Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Gözünüz aydın, çok güzel bir doğum olmuş. Hoşgelmiş sefalar getirmiş

Anladim canım benim teşekkür ederim , sen kaç haftalıksın ve bebeğin kaç kilo benim 36 da 2 kilo 750 gram çıktı
Canım 34+5 iz bizde. Son kontrollerde söylemedi doktorum kilosunu. Ama benim bebegim zayif ilerliyor hep diyet yaptığım ve insülin kullandigim icin bunlarin da etkisi var tabi.
Bence seninki haftasina göre gayet güzel canım. Şekerin de olumsuz etkisi olmamis bebise bu güzel

Allahım kokusu geldi burnuma o yanaklar o pembe surat nedir çıldırcam Nazarlar değmesin çok güzel bebeğin var kuzum. Ömrü bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün
Yaaa Maşallah güzelliğe gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim sizlere bağışlasın
oyy maşallah gözunuz aydin canim rabbim saglıkla buyutmeyi de nasip etsin inşallahh
miss gibidir simdi
Canımmm maşallah sana da bebeğine de annesini bekletmemiş hemencecik gelmiş minik prenses sen nasılsın şuan mutluluktan uçuyorsundur ama ağrın sızın var mı ilk şoku atlatabildin mi
Yaaa nasıl güzelsiniz maşallah maşallah mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın
Allahim suna bakin pamuk seker bu kizzz anali babali buyusun kuzum cok gecmis olsun
Gözün aydın canım. Maşallah kızımıza annesine hiç zorluk çıkarmamış. Sağlıkla büyütün inşallah
Yaaaaa cebellatooo pamukk gibi kızın maşallah maşallah annesi gibi kuvvetli çıktı gözün aydın canımm
Canimmmmm gözünüz aydın maşallah sübhanallah çok güzel bebişin Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
Oyyyy pamuk şeker gelmiş hoşgelmiş Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah su gibi de geçmiş doğumun da çok şükür
Yaaa maşallah bende böyle doğurmak istiyorum ahdjajsdh
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün mis kokulu pamuk gibi ya baksana
Gözünüz aydın, çok güzel bir doğum olmuş. Hoşgelmiş sefalar getirmiş
Canlarım çok teşekkür ederim çok şükür ağrım sızım yok, sık sık emziriyorum sarılık vs olmaması için bir sorunumuz yok çok şükür teyzeler hepinizin iyi dileklerine teşekkür ediyoruz, İnşallah en güzel anılarla doğumunuz gerçekleşir hepinize dua ediyorum pamuğum da sizleri öpüyor iyi ki varsınız kızlar bildirimleriniz sağolsun çok tatlısınız hala rüyada gibiyim sanki karnımda tekme atıcak gibi hissediyorum korse almıştım kargodaydı hala gelmedi o gelince direkt gidecek göbek doğum öncesi-sonrası 6 kilo fark etti kimse aldığı kiloyu düşünmesin

Tansiyonum normale döndü aşkm normal doğum istiyor doktorum açılma net olmazsa sezeryana dönecek

Hastanede kalıyorum kuzucum göndermiyor
Hastanede kalmak zor tabi kuzum ama en iyisi böyle emin ol. Normal doğumdan korkma akışa bırak kendini. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden

Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım

Maşallah Reyhan bebeğe

Çok geçmiş olsun, her neyse sıkıntınız bir daha uğramasın bundan sonraki kilolar emzirme yüzünden verilsin

Sağolun canlar Aminn, daha güzel günler yolda hepimiz için inşallah

Kızlar uzun bir aradan sonra doğum hikayemi yazmaya geldim 28+6 da rutin kontrole gitmiştim kızımın kordonunda akım kaybı tespit edildi bebek beslenemiyormuş gelişimi geride kalmış ve bu akım kaybı devam ederse bebeğin kalbinin durmasına sebep olurmuş bana o gün direk yatış verdiler takip ederek en fazla 1 hafta daha bekletebiliriz dediler ve 10 gün hastanede perinatoloji bölümünde yattım her gün nst de takip ve ultrason muayenesi yapıldı 10 gün sonra daha fazla beklemenin riskli olacağını söylediler ve 30+1 de planlı sezeryan oldum kızım 880 oğlum 1395gr doğdu bugün 14. Günümüz küvezde şükür solunum destekleri de kalmadı kendi nefeslerini alıyorlar doktorlar sadece büyümelerini beklicez biraz daha diyor inşallah en kısa zamanda miniklerimi alıp evimize çıkarız kasım sonu aralık başı beklerken 30 ekimde doğurmak bana da bir şok oldu

Oy maşallah mucizelerine kavuşmuşsun. Çok da hızlı toparlanmışlar maşallah. Çok şaşırdım sessiz sedasız doğurmuşsun Kendi kendilerine nefes almaları harika bişey. Hemen büyüsünler de annelerinin kollarına gelsin kuzular

kızlar merhaba bende sürecimi anlatayım bir iki hafta önce yazmıştım sancılarım var diye. pazartesi düzensiz sancılarım başladı. salı yoğunlaştı ve bebeğin hareketlerinde azalma hissediyordum ve karnım çok sertti taş gibiydi. 34+1 de bu salı nstte sancılarım çıktı ve rahim çok kasıldığı için taş gibi olmuştu. erken doğum riski var bebeğim 2350 45 cm. hemen salı ve çarşamba günü erken doğması ihtimaline karşı 2şer dozdan 2 kez ciğer geliştirici vurdular ve hafif idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve bu enfeksiyonlar erken doğuma sebebiyet veriyor. çarşamba hafiflediği için sancılar yatış vermediler. sizde dikkat edin kendinize. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok korkuyorum doğarmı küveze alınırım falan diye...

C
Kuzum geçmiş olsun, az daha sabreder inşallah miniğin...ciğer geliştirici vurulmuş şunu doğsa da sıkıntı olmaz inşallah. Şuan nasılsın? Sancıların ne durumda?

Bence hiç ümidinizi kaybetmeyin 880 gram miniş bir kızın annesi olarak söylüyorum

Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Bebişim ben hamileliğin başında sivenoya geçtim kokusu fena sayılmaz kalıcılığı doğal bir ürüne göre iyi bi de her yerde satılan bişey bulması kolay netten alcak zamanın olmasa bile bu da bi artı

Maşallah canım küçük mucize olmuşlar resmen,kavuştuğunuz günlerde yakın olsun inşallah sağlıkla büyüsünler

Kilosu iyiymiş canım korkma sağlıkla gelecek inşallah yeter ki sen sakin ol aklına kötü şeyler getirme

Geçmiş olsun canım haftan güzel artık ciğer geliştirici de olmuş. İnşallah daha da bekleyecek bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…