- 18 Temmuz 2022
- 6.326
- 10.622
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.021
Pek iyiyim diyemem canım gerçekten bulantı çok zorluyor beni. Telefonu elime alamıyorum bile şimdi bi okuyorum yazdıklarınızı baya birikmiş. Tek tek cevap da yazamadım emoji bırakıp gecebiliyorum sadece. Sen nasıl oldunannabelica nasıl oldun canım
Valla canim artik dünden sonra emin oldum yorulmak bana yaramıyor. Herkesin hamileligi farkli iste.. dedigin gibi max 15 20 dk ayakta kalip yürümeli hava almalar yapmak bana yeterli.. Ankarada deniz olsa kacirir miyimCanım evet senin kesinlikle çok yorulunca oluyor bencede zaruri olmadıkça çok yorulmamaya çalış, evede tıkanıp kalma ama çıktığındada ne bileyim 15-20 dk yürü çok abartmadan, arabada gez hava al deniz kenarında, sürekli evde olmakta psikolojik olarak yorar seni
evet canım benimde öyle oldu, bende özele gidiyorum ama özel olunca yapılıyor demek değil her yerde yapılmıyor diye biliyorum gittiğim hastane yapıyor ama doktor ve bölüm başka olacakmışBenim doktorum da bugün yönlendirdi ikili tarama biz yapmıyoruz 2 tane hastane var oraya gitmen lazım dedi perinatolojiye randevu almam gerektiğini söyledi devlet hastanesinde sistem biraz daha farklı olabilir
Bence o kadar bile sürmeyecek şu ilk 3 ay geçsin rahatlayacaksınn inşallahValla canim artik dünden sonra emin oldum yorulmak bana yaramıyor. Herkesin hamileligi farkli iste.. dedigin gibi max 15 20 dk ayakta kalip yürümeli hava almalar yapmak bana yeterli.. Ankarada deniz olsa kacirir miyimdedigin gibi arabayla veya kisa süreli gezintilerle gecircem süreci. Balkonum cok güzel yazin orda vakit geciririm disariya bile ihtiyacim kalmaz inşallah
Ben mesela en çok yazanlardan biriyim ama bikac gündür kayboldumHerkes bir köşede mide bulantısıyla cebelleşiyor bence
Insanlardan da tiksinme gelebiliyor diyorsunBel agrım diğer çocugum da olmuştu bunda çok az oluyor yani hiç rahatsız edck boyuta gelmedi sadece şuan beni en çok zorlayan tiksinme duygusu kokular ve insanlar herşey
Ahahbir ara ben de youtube da yemek tariflerine boğulmuştum yağlı yağlı yemekler içim kalkıyordu görünce bile ama izlemek de istiyordum çok garip bir süreç yarabbim sağlıkla bi doğuraydık
İlk cinsiyet sürprizi senden o zamanevet öndekilerden biriyim o yüzden arada kasım annelerine de bakıyorum napıyorlar sırada ne var diye
Evet fark ettimBen mesela en çok yazanlardan biriyim ama bikac gündür kayboldum
Tablodaki bilgilerini yazar mısın canım hemen ekleyeyimBeni de listeye ekler misiniz
Sen kendine iyi geleni yapmaya devam et canım yatmaksa bol bol yat dinlen tabiMeditasyonlar vs dinlemeye çalışıyorum. Onlar sakinlestiriyor aslinda ama yine de elinde olmuyor insanin o stres. Sadece hava almak icin cikarim artik zaten. Uzun soluklu disarda veya ayakta kalmak bana gelmiyor. Uzanmak iyi geliyor.
İnşallah çabuk toparlarsın canım çok üzüldüm ilaç kullanıyorsundur umarım kendini zorlama bu kadar ben iyi olmaya çalışıyorum şükür ama işte ilk 3 ay biliyoruz hepimiz ne kadar zorlayıcıPek iyiyim diyemem canım gerçekten bulantı çok zorluyor beni. Telefonu elime alamıyorum bile şimdi bi okuyorum yazdıklarınızı baya birikmiş. Tek tek cevap da yazamadım emoji bırakıp gecebiliyorum sadece. Sen nasıl oldun
Aynen dogru diyorsun canim dinlenecegim hep. Bebegim iyi olsun o iyi olunca bende iyiyim. Ay kesinliklee benimde oyle oluyor iste hem karnim agriyor sanciyor hem gaz sisiriyor o durum cok feci oluyor. Bide benim denk mi geldi bilmiyorum ama 2dir üşüttüm ve o sancilsri çekerken kanama oldu... oyle olunca da hepten korkar oldum üşütmek ten. Gece aklima geldi inan ki sicak su torbasi da üşendimÇok haklısın canım,elinden geldiğince dinlen bu süreci öyle atlat. Üşütmek banada yaramıyor gaz sıkışması yapıyor hemen alt karnım ağrıyor. ayağının altına sıcak su torbası koy öyle uzan canım
Ay kuzum amin ya aminn insallah hemen gecsin rahatlikla 2.trimester ve 3.tirimester da dinlenelim biraz daha kafamiz rahatt etsin inşallahBence o kadar bile sürmeyecek şu ilk 3 ay geçsin rahatlayacaksınn inşallah
Vallahi insanlardan tiksiniyorum ve evimin odasına gidemiyorum koltuklarımdan tiksinmeye başladım benim hormonlar da deli benim gibiInsanlardan da tiksinme gelebiliyor diyorsun
Ay insallah hemen yazarım burayaİlk cinsiyet sürprizi senden o zaman
Maşallah canm inan farketmiyor benim ki 3 üncü olck ilk günkü gibi heycn ama en son ki gebelğim beş yıl olduAy insallah hemen yazarım burayabu 4. Gebeliğim ilk defa cinsiyet için gün sayıyorum
Maşallah canım ne güzel haberler iyi oldu yazdınherkeze selam
bugun asla gozumu acamadıgım bir gün cok uykum var oglum odevlere baslamıs o bana soru sormaya geldi diye kalktım artık
bugun cok az mide bulantım oldu ama oda hemen gecticanim hic tatli birseyler yemek istemiyorum surekli yemek yemek istiyorum insallah bu duruma dur diyebilirm artik
doktor kontrolum vardi cook sukur hersey yolundaymis sata gore 7+4 du ultasonda 4 gun geri geliyordu normalden bugun ki muaynede 2 gun fark cikti sadece arayi kapatıyor yani
ben yuksek riskli gebe oldugum iicn kontrollerim hep haftada 1 di artik 2 haftada bir gorusucez
bugun buyumus geldi bana cok heyecanli
kalp atimi ilk duydugumda 120 di sonra az daha artsa iyi olur demisti doktorum 128 oldu
1 hafta sonra bugun yani cok sukur 168 cikti doktor gayet begendi
bi arkadas yazmiyo herkez yazmisti yazaym dedi
ama cok yazmis oldum
Rabbim bu guzel sureci kolaylikla hayırlı, saglikli bir sekilde tamamlamayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?