- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.301
Canlarım teşekkür ederim şu an tek tek etiketleyemiyorum her birinize teşekkür ederim. Evet yüksek tansiyon beni çok korkuttu yalan yok 2-3 limon suyu içtim düşürmedi bu daha çok strese soktu sanırım farkında olmadan. 4 doz nidilart 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Sabah ki muayeneden midir bilinmez kanamam oldu muayene etti ebe 4cm açıklık devam ediyor doktoruma bildirdiler sabaha kadar takip devam dedi ( sabah yine parmak yicezjavairia kuzucum endişe edip strese girmemeye çalış. Tansiyon böyle bir kısır döngü maalesef. Yükseldiği için strese giriyorsun. Strese girince daha da yükseliyor. Hastanede olman ve ciğer geliştirici yapılması büyük bir şans. Bebeğinle konuş bol bol bu seni rahatlatır. Bebeğinin ve senin sağlığın için hepimiz dua ediyoruz. Bizi habersiz bırakma
ciger gelistiriciyi 12 saat arayla mi yapiyorlar canim? her gecen saat kär. benim 32. haftada yapildi 4 tane art arda nidicard ve ciger gelistirici 2 doz..4 haftayi gecirdim bile bu sekildeCanlarım teşekkür ederim şu an tek tek etiketleyemiyorum her birinize teşekkür ederim. Evet yüksek tansiyon beni çok korkuttu yalan yok 2-3 limon suyu içtim düşürmedi bu daha çok strese soktu sanırım farkında olmadan. 4 doz nidilart 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Sabah ki muayeneden midir bilinmez kanamam oldu muayene etti ebe 4cm açıklık devam ediyor doktoruma bildirdiler sabaha kadar takip devam dedi ( sabah yine parmak yicez) şimdilik doğurmuyorum gece 1 de yeniden ciğer iğnesi olacak sabah ola hayrola.
Beni bu ciğer geliştirici iğneler çok rahatlatıyor canım. Müdahale edilemeden bir anda doğumun başlamış ilerlemiş de olabilirdi. İğne yapılıp etki edecek kadar vaktinin olması iyi olduCanlarım teşekkür ederim şu an tek tek etiketleyemiyorum her birinize teşekkür ederim. Evet yüksek tansiyon beni çok korkuttu yalan yok 2-3 limon suyu içtim düşürmedi bu daha çok strese soktu sanırım farkında olmadan. 4 doz nidilart 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Sabah ki muayeneden midir bilinmez kanamam oldu muayene etti ebe 4cm açıklık devam ediyor doktoruma bildirdiler sabaha kadar takip devam dedi ( sabah yine parmak yicez) şimdilik doğurmuyorum gece 1 de yeniden ciğer iğnesi olacak sabah ola hayrola.
Hayırlısı ne ise o olsun canım, beklemesi durumunda daha iyi olacağını yada doğması durumunda daha kötü olacağını biz bilemeyiz o yüzden hangisi senin ve bebeğin için iyi olacaksa o zamn doğsun inşallah . Sen kendini yıpratma dinlenCanlarım teşekkür ederim şu an tek tek etiketleyemiyorum her birinize teşekkür ederim. Evet yüksek tansiyon beni çok korkuttu yalan yok 2-3 limon suyu içtim düşürmedi bu daha çok strese soktu sanırım farkında olmadan. 4 doz nidilart 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Sabah ki muayeneden midir bilinmez kanamam oldu muayene etti ebe 4cm açıklık devam ediyor doktoruma bildirdiler sabaha kadar takip devam dedi ( sabah yine parmak yicez) şimdilik doğurmuyorum gece 1 de yeniden ciğer iğnesi olacak sabah ola hayrola.
