Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Canlarım teşekkür ederim şu an tek tek etiketleyemiyorum her birinize teşekkür ederim. Evet yüksek tansiyon beni çok korkuttu yalan yok 2-3 limon suyu içtim düşürmedi bu daha çok strese soktu sanırım farkında olmadan. 4 doz nidilart 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Sabah ki muayeneden midir bilinmez kanamam oldu muayene etti ebe 4cm açıklık devam ediyor doktoruma bildirdiler sabaha kadar takip devam dedi ( sabah yine parmak yicez ) şimdilik doğurmuyorum gece 1 de yeniden ciğer iğnesi olacak sabah ola hayrola.

ciger gelistiriciyi 12 saat arayla mi yapiyorlar canim? her gecen saat kär. benim 32. haftada yapildi 4 tane art arda nidicard ve ciger gelistirici 2 doz..4 haftayi gecirdim bile bu sekilde

Beni bu ciğer geliştirici iğneler çok rahatlatıyor canım. Müdahale edilemeden bir anda doğumun başlamış ilerlemiş de olabilirdi. İğne yapılıp etki edecek kadar vaktinin olması iyi oldu

Hayırlısı ne ise o olsun canım, beklemesi durumunda daha iyi olacağını yada doğması durumunda daha kötü olacağını biz bilemeyiz o yüzden hangisi senin ve bebeğin için iyi olacaksa o zamn doğsun inşallah . Sen kendini yıpratma dinlen

ciger gelistiriciyi 12 saat arayla mi yapiyorlar canim? her gecen saat kär. benim 32. haftada yapildi 4 tane art arda nidicard ve ciger gelistirici 2 doz..4 haftayi gecirdim bile bu sekilde
Evet canım 12 saat arayla dedi inşallah ben de geçiririm en azından kasım sonunu göreyim
Beni bu ciğer geliştirici iğneler çok rahatlatıyor canım. Müdahale edilemeden bir anda doğumun başlamış ilerlemiş de olabilirdi. İğne yapılıp etki edecek kadar vaktinin olması iyi oldu
Çok şükür ya önemsemeyip evde takip yapsaydım halimi düşünemiyorum Allah korusun evlatlarımızı iğne yapmasam da bişey olmaz yine de yapalım dedi doktor
Bilemeyiz kuzum çok haklısıın ben hep kendimi 5 hafta daha var diye şartladım bugün doğum başlamış açılman var deyince bi sinir boşalması yaşadım. Onun korkusu tedirginliği oldu bebeğim için korktum şu an iyiyim şükür

Canımm çok geçmiş olsun peri kuzusu biraz daha sabretsin ilaçlar işe yarayacaktır zaten korkmuşsundur tabi kıyamam

Şeker hastalıği olan anneler, şekeriniz kaç çıkıyor acaba ya ? Bebeğe Bir zararı oluyor mu şekerin iki gündür sürekli düşünüyorum çok modelim bozuk, son 2 haftam kaldı

Canım yeni bakabildim buraya, inşallah biraz daha zaman verir güzel kızın sana. Saglikla gelir. Allahım yardımcın olsun

Canımm çok geçmiş olsun peri kuzusu biraz daha sabretsin ilaçlar işe yarayacaktır zaten korkmuşsundur tabi kıyamam
Hem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunları
Canım yeni bakabildim buraya, inşallah biraz daha zaman verir güzel kızın sana. Saglikla gelir. Allahım yardımcın olsun
İnşallah canım aman dikkat edin artık en ufak şey bile çok çok önemli. Hepsi zamanında gelsin

Hem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunları

İnşallah canım aman dikkat edin artık en ufak şey bile çok çok önemli. Hepsi zamanında gelsin
Ay canım benim çok haklısın artik en ufak seylerin bile onemli oldugu haftalardayiz gercekten.
Sende kendininrahatlsr bebisin gelmek isterse bile öyle cok erken değil. Sağlıklı olsun yeter
Habersiz birakma bizi. Dualarım seninle

Ne olur bizide sabah habersiz bırakma, aklım sende kaldı valla

İlk fırsatta bilgi veririm dua edin bizim için

Ve tansiyon gerçekten stresle yükseliyor. Ben gözetim altinda bekletilirken bile yükseliyor seni cok iyi anliyorum. Orda kontrol ediliyorsun hersey yoluna girecek sen merak etme olur mu. Birazcik kendini sakinleştirmek icin kendinle konus.
Biraz olumlama kayitlari dinlemeye calis belki destek olur.

Kızlar doktorum artık pilates topu egzersizlerine başlayalım dedi. YouTube'da beğendiğiniz, takip ettiğiniz videolar varsa paylaşır mısınız
Canım geçen kesfette bu sayfayı gördüm kaydettim hemen bende bu hafta egzersizlere başlicam artık

Eklentiler

• 1000035543.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…