Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Valla öyle kuzum demek herkezde durum aynı

Benim tekti 2 ye çıkarttı, doğrudur yaa stres herşeyin başı zaten. Ama ben insülin kullanıyorm diye çok salmıştım yaa herşeyden yedim bol bol, şimdi diyete devam tabi inşallah düzene girer bakalm
Valla canım şuan sadece genel olarak haşlama yiyorum sebze yada et tarzında, yada baharatlayıp fırında tercih ediyorum.öyle söyleyeyim o bile bazen yüksek çıkarıyor.

Kızlar 3 gündür akıntım çoğaldı sizde durum nasıl renk veya koku yok ama çoğaldı acaba bir şeyler mi oluyor sizce

Aynen canım cidden öyle hepimiz aynı durumlardayiz bencede.Bide hergun heyecanli geciyor artik dogum tarihleri yaklaştıkça insan neler neler geciriyor aklından
Bilmek beni daha da strese soktu. Bide normalde bebeğin hareketleri azalır diyorlar. Töbe benimki bir hareketli dünden beri. Yerimden hopluyorum sürekli. Acaba tarihi beklemeyecek mi diyorum. Diğer bebişler nasıl acaba

Bilmek beni daha da strese soktu. Bide normalde bebeğin hareketleri azalır diyorlar. Töbe benimki bir hareketli dünden beri. Yerimden hopluyorum sürekli. Acaba tarihi beklemeyecek mi diyorum. Diğer bebişler nasıl acaba
Canım bebegin hareketli olmasi günden güne de degisen birsey ama. Mesela bazi gunler daha sakin bazi günler daha hareketli gecebiliyor.
Benim bebegimde hareketli normalde ama bu sabah bi 10 15 dk aklımızı aldı hareket edene kadar.
Demek ki iç karninda yer varmis daha bebisin rahat rahat dönüyor elleme cocuk rahat rahat dana etsin icerde

sanırım hepimiz aynıyız birşeyleri yetiştirememe kaygısı ve birazda doğum korkusu ya da sonrasında yetip yetememe psikolojisi hersey çok daha güzel eve anlamlı olacak

Canlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
Sen böyle sorular sordukça yüreğim kaldırmıyor

Çok sağol canım desteğin için teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah yarın güzel şeyler yazıcam size son günler biraz hareketli geçmişti belki ondan olmuştur dedi doktor

1: hayır cnm verilmiyor sadece bebek için gerekenler 2: de bence hırka almanı öneririm

Bebeğim ne demek rica ederim tabi ki korkman çok normal bilinmedik bişey insanın 10. Çocuğu bile olsa her biri farklıdır bi korku hisseder. Ben de korkuyorum bi yandan da hemen kavuşma isteği duyuyorum çok garip duygular bunlar. İnsanın bu süreçte dinlenmek uyku vs tabi ihtiyacı ama en büyük ihtiyacı kendisini anlayan birilerinin olduğunu görmek hissetmek

Bebeğin kıyafetini vermen yeterli canım doğumdan sonra odana götürüyorlar hemen orda giyiniyorsun kendin içinde yelek koyabilirsin doğumdan sonra üşüme ihtimaline karşı serum taktıkları içinde daha rahat olur

Kızlar sizce sterilizatör gerekli mi şu an?
Kuzu benim bebeğim doğunca nasip olursa götürceğim doktor videolar çekiyor, hem videosundan gördüm hem de mesajdan yorumunu sormuştum gerek yok demişti. Sonra çevremde güvendiğim büyüklerime de sordum emerse biberonu vs çok az kullanıyorsun kullandığını da iki dakika kaynar suya atar çıkarırsın demişlerdi. O yüzden almadım ben. Videoyu bırakıyorum aşağıya belki izlemek istersin diye

https://www.instagram.com/reel/DMN9deUInO7/?igsh=enhxNzhza2wxZjJj

Anladım kuzum benim evet tüp bebek tedavisi gördüm. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyor derken anlamadım orasını
Canlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
Benimki 38 de yapacağını söyledi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…