Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Olsun canım vardır bir bildiği 14 kasım bebeği olacakkk
Sen nasılsın iyi misin

Aşkım bir sıkıntı yok dimi olsun bir gün daha dursa daha iyi olur eğer herhangi bir risk yoksa

Yarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Sağlıkla doğuralım inşallah canım
Ben çok iyiyim sancım nst dışında yok. Nidicart ve diğer tedavileri kesip doğal sancı beklemek istiyorum dedi doktor. Yarına sancın da olur suyun da gelir bekleyelim dedi öyle karar verdik inşallah sağlıkla doğuralım

Ayy yarın çiçek bahçesi buralar dualarımız hep sizle olacak kızlar bizi habersiz koymayın bakın yoksa 3 değil meraktan 9 doğururuz
İlk defa doğum yapacağım. Bir de doktorum eğer uygun görürse miyomumu da alma gibi bir durumu var. Artık çıkışta nasıl olurum bilmiyorum Kendime gelince yazacağım ama

12.30 görünüyor programda ama doktorum 10gibi burada ol ameliyathane uygun olursa bşraz daha erken alırım dedi
Ay yarın uyanıp kendimize gelene kadar güzel haberlerini yazacaksın inşallah
aşkım peki yine sezeryan mı olacak suyun gelip sancın başlasada tansiyondan dolayı

Ay 4.kim ya ben kaçırmışım
Öğle vakti gibi ama ameliyathanenin müsaitliğine göre biraz daha erken olabilirmiş. Heyecanlıyım tabi ama tedirgin değilim. Çok mutluyum
Benim bildiğim sen, javairia bide ugurlu nun doktoru yarın da çantayla gel alabilriiz demiş çok güzel bir heyecan, mutluluk Ne ara zaman böyle geçti insan inanamıyo gerçekten Sağlıkla gelsin minikolar

hastanede kalmaya devam mi edeceksin yoksa eve gidiyor musun bugun?

Ay yarın uyanıp kendimize gelene kadar güzel haberlerini yazacaksın inşallah

aşkım peki yine sezeryan mı olacak suyun gelip sancın başlasada tansiyondan dolayı
Tansiyonum normale döndü aşkm normal doğum istiyor doktorum açılma net olmazsa sezeryana dönecek
hastanede kalmaya devam mi edeceksin yoksa eve gidiyor musun bugun?
Hastanede kalıyorum kuzucum göndermiyor

Canım merhaba bugün kan tahlili verdim ama daha çıkmadı Sabah açlık şekerim 119'du sonra 2 saat tokluk 136 çıktı sence nasıl değerler ? Bu arada ben bayağı dikkat ediyorum ama kendimi hep aç hissediyorum umarım bebeğin kilosunu etkilemez ya

Canım yüksek amam aşırı yüksek degil. Dedigin gibi vaktin az kalmis. Bebegin suyunda kilosunda artış yoksa anormal sekilde idare edersin diyetle endise etme.
Aç hissetmende muhtemelen sekerin ani yukselip ani düşmesi sebebiyle oluyor.

Anladim canım benim teşekkür ederim , sen kaç haftalıksın ve bebeğin kaç kilo benim 36 da 2 kilo 750 gram çıktı

Ayyyy noluyoooo noluyooo bigün sabahtan giremedim buraya neler olmuşşş

cebellato kuzuummm ne güzel bi doğum olmuş maşallah inşallah her süreciniz böyle güzel olumlu geçsin bebişinin ömründe de böyle kolaylıklar hep olsun. Gözünüz aydınn

İlk defa doğum yapacağım. Bir de doktorum eğer uygun görürse miyomumu da alma gibi bir durumu var. Artık çıkışta nasıl olurum bilmiyorum Kendime gelince yazacağım ama
Bebeğim allah kolaylık versin inşallah hem doğumun hem iyileşmen hızlıca olsun bitsin bebeğin de sağlıkla gelsin.

İyi olduğuna dair bi emoji bile göndersen okeyiz biz yarın heyecanlı bigün bize de ahhahah

Çantamı hazırladın bu saatte kadar

İçimiz rahat olabilir o zaman canım sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…