- 18 Ekim 2022
- 2.479
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.461
Gözünüz aydın, çok güzel bir doğum olmuş. Hoşgelmiş sefalar getirmişTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
Canım 34+5 iz bizde. Son kontrollerde söylemedi doktorum kilosunu. Ama benim bebegim zayif ilerliyor hep diyet yaptığım ve insülin kullandigim icin bunlarin da etkisi var tabi.Anladim canım benim teşekkür ederim , sen kaç haftalıksın ve bebeğin kaç kilo benim 36 da 2 kilo 750 gram çıktı
iki hafta daha sabretsin minnoşlarhepimizinki insallah38. haftada gelsin, onumuzdeki haftayi da gecirsem iyi:))
senin kontrolün yarin miydi?
yakindik sanirim hafta olarak.36+3üm ben. bakalim senin doktor ne diyecek yarin..guzel haberlereeeiki hafta daha sabretsin minnoşlar
Evet kontrolüm yarın
36+4 ben deyakindik sanirim hafta olarak.36+3üm ben. bakalim senin doktor ne diyecek yarin..guzel haberlereee
Allahım kokusu geldi burnuma o yanaklar o pembe surat nedir çıldırcamNazarlar değmesin çok güzel bebeğin var kuzum. Ömrü bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün
Yaaa Maşallah güzelliğegözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim sizlere bağışlasın
oyy maşallah gözunuz aydin canimrabbim saglıkla buyutmeyi de nasip etsin inşallahh
miss gibidir simdi
Canımmm maşallah sana da bebeğine deannesini bekletmemiş hemencecik gelmiş minik prenses sen nasılsın şuan mutluluktan uçuyorsundur ama ağrın sızın var mı ilk şoku atlatabildin mi
Yaaa nasıl güzelsiniz maşallah maşallahmutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın
Allahim suna bakin pamuk seker bu kizzzanali babali buyusun kuzum cok gecmis olsun
Gözün aydın canım. Maşallah kızımıza annesine hiç zorluk çıkarmamış. Sağlıkla büyütün inşallah
Yaaaaa cebellatooo pamukk gibi kızın maşallah maşallahannesi gibi kuvvetli çıktı gözün aydın canımm
Canimmmmm gözünüz aydın maşallah sübhanallah çok güzel bebişinAllah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
Allahım Yarabbim bu neeemaşallah şeker kız, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı gözünüz aydın aşkımmmm kendi gibi bahtıda güzel olsun inşallah Allah size bağışlasın, şansı hep açık olsun
Seninde iyi olmana çok sevindim aşkımmm
CanımmmmYa maşallah size, pamuk gibi bir bebeğin olmuş, çok tatlısınız, gözün aydın, sen zaten çok pozitif bir anneydin he o enerjiyi yayıyordun ve bu sana geri dönmüş, maşallah size ya Çok duygulandım, güle güle büyüt mis kokusunu
Oyyyy pamuk şeker gelmiş hoşgelmişGözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah su gibi de geçmiş doğumun da çok şükür
Yaaa maşallahbende böyle doğurmak istiyorum ahdjajsdh
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim, Allah analı babalı büyütsünmis kokulu pamuk gibi ya baksana
Ayyyy noluyoooo noluyooo bigün sabahtan giremedim buraya neler olmuşşş
cebellato kuzuummm ne güzel bi doğum olmuş maşallah inşallah her süreciniz böyle güzel olumlu geçsin bebişinin ömründe de böyle kolaylıklar hep olsun. Gözünüz aydınn
Canlarım çok teşekkür ederimGözünüz aydın, çok güzel bir doğum olmuş. Hoşgelmiş sefalar getirmiş
