- 15 Ağustos 2024
- 2.527
- 5.206
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.921
Ben de valla, sonra vicdan yapıp kalkıp yiyorumMaşallah canım, büyüyor kızçemizbazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
Teşekkür ederim aşkımmMaşallah canım, büyüyor kızçemizbazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
Ben de valla, sonra vicdan yapıp kalkıp yiyorumbıktım artık yumurtadan, bazen yulaf muz falan yapıyorum değişiklik olsun diye
Normalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorumBen de bazı sabahlar yulaf ve muz yapıyorumçok yoruldum artık, zor geliyor az kaldı ama hep öyle öyle avutuyorum kendimi
Normalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorum
Off ben de gece 4 te tuvalete kalktım sonra geldim geri yatmaya baktım kedimi biraz sıkıştırmışım uyurken ama yine de kalkıp gitmemiş ona ağladım ağlarken de uyuyakalmışımBende sabah 5te burnum tıkalı diye 1 saat ağladım
Ay gerçekten ben de artık her gün kahvaltı hazırla en azından bi tane yumurta ye falan daraldım bugün ağlaya ağlaya dışardan sipariş verdim gelmesini bekliyorum gelsin ağlayarak yicemMaşallah canım, büyüyor kızçemizbazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
Ohhh yarasın2 yiyordum 4 yapmaya gidiyorum
Ay kahvaltı ince çizgimizBen de aksine hep aşkla kahvaltı yapardım, hamilelikte bıktım kahvaltı yapmaktan normalde sevdiğimiz şeyleri bile sevmez olduk
Ay gerçekten ben de artık her gün kahvaltı hazırla en azından bi tane yumurta ye falan daraldım bugün ağlaya ağlaya dışardan sipariş verdim gelmesini bekliyorum gelsin ağlayarak yicem
Ben hep 2 yedim bu güne kadarOhhh yarasınYok ya ben 1 yiyorum gebelikten önce zaten asla ağzıma sürmezdim yemem bile mucize 2 de yiyemem yani
Maşallah yaramış ne güzel kilosu falan güzel. Ben son on gündür dikkat etmedim artık görev gibi yapınca sıkılıyor insan. Açıkta kapanmıyor bi türlü. Doktorum rahat bu konuda her bebeğin gelişimi farklı seninki minyon diyor. İlla ye falan demiyor bende saldım artıkBen hep 2 yedim bu güne kadar
Ama tavuk bakık et bunlar daha çok olsun dedi
Ben bu zamana kadar pek takılmadım yediklerime çok zararlılar (kokoreç, midye vs) dışında her şeyi yedim ama mümkün mertebe evde yapmaya çalıştım her şeyi. Ama kahvaltıyı hiç aksatmamıştım, bugün ağlama seansıma eşim çözüm olarak “sana ne sipariş ediyim ne istersin” diye ahlaksız bi teklifle gelince reddedemedimAfiyet olsun canımBen de bazen gözüm dönüyor, iş çıkışı eve geliyorum diyorum ki dışarıdan söyleyeceğim sonra aklıma geliyor ne olur az daha dayan diyorum ama yiyorum da dışarıdan hiç yemiyorum değil
Masallah piremsesekızlar bu gün tam 34+0 2350 gram 45 cm olmuşuzbu günden itibaren proteini kefir muz ceviz badem yumurta hepsinden bol bol yemeye başla bebek bu haftalarda daha hızlı kilo alması gerekiyor dedi. Bazı tahliller istedi 2 hafta sonra gittiğimde götürmem lazım son tahliller dedi. Eller ayaklar ödem tutması gayet normal, parmaklarını bol aç kapa hareket ettir dedi. İlaçlara aynı şekil devam.
Mantarlı kaşarlı yumurtaHele kaşarla yumurta
Ben bu zamana kadar pek takılmadım yediklerime çok zararlılar (kokoreç, midye vs) dışında her şeyi yedim ama mümkün mertebe evde yapmaya çalıştım her şeyi. Ama kahvaltıyı hiç aksatmamıştım, bugün ağlama seansıma eşim çözüm olarak “sana ne sipariş ediyim ne istersin” diye ahlaksız bi teklifle gelince reddedemedim
Millet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığıBen doğurunca kokoreç yiyeceğimhastaneye istedim doktorum izin verirse aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence şifa olsun
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumaBen doğurunca kokoreç yiyeceğimhastaneye istedim doktorum izin verirse aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence şifa olsun
Millet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığı
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumadoğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
Ben mayonezi cok ozledim kizlar yaAyy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumadoğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?