın etkisi diye düşünüyorum
R da haftaya başlar daha erken dedi ama Bi arkadaşım kusarak öğrendi gebeliğin 4.haftada. Şuan 9 haftalık hala kusmaya devam ediyor. Dedim bende i bir anormallik varbenim 6+3 de ya da 2 bi anda başladı
canım sana yazıcaktım ben bugün doktora gittim 3,5 cm kistim 2 cm olmuş küçülüyor artık yavaştan gidicek dedi çok mutlu oldum sıra sendee :)
Hepimize kolay hamilelikler nasip etsin Allahım..Evet inşallah bende bir an önce 2 trimester gelsin istiyorum çökmüş vaziyet yetteyim sürekli baş agrısı halsizlik iştahsızlık koku hassasiyeti off
canım sana yazıcaktım ben bugün doktora gittim 3,5 cm kistim 2 cm olmuş küçülüyor artık yavaştan gidicek dedi çok mutlu oldum sıra sendee :)
yok ya değişiyor bence tamamen bünyeyle alakalı benim tam gaz devam ediyor kusmalar :)R da haftaya başlar daha erken dedi ama Bi arkadaşım kusarak öğrendi gebeliğin 4.haftada. Şuan 9 haftalık hala kusmaya devam ediyor. Dedim bende i bir anormallik var
Sagol canim.. yok doktorumla komusmadim. Cumartesi yeniden kontrolüm var zaten. Insallah tekrarlamaz kesilip gitmistir de dr.a sormama da gerek kalmaz..Geçmiş olsun canım. Doktorunla iletişime geçtin mi ? Acaba niye her doktor randevusu sonra böyle oluyor. Olumsuz bir şey duyarım diye korkup kendini strese sokuyor olabilir misinbabylovee
inşallah, şu an 8+4 deyim 7 ikende gittim ama kese çok büyük değildi haliyle küçülme yok demişti şimdi küçültük şükürYaa, sen kaçıncı haftadasın canım, kaçıncı haftada küçüldü, darısı başıma inşallah, yarın randevum benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?