Hastanede kalmak zor tabi kuzum ama en iyisi böyle emin ol. Normal doğumdan korkma akışa bırak kendini. Yarın güzel haberler bekliyoruz sendenTansiyonum normale döndü aşkm normal doğum istiyor doktorum açılma net olmazsa sezeryana dönecek
Hastanede kalıyorum kuzucum göndermiyor
Maşallah Reyhan bebeğeCanlarım çok teşekkür ederimçok şükür ağrım sızım yok, sık sık emziriyorum sarılık vs olmaması için bir sorunumuz yok çok şükür teyzeler hepinizin iyi dileklerine teşekkür ediyoruz, İnşallah en güzel anılarla doğumunuz gerçekleşir hepinize dua ediyorum pamuğum da sizleri öpüyor iyi ki varsınız kızlar bildirimleriniz sağolsun çok tatlısınız hala rüyada gibiyim sanki karnımda tekme atıcak gibi hissediyorum korse almıştım kargodaydı hala gelmedi o gelince direkt gidecek göbek doğum öncesi-sonrası 6 kilo fark etti kimse aldığı kiloyu düşünmesin
Askim ben siveno kullaniyorum normalde de memnunummmKıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Çok geçmiş olsun, her neyse sıkıntınız bir daha uğramasınbundan sonraki kilolar emzirme yüzünden verilsin
Sağolun canlarCanım çok şükür ne yaşandı ise atlatlatmışsınız başımıza gelen her kötü şey bir şükür sebebi. 2 3 kilo önemli değil ne senin ne bebek için herkes iyi ya gerisi boş.
Tekrardan geçmiş olsun diyelim Allah bu süreçte her birimizin yolunu güzelliklere çıkarsın inşallah
Oy maşallah mucizelerine kavuşmuşsun. Çok da hızlı toparlanmışlar maşallah. Çok şaşırdım sessiz sedasız doğurmuşsunKızlar uzun bir aradan sonra doğum hikayemi yazmaya geldim28+6 da rutin kontrole gitmiştim kızımın kordonunda akım kaybı tespit edildi bebek beslenemiyormuş gelişimi geride kalmış ve bu akım kaybı devam ederse bebeğin kalbinin durmasına sebep olurmuş bana o gün direk yatış verdiler takip ederek en fazla 1 hafta daha bekletebiliriz dediler ve 10 gün hastanede perinatoloji bölümünde yattım her gün nst de takip ve ultrason muayenesi yapıldı 10 gün sonra daha fazla beklemenin riskli olacağını söylediler ve 30+1 de planlı sezeryan oldum kızım 880 oğlum 1395gr doğdu bugün 14. Günümüz küvezde şükür solunum destekleri de kalmadı kendi nefeslerini alıyorlar doktorlar sadece büyümelerini beklicez biraz daha diyor inşallah en kısa zamanda miniklerimi alıp evimize çıkarız kasım sonu aralık başı beklerken 30 ekimde doğurmak bana da bir şok oldu
Kuzum geçmiş olsun, az daha sabreder inşallah miniğin...ciğer geliştirici vurulmuş şunu doğsa da sıkıntı olmaz inşallah. Şuan nasılsın? Sancıların ne durumda?kızlar merhaba bende sürecimi anlatayım bir iki hafta önce yazmıştım sancılarım var diye. pazartesi düzensiz sancılarım başladı. salı yoğunlaştı ve bebeğin hareketlerinde azalma hissediyordum ve karnım çok sertti taş gibiydi. 34+1 de bu salı nstte sancılarım çıktı ve rahim çok kasıldığı için taş gibi olmuştu. erken doğum riski var bebeğim 2350 45 cm. hemen salı ve çarşamba günü erken doğması ihtimaline karşı 2şer dozdan 2 kez ciğer geliştirici vurdular ve hafif idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve bu enfeksiyonlar erken doğuma sebebiyet veriyor. çarşamba hafiflediği için sancılar yatış vermediler. sizde dikkat edin kendinize. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok korkuyorum doğarmı küveze alınırım falan diye...
