Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ah sabah sabah nasıl güzel bir haber bu arkadaşım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün
Kuzu ben de böyleyim hele bu gece görecektin ne kendim uyuyabildim ne kocamı uyuttum. Sabaha karşı uyumuşum anca

Aynısı ya birkaç gündür zorlanmaya başladım uykum bölünüyor sürekli pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp geziyorum sonra tekrar yatıyorum

Aynısı ya birkaç gündür zorlanmaya başladım uykum bölünüyor sürekli pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp gezmiyorum sonra tekrar yatıyorum

Kendim de kalkıp yataktan gidemiyorum, azıcık kıpırdayınca eşim uyanıyor, hemen kalkıyor ne oldu diyor, kaldırıyor lavaboya gidiyorum bu sefer uykum bölünüyor böyle böyle kavuşma gününe ilerliyoruz işte

Kızlar bugün tam 32+0 olduk çalışabilir raporu almam lazım ama doktorum tüm randevuları iptal etti malum bugün 11.11 olduğu için sezeryanda olacakmış tüm gün sizce ne yapsam? Aynı hastaneden Farklı bi doktora gidip alayım mı yoksa yarına falan mı kalsın ama kendi doktorumdan hemen yarına randevu alamaya da bilirim

İstersen canım, başka doktordan al madem risk var yarında alamayabilirsin Doğru, güzel bir tarih 11.11, bizim grubunda ikizleri bu tarihte gelmiş oldu

Selam kızlar suyum geldiii dua edin bana bol bol

Canımmm şükürler olsun bebişlerin de yanındaymış çok sevindim sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Kıyamam sana kuzum ya bende gece öyle çok zorlanmıyorum ama tuvalete kalktığımda bel ve kasık ağrım olduğunu farkediyorum anlamadım bugün doktora soracağım

Kuzu bu bende de var ya doktoruma cuma sorcaktım sorarsan bana da haber verir misin bel çok değil ama kasık ağrım çok oluyo yatış pozisyonumdan kaynaklı mı acaba diye düşünmüştüm (bazen hala yarım düz yatarken buluyorum kendimi). Sende de oluyosa belki bi sebebi vardır merak ettim şimdi

kızlar bu gün tam 34+0 2350 gram 45 cm olmuşuz bu günden itibaren proteini kefir muz ceviz badem yumurta hepsinden bol bol yemeye başla bebek bu haftalarda daha hızlı kilo alması gerekiyor dedi. Bazı tahliller istedi 2 hafta sonra gittiğimde götürmem lazım son tahliller dedi. Eller ayaklar ödem tutması gayet normal, parmaklarını bol aç kapa hareket ettir dedi. İlaçlara aynı şekil devam.

2-3 haftadır Benimde öyle maalesef ya. Alarm kurmuş gibi gece ikide tuvalete kalkıyorum sonra sürekli dön dön sabaha kadar uyuyamıyorum. Dönmeyi de beceremiyorum çok zor geçiyor sonra sabah kalkıp işe gelmek daha da beter ediyor beni bütün gün saf saf dolaşıyorum etrafta. Bi yüz üstü yatabilsem tüm sorunlarım çözülecek gibi hissediyorum

Ya işe yarıyor mu gerçekten bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar muz yedim bebeğim 1 hafta geriden geliyor hep bi doğurayım bi kaç yıl ağzıma muz sürmeyeceğim

Canım ben bunu almıştım. Aynı markanın aynı model emzirme yastığını da aldım.
Teşekkür ederizz bakalım diger teyzoşlar yazacaklar mı
Aybars :)

Ben sormuştum canım, normal demişti doktorum, pelvik ağrı, kafası orada, kafa atıyor oraya demişti

Evet benide uykusuzluk zorluyor canım, son haftalar böyle sanırsam, otursak suç, kalksak suç oluyor gerçekten

Maşallah canım, büyüyor kızçemiz bazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…