Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Çıplak kalcan
Sezeryanda ameliyat kıyafeti oluyor normaldede oluyor sanırım seni öylece getirirler odanda giyinirsin canım
Hahahaha kuzu öğrendim ya sezaryende önlükle çıkarıyorlarmış, vajinalde doğumhaneye depend, lohusa atleti ya da sütyeni bir de gecelik istiyorlarmış

Çok geçmiş olsun canım sevindim eve geçmene şimdi nasılsın bitti mi sancılar açıklık falan bakmışlardır
Minik minik kasık ağrım oluyor o da nadir oluyor canım onun dışında iyiyim çok şükür. Yarın yine kontrolüm var umarım güzel geçer açıklıkla alakalı bi şey demediler canım ama bi sıkıntı olsa eve göndermezlerdi diye düşünüyorum o anın telaşıyla sormak benim de aklıma gelmedi

Teşekkür ederim kuzu
Daha önce hiç böyle bi deneyimim olmadı ve beni tedirgin ediyor açıkçası bu konu
Kıyamam bebeğim bilinmezlik zor gerçekten hepsi yeni ama şöyle düşün tahminen en geç 30 dakika içinde bebeğini kucağına alcak olmanın verdiği heyecan ve duygu patlamasıyla muhtemelen o sondadan haberin bile olmuyodur takmıyosundur yani onu

Öyledir muhakkak canım bakılacak seviyede değilmişsin demekki bakmamışlar. Bol bol dinlen ağrılarına iyi gelir

Teşekkür ederim kuzu
Daha önce hiç böyle bi deneyimim olmadı ve beni tedirgin ediyor açıkçası bu konu
Hiç tedirgin olacağın bir konu değil canım takarken zatn uyuşuk olduğun için anlamıyorsun çıkarırkende anlık bi sızı bitti gitti gerçekten kafana takacağın bir şey yok

Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
evet canım takılıyor wc hemen kalkıp gidemiycegin icin takıyorlar
anestezi oncesimi sonrasımı hastaneye gore degisiyor ben anestezi verdikten sonra takarmısınz diye rica etmistim oyle de yaptılar
8 saat hic kalkmadım sonda takılı kaldı 8.saat sonunda sondayı cıkardılar ve ben yurumeye basldım sonra wc gittim zaten

Evet takılıyor cnm sonrasında normal odaya geçişte cıkartdılar benimkini

Hiç tedirgin olacağın bir konu değil canım takarken zatn uyuşuk olduğun için anlamıyorsun çıkarırkende anlık bi sızı bitti gitti gerçekten kafana takacağın bir şey yok
Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular

Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular

Ayy alemsin canım valla zorladım ama nasıl oldu hatırlayamadım boşver onuda onlar düşünsün yani hiç sıkıntım olmamış ki hatırlamıyorum o detayları kötü bi tecrübe olsaydı inan unutmazdım

yok canım depend sondadan sonra giyiliyor
hasta bezi oluyor yatakta surekli alttan kanama kontrolu yapiliyor sonda cikip yurumeye baslayinca depend giyiniyor normal pijamalarını giyiniyorsun artık

Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
Takılıyor canım. Uyuşturduktan sonra takar mısınız diye rica etmiştim ben böylece hissetmedim. Çıkartıldığında odaya geçmiştim uyuşukluk hissi hafiflediğinde çıkardılar o sırada kanama kontrolüde yapılıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…