Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Maşallah canım, büyüyor kızçemiz bazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
Ben de valla, sonra vicdan yapıp kalkıp yiyorum bıktım artık yumurtadan, bazen yulaf muz falan yapıyorum değişiklik olsun diye

Ben de valla, sonra vicdan yapıp kalkıp yiyorum bıktım artık yumurtadan, bazen yulaf muz falan yapıyorum değişiklik olsun diye

Ben de bazı sabahlar yulaf ve muz yapıyorum çok yoruldum artık, zor geliyor az kaldı ama hep öyle öyle avutuyorum kendimi

Ben de bazı sabahlar yulaf ve muz yapıyorum çok yoruldum artık, zor geliyor az kaldı ama hep öyle öyle avutuyorum kendimi
Normalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorum

Normalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorum

Ben de aksine hep aşkla kahvaltı yapardım, hamilelikte bıktım kahvaltı yapmaktan normalde sevdiğimiz şeyleri bile sevmez olduk

Maşallah canım, büyüyor kızçemiz bazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
Ay gerçekten ben de artık her gün kahvaltı hazırla en azından bi tane yumurta ye falan daraldım bugün ağlaya ağlaya dışardan sipariş verdim gelmesini bekliyorum gelsin ağlayarak yicem

Ay gerçekten ben de artık her gün kahvaltı hazırla en azından bi tane yumurta ye falan daraldım bugün ağlaya ağlaya dışardan sipariş verdim gelmesini bekliyorum gelsin ağlayarak yicem

Afiyet olsun canım Ben de bazen gözüm dönüyor, iş çıkışı eve geliyorum diyorum ki dışarıdan söyleyeceğim sonra aklıma geliyor ne olur az daha dayan diyorum ama yiyorum da dışarıdan hiç yemiyorum değil

Ben hep 2 yedim bu güne kadar
Ama tavuk bakık et bunlar daha çok olsun dedi
Maşallah yaramış ne güzel kilosu falan güzel. Ben son on gündür dikkat etmedim artık görev gibi yapınca sıkılıyor insan. Açıkta kapanmıyor bi türlü. Doktorum rahat bu konuda her bebeğin gelişimi farklı seninki minyon diyor. İlla ye falan demiyor bende saldım artık

Ben bu zamana kadar pek takılmadım yediklerime çok zararlılar (kokoreç, midye vs) dışında her şeyi yedim ama mümkün mertebe evde yapmaya çalıştım her şeyi. Ama kahvaltıyı hiç aksatmamıştım, bugün ağlama seansıma eşim çözüm olarak “sana ne sipariş ediyim ne istersin” diye ahlaksız bi teklifle gelince reddedemedim

Masallah piremsese ne tahlili istedi asko, ben bu hafta baska bi doktora muayene olucam da ondan isterim belkii

Ben doğurunca kokoreç yiyeceğim hastaneye istedim doktorum izin verirse aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence şifa olsun

Millet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığı

Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnuma doğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd

Millet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığı

Eşime diyeceğim, bana demişti ki, doğurur doğurmaz kim kokoreç ister ki, bak demek ki kokoreç isteyen kadınlar kulübü varmış sadece ben değilim

Ben mayonezi cok ozledim kizlar ya hamburger falan yiyorum yalan yok ama o mayonez… burnumda tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…