Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Kuzum ben çok doğalcı organikçi biri değilim normalde ama emzireceğimiz için doğrudan süt bezlerini etkiler diye deodoranta dikkat ettim hep. Siveno ve celenes kullandım şimdiye kadar. Diğer deodorantlar gibi kokusu ferahlaması yok ama idare ediyorum artık

Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Sivenonun pembesini kullanıyorum canım ben bayadır. Benim koltuk altım çok terler. Terlemeyi engellemiyor deodorantlar kadar etkili değil ama temiz güzel bir kokusu var. Eğer önemli bir gün ise gene arada deo sıkıyorum. Ama günlük kullanımda siveno kullanıyorum

Teşekkürler canlar, benim isteğim emzirmek için kucağımda olunca Deodrant kokusu etkilemesin diye Siveno alacağım

Allahım maşallah Allah ol demiş ve olmuş Allah analı babalı büyütsün canımmm, inşallah en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle güçlü savaşçılar artık onları bu hayatta ne tutar kahramanlar

Canımm hayırlı olsun, mucize gibi resmen küçük savaşçılar
en kısa zamanda yavrularınla evine dönmek nasip olsun

Gözün aydin canım evinize gitmekte nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…