- 15 Ağustos 2024
- 2.527
- 5.206
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.901
Ah sabah sabah nasıl güzel bir haber buKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Kuzu ben de böyleyim hele bu gece görecektin ne kendim uyuyabildim ne kocamı uyuttum. Sabaha karşı uyumuşum ancaKızlar, geceleri artık çok zorlanıyorum, bir o yana bir bu yana dönmeye çabalıyorum, dönemiyorum, üflüyorum, pofluyorum, nefesim daralıyor, eşimi de hiç uyutmuyorumHalbuki daha haftamda ilerleyecek, çok ileride de değilim, ne oluyor be şimdiden yeto demeye başladım
Ah sabah sabah nasıl güzel bir haber buarkadaşım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün
Kuzu ben de böyleyim hele bu gece görecektin ne kendim uyuyabildim ne kocamı uyuttum. Sabaha karşı uyumuşum anca
Aynısı ya birkaç gündür zorlanmaya başladım uykum bölünüyor sürekli pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp geziyorum sonra tekrar yatıyorumKızlar, geceleri artık çok zorlanıyorum, bir o yana bir bu yana dönmeye çabalıyorum, dönemiyorum, üflüyorum, pofluyorum, nefesim daralıyor, eşimi de hiç uyutmuyorumHalbuki daha haftamda ilerleyecek, çok ileride de değilim, ne oluyor be şimdiden yeto demeye başladım
Aynısı ya birkaç gündür zorlanmaya başladım uykum bölünüyor sürekli pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp gezmiyorum sonra tekrar yatıyorum
Kızlar bugün tam 32+0 olduk çalışabilir raporu almam lazım ama doktorum tüm randevuları iptal etti malum bugün 11.11 olduğu için sezeryanda olacakmış tüm günsizce ne yapsam? Aynı hastaneden Farklı bi doktora gidip alayım mı yoksa yarına falan mı kalsın ama kendi doktorumdan hemen yarına randevu alamaya da bilirim
Selam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Canımmm şükürler olsun bebişlerin de yanındaymış çok sevindimKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Kıyamam sana kuzum yaKızlar, geceleri artık çok zorlanıyorum, bir o yana bir bu yana dönmeye çabalıyorum, dönemiyorum, üflüyorum, pofluyorum, nefesim daralıyor, eşimi de hiç uyutmuyorumHalbuki daha haftamda ilerleyecek, çok ileride de değilim, ne oluyor be şimdiden yeto demeye başladım
Kuzu bu bende de var ya doktoruma cuma sorcaktım sorarsan bana da haber verir misin bel çok değil ama kasık ağrım çok oluyo yatış pozisyonumdan kaynaklı mı acaba diye düşünmüştüm (bazen hala yarım düz yatarken buluyorum kendimi). Sende de oluyosa belki bi sebebi vardır merak ettim şimdiCanımmm şükürler olsun bebişlerin de yanındaymış çok sevindimsağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Kıyamam sana kuzum yabende gece öyle çok zorlanmıyorum ama tuvalete kalktığımda bel ve kasık ağrım olduğunu farkediyorum anlamadım bugün doktora soracağım
Bende sabah 5te burnum tıkalı diye 1 saat ağladımGünaydın kızlarr ağlama seansıma bugün erken bi saatte başladım çok sıkıntılıyım iki gündür sebepsiz ağlama krizleri nasıl geçicek bilmiyorum
2-3 haftadır Benimde öyle maalesef ya. Alarm kurmuş gibi gece ikide tuvalete kalkıyorum sonra sürekli dön dön sabaha kadar uyuyamıyorum. Dönmeyi de beceremiyorum çok zor geçiyor sonra sabah kalkıp işe gelmek daha da beter ediyor beni bütün gün saf saf dolaşıyorum etrafta. Bi yüz üstü yatabilsem tüm sorunlarım çözülecek gibi hissediyorumKızlar, geceleri artık çok zorlanıyorum, bir o yana bir bu yana dönmeye çabalıyorum, dönemiyorum, üflüyorum, pofluyorum, nefesim daralıyor, eşimi de hiç uyutmuyorumHalbuki daha haftamda ilerleyecek, çok ileride de değilim, ne oluyor be şimdiden yeto demeye başladım
Ya işe yarıyor mu gerçekten bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar muz yedim bebeğim 1 hafta geriden geliyor hepkızlar bu gün tam 34+0 2350 gram 45 cm olmuşuzbu günden itibaren proteini kefir muz ceviz badem yumurta hepsinden bol bol yemeye başla bebek bu haftalarda daha hızlı kilo alması gerekiyor dedi. Bazı tahliller istedi 2 hafta sonra gittiğimde götürmem lazım son tahliller dedi. Eller ayaklar ödem tutması gayet normal, parmaklarını bol aç kapa hareket ettir dedi. İlaçlara aynı şekil devam.
Kızlar evde bebek eşyalarını düzenli tutmak için keçe organizerler var ya öyle bişey bakıyorum ama keçe olarak değil kumaş olarak hm de beğenmiştim ama şimdi bulamıyorum böyle bir organizer alan varsa bana linkleyebilir mi?sepide sen hm den almıştın sanki aşko
Aybars :)Teşekkür ederizz bakalım diger teyzoşlar yazacaklar mı
Hele kaşarla yumurtaYa işe yarıyor mu gerçekten bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar muz yedim bebeğim 1 hafta geriden geliyor hepbi doğurayım bi kaç yıl ağzıma muz sürmeyeceğim
Canımmm şükürler olsun bebişlerin de yanındaymış çok sevindimsağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Kıyamam sana kuzum yabende gece öyle çok zorlanmıyorum ama tuvalete kalktığımda bel ve kasık ağrım olduğunu farkediyorum anlamadım bugün doktora soracağım
YiyorumHele kaşarla yumurta
2-3 haftadır Benimde öyle maalesef ya. Alarm kurmuş gibi gece ikide tuvalete kalkıyorum sonra sürekli dön dön sabaha kadar uyuyamıyorum. Dönmeyi de beceremiyorum çok zor geçiyor sonra sabah kalkıp işe gelmek daha da beter ediyor beni bütün gün saf saf dolaşıyorum etrafta. Bi yüz üstü yatabilsem tüm sorunlarım çözülecek gibi hissediyorum
kızlar bu gün tam 34+0 2350 gram 45 cm olmuşuzbu günden itibaren proteini kefir muz ceviz badem yumurta hepsinden bol bol yemeye başla bebek bu haftalarda daha hızlı kilo alması gerekiyor dedi. Bazı tahliller istedi 2 hafta sonra gittiğimde götürmem lazım son tahliller dedi. Eller ayaklar ödem tutması gayet normal, parmaklarını bol aç kapa hareket ettir dedi. İlaçlara aynı şekil devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?