- 1 Aralık 2022
- 3.426
- 5.725
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.941
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumadoğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
Eşime diyeceğim, bana demişti ki, doğurur doğurmaz kim kokoreç ister ki, bak demek ki kokoreç isteyen kadınlar kulübü varmışsadece ben değilim
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumadoğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
midem müsadenizle kalkıyorMillet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığı
Ben mayonezi cok ozledim kizlar yahamburger falan yiyorum yalan yok ama o mayonez… burnumda tutuyor
Tişikkirler aşkoMasallah piremsesene tahlili istedi asko, ben bu hafta baska bi doktora muayene olucam da ondan isterim belkii
Boşver içinden ne geçiyorsa onu yapAy ne güzel yapmışsın en iyisi sana öyle dedim gittim bende bakıp bir sürü seçtim karar vermek zormuş
Dur daha son darbe dogum varTişikkirler aşko
Kanka rutin tahliller dedi son kez
Haftaya kbb randevum var o zaman verecem bende hepsini, acıbademe son parabayılmalarım
Canım heinzın mayonezinde pastörize yumurta kullanılıyor, güvenle tüketilebilir.Ben mayonezi cok ozledim kizlar yahamburger falan yiyorum yalan yok ama o mayonez… burnumda tutuyor
Tabii yazarım canımmKuzu bu bende de var ya doktoruma cuma sorcaktım sorarsan bana da haber verir misin bel çok değil ama kasık ağrım çok oluyo yatış pozisyonumdan kaynaklı mı acaba diye düşünmüştüm (bazen hala yarım düz yatarken buluyorum kendimi). Sende de oluyosa belki bi sebebi vardır merak ettim şimdi
Teşekkür ederim bakayım canımBabyjem Katlamalı Çanta Anne&Bebek Organizer Yeşil Çiçek - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Katlamalı Çanta Anne&Bebek Organizer Yeşil Çiçek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canım ben bunu almıştım. Aynı markanın aynı model emzirme yastığını da aldım.
Aybars :)
Canım sadece gece olmasına anlam veremedim belki de uzun süre yatınca ağrı oluyordurBen sormuştum canım, normal demişti doktorum, pelvik ağrı, kafası orada, kafa atıyor oraya demişti
Maşallah canım, büyüyor kızçemizbazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten bıktırdı beni yediklerim artık doğsalar da bira esnetsek diyorum
O kadar size katılıyorum kiiiNormalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorum
Sus sus Allahtan mustela seti veriyorlarda avutuyorum kendimiDur daha son darbe dogum var
Bunu 8 ay sonra ogrenmem pekiCanım heinzın mayonezinde pastörize yumurta kullanılıyor, güvenle tüketilebilir.
Canım işine karışmak gibi olmasın ama doğumdan sonra asla toparlayamazsın bünyeni. Allah korusun kan değerleri, diş yapısı, kemik yapısı çok etkiliyor. Düzensizde olsa kullan bencehiçbirini
çok düzensiz kullandım attım ağzıma ama sonra yine çok hararet oldu bende dedim vitamin bana iyi gelmiyor bırak en iyisi
Bebek cantasi da veriyorlarmis diye duydum ve cok kullanisliymis diyolar, sana bi sukur sebebi dahaSus sus Allahtan mustela seti veriyorlarda avutuyorum kendimikanka ebeyle görüştüm eğitim tarzı, hemşireye verilecek hazırlamanıza gerek yok hastanenin acıbadem yazılı beyaz takımını giydiriyoruz dedi
Sağlıkla büyüt inşallah canımKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Kanka onu sormadım ya dur not alayımBebek cantasi da veriyorlarmis diye duydum ve cok kullanisliymis diyolar, sana bi sukur sebebi daha
Aaa iyi sonra odada degistiririz, bez falan da mi vermiyoruz
tamam kuzum son haftalarımda kullanıym bariCanım işine karışmak gibi olmasın ama doğumdan sonra asla toparlayamazsın bünyeni. Allah korusun kan değerleri, diş yapısı, kemik yapısı çok etkiliyor. Düzensizde olsa kullan bence
Sonra ağlayınca daha çok tıkandıBende sabah 5te burnum tıkalı diye 1 saat ağladım
Canım gözün aydın sağlıcakla huzurla mutluluka büyüt inşallah yavrularınıKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Aşkım aklıma gelmedi onlar ya bende kbb gittim burun etlerim şişmiş felaket şekildeSonra ağlayınca daha çok tıkandışu breathe right burun bantlarından denedin mi aşko?
Kanka afedersin akıntı var mı? Bana da kortizonlu sprey verdi muhtemelen aynısı, o hemen etki etmiyor dediler ama sen epeydir kullanmışsan etkisini göstermiş olması gerekiyor. İlliadin yetişkin kullandım ben, ayrıca otrivin kullandım peşpeşe, ancak bunlar açıyordu burnumu. Ama benim sorunum başkaymış, sinüzite çevirdi ve antibiyotik ile kurtuldum, şu an öyle bir sorunum kalmadı. O bantlar gece burun kanatlarini açık tutmaya yaradığı için bir tık işe yarıyor bence, dene. Fısfıs sıktıktan sonra onu takıp uyuyordum, bir tık iyi geliyordu.Aşkım aklıma gelmedi onlar ya bende kbb gittim burun etlerim şişmiş felaket şekildeödem indiren sprey yazdı 1 ay, 10 gün zyrtec içirdi, birde illiadin 0.05 bebekler için olandan yazdı ama banamısın demiyor
Sen kullanıyormusun bantlardan kanka işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?