Evet çok şükür bunu olamadn doğan çocuklar varBeni bu ciğer geliştirici iğneler çok rahatlatıyor canım. Müdahale edilemeden bir anda doğumun başlamış ilerlemiş de olabilirdi. İğne yapılıp etki edecek kadar vaktinin olması iyi oldu
Evet canım 12 saat arayla dedi inşallah ben de geçiririm en azından kasım sonunu göreyimciger gelistiriciyi 12 saat arayla mi yapiyorlar canim? her gecen saat kär. benim 32. haftada yapildi 4 tane art arda nidicard ve ciger gelistirici 2 doz..4 haftayi gecirdim bile bu sekilde
Çok şükür ya önemsemeyip evde takip yapsaydım halimi düşünemiyorum Allah korusun evlatlarımızıBeni bu ciğer geliştirici iğneler çok rahatlatıyor canım. Müdahale edilemeden bir anda doğumun başlamış ilerlemiş de olabilirdi. İğne yapılıp etki edecek kadar vaktinin olması iyi oldu
Bilemeyiz kuzum çok haklısıın ben hep kendimi 5 hafta daha var diye şartladım bugün doğum başlamış açılman var deyince bi sinir boşalması yaşadım. Onun korkusu tedirginliği oldu bebeğim için korktum şu an iyiyim şükürHayırlısı ne ise o olsun canım, beklemesi durumunda daha iyi olacağını yada doğması durumunda daha kötü olacağını biz bilemeyiz o yüzden hangisi senin ve bebeğin için iyi olacaksa o zamn doğsun inşallah . Sen kendini yıpratma dinlen
canım adminim kacmaz
Canımm çok geçmiş olsun peri kuzusu biraz daha sabretsinEvet canım 12 saat arayla dedi inşallah ben de geçiririm en azından kasım sonunu göreyim
Çok şükür ya önemsemeyip evde takip yapsaydım halimi düşünemiyorum Allah korusun evlatlarımızıiğne yapmasam da bişey olmaz yine de yapalım dedi doktor
Bilemeyiz kuzum çok haklısıın ben hep kendimi 5 hafta daha var diye şartladım bugün doğum başlamış açılman var deyince bi sinir boşalması yaşadım. Onun korkusu tedirginliği oldu bebeğim için korktum şu an iyiyim şükür
Canım yeni bakabildim buraya, inşallah biraz daha zaman verir güzel kızın sana. Saglikla gelir. Allahım yardımcın olsunTek tek dönemiyorum canlar bu gece takip edilecek sabah yeniden açılmaya bakılacak saat başı dil altından bir ilaç veriliyor ne olduğunu bilmiyorum. Ciğer geliştirici iğne yapıldı damardan antibiyotik aldım. Umarım 2-3 hafta daha dayanır kızımdualarınız iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederi
Hem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunlarıCanımm çok geçmiş olsun peri kuzusu biraz daha sabretsinilaçlar işe yarayacaktır zaten korkmuşsundur tabi kıyamam
İnşallah canım aman dikkat edin artık en ufak şey bile çok çok önemli. Hepsi zamanında gelsinCanım yeni bakabildim buraya, inşallah biraz daha zaman verir güzel kızın sana. Saglikla gelir. Allahım yardımcın olsun
Ne olur bizide sabah habersiz bırakma, aklım sende kaldı vallaHem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunları
İnşallah canım aman dikkat edin artık en ufak şey bile çok çok önemli. Hepsi zamanında gelsin
Ay canım benim çok haklısın artik en ufak seylerin bile onemli oldugu haftalardayiz gercekten.Hem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunları
İnşallah canım aman dikkat edin artık en ufak şey bile çok çok önemli. Hepsi zamanında gelsin
Ne olur bizide sabah habersiz bırakma, aklım sende kaldı valla
İlk fırsatta bilgi veririm dua edin bizim içinAy canım benim çok haklısın artik en ufak seylerin bile onemli oldugu haftalardayiz gercekten.
Sende kendininrahatlsr bebisin gelmek isterse bile öyle cok erken değil. Sağlıklı olsun yeter
Habersiz birakma bizi. Dualarım seninle
Ve tansiyon gerçekten stresle yükseliyor. Ben gözetim altinda bekletilirken bile yükseliyor seni cok iyi anliyorum. Orda kontrol ediliyorsun hersey yoluna girecek sen merak etme olur mu. Birazcik kendini sakinleştirmek icin kendinle konus.Hem de ne korkmak bi de odamı süslemeye geldiler diyorum ki doğurmuyorum alın bunları
Allahım yardimcin olsun kuzum. Sag salim gelsin bebeginİlk fırsatta bilgi veririm dua edin bizim için
Canım geçen kesfette bu sayfayı gördüm kaydettim hemen bende bu hafta egzersizlere başlicam artıkKızlar doktorum artık pilates topu egzersizlerine başlayalım dedi. YouTube'da beğendiğiniz, takip ettiğiniz videolar varsa paylaşır mısınız
o sırada benim karşıma çıkan videoCanım geçen kesfette bu sayfayı gördüm kaydettim hemen bende bu hafta egzersizlere başlicam artık
İnşallah en doğru zamanda gelsin aşkımİlk fırsatta bilgi veririm dua edin bizim için
Bu yabancılar daki enerji nereden geliyor acaba bizede söylesinlero sırada benim karşıma çıkan video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?