Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Doktora gitmeli miyim acaba ben de ? Haftaya gidecektim zaten kalp atışı duymak için haftaya 7 hafta oluyor. haftasonu full evdeydim bugün işe gittim acaba o mu etkiledi dicem ama zaten hep çalışıyorum
numarası varsa yaz danış istersen canım benim sonra devamı gelmedi insallah senin de gelmez eger devam ederse riske atma git bence
burda o sekilde olan 2 3 arkadas daha vardi mesajinı gorürse yazarlar sana

Ayy çok tatlısınız yazmasanızda olur kızlar ben şaka olsun diye dedimm yoksa benimde sadece okuyup yazmadığım oluyor :))
Olsunnnn herkes herşeyini fırsat buldukça yazsın valla ben hemen herşeyi burda öğrendim Birbirimizi hiç tanımadığımız halde güzel haberlerle mutlu oluyoruz kötü haberlerle üzülüyoruz dualar ediyoruz, daha ne olsun. Hatta daha çok yazın siz ben okurum

Merhaba, teşekkür ederim açıklamanız için fakat ön yargılı bi davranışım olmadı tecrübesi olanlardan dinlemek isterim diye zaten belirttim ve hatta bilmediğim farklı bir şey varsa biliyim dedim çünkü bu dediklerinizin hepsini perinatolog yapıcak dedi banada doktorum düzenli gittiğim bi doktor aslında ve tecrübesine çok güveniyorum onun böyle bir şey varsa ve atladıysa demeyi tekrar görüşürüm kendisiyle peki şimdi beni yönlendirdiği bölümde bu dediklerinize bakılcak mı

Belirttiniz ama öncesindede yanlış bilgi veriyorsunuz cümlesini kullandınız maalesef benim için, ama olsun hepimiz gebeyiz hormonlar farklı çalışıyor, yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen perinatoloğa söyleyin sadece ikili değil detaylı organ gelişiminede baktırmak istiyorum diye mutlaka bakacaktır sağlıkla kucağınıza alın inşallah

merhaba durumunuz nedir ? benimde bel ağrım ve kahverengi lekelenmelerim oldu dün
bugün yine ara ara ağrım var ama lekelenme yok şükür
İnanın hem duygusal hem fiziksel olarak çok kötü hissettiğim bir durumdayım. Geçen hafta lekelenme nedeniyle düşük tehlikesi yüzünden 2 gün hastanede yattım. Progestan iğnesi, ilacı başlandı. Hastaneden çıktıktan 1-2 gün sonra bitmişti kahverengi lekelenme.
Ama dünden beri yine başladı, üstelik bu sefer ağrıyla beraber . Geçen hafta böyle ağrım yoktu. Hatta az önce hani karın ağrısı başlar bir anda âdet olursunuz aynı öyle bir şey yaşadım. Çok koyu kahverengi bir akıntı oldu birden bire. Korkuyorum aslında kontrolüm yarın, lütfen bana bir akıl verin acile gitmeli miyim?

Kırdıysam özür dilerim yanlıştan kastım şuydu zaten hepsine bakılıyor diye söylendi bana söyleyende doktor olunca dediğiniz yanlış geldi banada yönlendirdi bi tane perinatoloğa gelişimine vs de bakıcak diye söyledi çünkü sanırım her hastane ve doktor farklı çalıştığı için farklı söylüyor teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın inşallah

Canım geçmiş olsun, şimdi burda öyle durum yaşayan arkadaşlarımız var ama dr kanama kırmızı olmadıkça sıkıntı yok diyor genelde. Ama ağrılıysa biraz tedirgin ediyor insanı, içine sinmeyecekse acile bir gitmende fayda olabilir

Gerçekten çok tedirginim, bir yandan diyorum acaba normal midir, olabilir bunlar. Bir yandan da 5 yıllık bir bekleyişin sonunda, tüp Bebek tedavisine başlayacagim ay geldi mucizem. Korkuyorum hemen gitmek istiyorum aslında. Ayaklarımı yükseğe koydum uzandım şu an, bekliyorum bakalım.

Kızlar merhabalar hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, 6+5te kalp atışını güçlü bir şekilde duyduk çok şükür bugün 7+6dayım hiçbir belirtim yok haziran 3e kontrol verdi daha, 3 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum, bide mide bulantım hiç olmadı, ağrım lekelenmem de yok ama çok korkuyorum normal mi bilerek midemi bulandırmaya çalışıyorum ama yok bulanmıyor

Hastaneden çıkarken bilgilendirme yaptılar mı canım şöyle olursa gel vs diye? Eğer ağrın fazlaysa bi gidip içini rahatlat bence

Aynı benimde öyle oldu ağrıyla beraber kahverengi bir kan ve ağrılarım devam ediyor
Ben gidiyorum sizde gidin

Evet aşkım çok haklısın bana tüp bebek doktorumun dediği şöyle çoğu kadın doğum doktorlar bunu söylemiyormuş bilgi vermiyormuş o yüzden bence bilmeyen daha çok
Dogru canim söylemiyor gerçekten.. biz esimle gittigimizde yeni doktorumuza mesela odasindan bi ayrıldık yarım saat birbirimize,bak şunu söyledi bunu söyledi diye konustuk. Çünkü eski dr muayeneye giderdim, hadi uzanalim derdi yatardim bebegin ölçüsünü haftasini söylerdi. Haftayla uyumlu tamam derdi kalbini dinletirdi tamam derdi. Sorcagin bisey var mi , yok. Hadi güle güle. Yani max 10 15 dk sürüyordu. O da tartildin yattin karnini actin kalktin hepsi dahil. Mesela hep diyorum o zaman belki daha profesyonel bir dr takip etseydi belki daha farkli olacakti.. o yüzden insan böyle bir acı sey yasayinca ne yazik ki doktor ne derse yapmak istiyor.. 2 haftadir gidiyorum yeni doktoruma haftaya yine cagirdi. Kalbinin gelisimini takip ediyor su anda mesela. Kimisi sık kontrolden rahatsizlik duyar ben kendimi iyi hissediyorum ne yapayim

Ah nasıl bi delilikmiş bu annelik ya yüreğimiz ağzımızda her ufak şeyde.
Ah canimm .. bilmez miyimm.. en ufak seyde o korkmalar bebegim iyi mi endiseleri.. wc ye gitmekten kacmalar... neler neler.. ben mesela mutfakta bi 10 15 dk dikildim is yaptim akıntı hissettim isi gücü birakip kontrole gittim wcye... insan gercekten o kadar hassas oluyor ki

Hormonlarimiz farkli calisiyor yanlis anlayabiliyoruz bazen birbirimizi önemli olan niyetlerimiz bence birbirimizi kırmayalım daha 9.aya hatta dogum sonrasina kadar birlikteyiz
Perinatologa giderseniz eger 12.hafta organ gelisimi takibi icin detayli usg yapiliyormus onun yapilmasini istiyorum diyebilirsiniz.orda bakarlar. Ama 2li tarama icin normal kadin dogum doktoruna gitmeniz yeterli. Kendi doktorunuz yapiyorsa yaptirin yani ona :)
Gercekten bazen farkli doktora gitmek insana iyi geliyor birde. Hep gittigimiz doktorlarin da bize karsi davranisi ile olsun bilgisi ile olsun kiyaslama firsati doguyor elimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…