- 18 Kasım 2024
- 751
- 671
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.581
Valla öyle kuzumAy güldürdün benikız napsın adamlarda kolay degil yaa.. benimde nst de heyecandan nabzim yüksek çıkıyordu, sonra da baktilar tansiyon yüksek cikti falan. Eve geldikten sonra eşim diyor ki nst deyken benim tansiyonumu ölçseler benimkide yüksek cikardi insan heyecanlanıyor orda diyor
Biz kadar onlarda yaşıyor bu stresi
İste bazı sıkıntılar olmasa aslinda sancı gelecek pıt diye doğuma gideceksin ama iste seker tansiyon olunca mecbur her asamadan haberdar oluyoruz
Aynen canım cidden öyle hepimiz aynı durumlardayiz bencede.Bide hergun heyecanli geciyor artik dogum tarihleri yaklaştıkça insan neler neler geciriyor aklındanValla öyle kuzumdemek herkezde durum aynı
Valla canım şuan sadece genel olarak haşlama yiyorum sebze yada et tarzında, yada baharatlayıp fırında tercih ediyorum.öyle söyleyeyimBenim tekti 2 ye çıkarttı, doğrudur yaa stres herşeyin başı zaten. Ama ben insülin kullanıyorm diye çok salmıştım yaa herşeyden yedim bol bol, şimdi diyete devam tabi inşallah düzene girer bakalm
Bilmek beni daha da strese soktu. Bide normalde bebeğin hareketleri azalır diyorlar. Töbe benimki bir hareketli dünden beri. Yerimden hopluyorum sürekli. Acaba tarihi beklemeyecek mi diyorum. Diğer bebişler nasıl acabaAynen canım cidden öyle hepimiz aynı durumlardayiz bencede.Bide hergun heyecanli geciyor artik dogum tarihleri yaklaştıkça insan neler neler geciriyor aklından
Canım benim senin olduğun haftalarda değilde şu haftalarda arttı. Dr normal dediKızlar 3 gündür akıntım çoğaldı sizde durum nasıl renk veya koku yok ama çoğaldı acaba bir şeyler mi oluyor sizce
Canım bebegin hareketli olmasi günden güne de degisen birsey ama. Mesela bazi gunler daha sakin bazi günler daha hareketli gecebiliyor.Bilmek beni daha da strese soktu. Bide normalde bebeğin hareketleri azalır diyorlar. Töbe benimki bir hareketli dünden beri. Yerimden hopluyorum sürekli. Acaba tarihi beklemeyecek mi diyorum. Diğer bebişler nasıl acaba
O zaman ben de normal sayabilirim zira senin neredeyse doğumun yaklaşmış sağlıkla inşallahhCanım benim senin olduğun haftalarda değilde şu haftalarda arttı. Dr normal dedi
sanırım hepimiz aynıyız birşeyleri yetiştirememe kaygısı ve birazda doğum korkusu ya da sonrasında yetip yetememe psikolojisi hersey çok daha güzel eve anlamlı olacakHayırlısıyla İnşanlah doğsun bebegin Benimde sancılarım baya arttı bu haftaki kontrolümü çok merak ediyorum ve nedense tamda doğuma yakın bir takım üzücü şeyler yaşıyorum ruhen çok kötü ve yalnızımyinede iyi olmaya çalışıyoruz
Ostrojen arttıkça akıntı artıyor dedi benim drKızlar 3 gündür akıntım çoğaldı sizde durum nasıl renk veya koku yok ama çoğaldı acaba bir şeyler mi oluyor sizce
Tecrübeli annelerim cevaplarsa çok sevinirim
1- Hemşireye bebek için kıyafet, bez vs. verirken kendimiz için de eşya veriyor muyuz ve içinde neler olmalı?
2- Hastane ortamı sıcak oluyor ama yine de kendimiz için yelek, hırka tarzı bir şey almalı mıyız
Sen böyle sorular sordukça yüreğim kaldırmıyorCanlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
Neyse iyi bari olumsuz bir durumdan iyidirOstrojen arttıkça akıntı artıyor dedi benim dr
Çok sağol canım desteğin için teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun,haftasi güzelmiş kilosu da güzelmiş hic merak etme dogsa bile sorun yasayacaginizi sanmıyorum bende doktoruna katılıyorum. Sen ferah ol. Bebisine kavusmana zaten az kaldi oyle düşünyarın da güzel haberlerle gel
1: hayır cnm verilmiyor sadece bebek için gerekenler 2: de bence hırka almanı öneririmTecrübeli annelerim cevaplarsa çok sevinirim
1- Hemşireye bebek için kıyafet, bez vs. verirken kendimiz için de eşya veriyor muyuz ve içinde neler olmalı?
2- Hastane ortamı sıcak oluyor ama yine de kendimiz için yelek, hırka tarzı bir şey almalı mıyız
Yaaa neden kuzuCanım benim dün yapmaya çalıştı sonra vazgeçti
Teşekkür ederim canım, peki nasil giyeceğiz kıyafetleri1: hayır cnm verilmiyor sadece bebek için gerekenler 2: de bence hırka almanı öneririm
Bebeğim ne demek rica ederim tabi ki korkman çok normal bilinmedik bişey insanın 10. Çocuğu bile olsa her biri farklıdır bi korku hisseder. Ben de korkuyorum bi yandan da hemen kavuşma isteği duyuyorum çok garip duygular bunlar. İnsanın bu süreçte dinlenmek uyku vs tabi ihtiyacı ama en büyük ihtiyacı kendisini anlayan birilerinin olduğunu görmek hissetmekCesaret ve desteğin için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çok erken değil ama işte insan yine de korkuyorşimdi biraz daha iyiyim buraya da iyi ki yazmışım çok güzel şeyler yazdınız hepiniz
Benimki 7-8 aralık gibi vajinal muayeneni yapıcam ona göre zaten yolumuz şekillenicek bekleme süremiz de aşağı yukarı belli olcak demişti. Vajinal muayene dediği şey çatı oluyo sanırımCanlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
Bebeğin kıyafetini vermen yeterli canım doğumdan sonra odana götürüyorlar hemen orda giyiniyorsun kendin içinde yelek koyabilirsin doğumdan sonra üşüme ihtimaline karşı serum taktıkları içinde daha rahat olurTecrübeli annelerim cevaplarsa çok sevinirim
Kuzu benim bebeğim doğunca nasip olursa götürceğim doktor videolar çekiyor, hem videosundan gördüm hem de mesajdan yorumunu sormuştum gerek yok demişti. Sonra çevremde güvendiğim büyüklerime de sordum emerse biberonu vs çok az kullanıyorsun kullandığını da iki dakika kaynar suya atar çıkarırsın demişlerdi. O yüzden almadım ben. Videoyu bırakıyorum aşağıya belki izlemek istersin diyeKızlar sizce sterilizatör gerekli mi şu an?
Anladım kuzum benim evet tüp bebek tedavisi gördüm. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyor derken anlamadım orasınıanladım canım hafta hesabını google üzerinden de çok rahat yaparsın tarihi girince direkt çıkıyor zaten. Transfer oldun diye okudum eğer karıştırmıyosam, o durumda bi farklılık olmuyorsa dediğim gibi orda ölçüme göre haftan her kontrolde değişir. Rapor alınırken son adet tarihin üzerinden alınıyor. Çünkü bebeğin 30 olabilir ama senin gebelik süren 40 hafta üzerinden hesaplanıyor. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyor
Benimki 38 de yapacağını söyledi kuzumCanlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?