Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın

dikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallah

yane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabi maşallah size

MaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsin

Yaa maşallah bu nasıl bir güzellik annesii yanaklarını öpe koklaya çıldırır insan
Akşamdan beri doğum korkusunu yenme üzerine bakınıyordum. Gerçekten umut oldun şu an Böyle pozitif, böyle güzel bir doğum diliyorum hepimize

Dikişi doğumdan sonra aldılar diyr hatırlıyorum canım o nasıl oldu onu bilemiyorum ben karıştırmış olabilirim, dikiş varken bana 6 cm açıklığın var denildi
yane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabi maşallah size
Sağol teyzesiii

MaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsin
Allah razı olsun hepimizin çocuklarını inşallah
Çok teşekkür ederiz canlarım inşallah siz de çok hızlı korkusuz mükemmel doğumlar yaşarsınız

Oyyy teyzesi sevsin onuuu minnos prenses dogdu sağlıkla geldi ya bin şükür maşallah kuzumm
Canım benim seninde bebisinde iyi olmasina o kadar sevindim ki.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah
Bizim icin minik ellerinden öp bol sütlü olsun her günün

Canım tokluk 120 lerde çıktı ama ben bu hafta hiç dikkat etmedim çok tatlı yedim nasıl olsa tansiyonum çıkmıyor diye kendime yüklendim şekeri hiç düşünmedim. Şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama hep açmışım gibi hissediyorum mesela şimdi kefir içip öyle yatacağım. Sabah kan tahlili vereceğim umarım çok yüksek çıkmaz. Senin de ellerinde ayaklarında böyle yanma gibi bir his oluyor mu ateş basar gibi canım

ya kaçak sen nerdesinnn

Canim biraz dikkat etsen zaten kalan 2 haftayı rahat gecirirsin. Ben 8 yada 10 haftaliktim diyete basladigimda düşün.
O yüzden 2 hafta hicbirsey biraz diyet icin.
Tatli yeme ekmek tam bugday ye vs vs bunlara dikkat et. O hep açlık hissi hamişlikle alakali biraz da. Bide sekerin biraz fazla yukselince de iç bayılması denen o açlık hissi de geliyor.
Ek olarak evet el ayaklarım yaniyor ama hamilelerin çoğunda bu yanmalsr var diye biliyorum.
Hadi bakalim sabah guzel haberler ver bize sekerin iyi ciksin

Insallah sağlıklı dogar daha zamanin var gelistirmek icin ellerinden biseyler gelse keske

Canımm çok teşekkür ederizz Amin inşallah

Canım 11 7 güzel tansiyonun düşmüş buna şükür.
Sancı durumu yüksek mi cikiyor peki Canım?
Bence muayene kaynaklidir lekelenmen.
Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim
Ahh günün pozitif haberi çok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle

Canım benim Allahım yardım etsin sana. Sabaha insallah daha güzel haberler alırsın.
Bebeğin hareketleri nasil peki ? Sen kendini nasil hissediyorsun.
Muayenedendir o lekelenmeler Canım burda yazmisti kızlar o muayeneden sonra lekelenmeler oluyor diye

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ne güzel ve rahat geçen bir doğum olmuşDarısı hepimizin başına

Amin canım bebeğim çok hareketli onun hareketleri de sancı olarak çıkıyor gerinmesi bi yerde toplanması hep sancıymış doğurtmadan bırakmayacaklar beni.
Evet bence de öyle çünkü zamanla silikleşiyor çok açık pembe geldi son seferinde ama ebe illa yine muayene yapmak istiyor ben istemiyorum kasılıyorum çok canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…