Bence hiç ümidinizi kaybetmeyin 880 gram miniş bir kızın annesi olarak söylüyorumkızlar merhaba bende sürecimi anlatayım bir iki hafta önce yazmıştım sancılarım var diye. pazartesi düzensiz sancılarım başladı. salı yoğunlaştı ve bebeğin hareketlerinde azalma hissediyordum ve karnım çok sertti taş gibiydi. 34+1 de bu salı nstte sancılarım çıktı ve rahim çok kasıldığı için taş gibi olmuştu. erken doğum riski var bebeğim 2350 45 cm. hemen salı ve çarşamba günü erken doğması ihtimaline karşı 2şer dozdan 2 kez ciğer geliştirici vurdular ve hafif idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve bu enfeksiyonlar erken doğuma sebebiyet veriyor. çarşamba hafiflediği için sancılar yatış vermediler. sizde dikkat edin kendinize. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok korkuyorum doğarmı küveze alınırım falan diye...
Bebişim ben hamileliğin başında sivenoya geçtim kokusu fena sayılmaz kalıcılığı doğal bir ürüne göre iyi bi de her yerde satılan bişey bulması kolay netten alcak zamanın olmasa bile bu da bi artıKıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Maşallah canım küçük mucize olmuşlar resmen,kavuştuğunuz günlerde yakın olsun inşallah sağlıkla büyüsünlerKızlar uzun bir aradan sonra doğum hikayemi yazmaya geldim28+6 da rutin kontrole gitmiştim kızımın kordonunda akım kaybı tespit edildi bebek beslenemiyormuş gelişimi geride kalmış ve bu akım kaybı devam ederse bebeğin kalbinin durmasına sebep olurmuş bana o gün direk yatış verdiler takip ederek en fazla 1 hafta daha bekletebiliriz dediler ve 10 gün hastanede perinatoloji bölümünde yattım her gün nst de takip ve ultrason muayenesi yapıldı 10 gün sonra daha fazla beklemenin riskli olacağını söylediler ve 30+1 de planlı sezeryan oldum kızım 880 oğlum 1395gr doğdu bugün 14. Günümüz küvezde şükür solunum destekleri de kalmadı kendi nefeslerini alıyorlar doktorlar sadece büyümelerini beklicez biraz daha diyor inşallah en kısa zamanda miniklerimi alıp evimize çıkarız kasım sonu aralık başı beklerken 30 ekimde doğurmak bana da bir şok oldu
Kilosu iyiymiş canım korkma sağlıkla gelecek inşallah yeter ki sen sakin ol aklına kötü şeyler getirmekızlar merhaba bende sürecimi anlatayım bir iki hafta önce yazmıştım sancılarım var diye. pazartesi düzensiz sancılarım başladı. salı yoğunlaştı ve bebeğin hareketlerinde azalma hissediyordum ve karnım çok sertti taş gibiydi. 34+1 de bu salı nstte sancılarım çıktı ve rahim çok kasıldığı için taş gibi olmuştu. erken doğum riski var bebeğim 2350 45 cm. hemen salı ve çarşamba günü erken doğması ihtimaline karşı 2şer dozdan 2 kez ciğer geliştirici vurdular ve hafif idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve bu enfeksiyonlar erken doğuma sebebiyet veriyor. çarşamba hafiflediği için sancılar yatış vermediler. sizde dikkat edin kendinize. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok korkuyorum doğarmı küveze alınırım falan diye...
Geçmiş olsun canım haftan güzel artık ciğer geliştirici de olmuş. İnşallah daha da bekleyecek bebeğinkızlar merhaba bende sürecimi anlatayım bir iki hafta önce yazmıştım sancılarım var diye. pazartesi düzensiz sancılarım başladı. salı yoğunlaştı ve bebeğin hareketlerinde azalma hissediyordum ve karnım çok sertti taş gibiydi. 34+1 de bu salı nstte sancılarım çıktı ve rahim çok kasıldığı için taş gibi olmuştu. erken doğum riski var bebeğim 2350 45 cm. hemen salı ve çarşamba günü erken doğması ihtimaline karşı 2şer dozdan 2 kez ciğer geliştirici vurdular ve hafif idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve bu enfeksiyonlar erken doğuma sebebiyet veriyor. çarşamba hafiflediği için sancılar yatış vermediler. sizde dikkat edin kendinize. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok korkuyorum doğarmı küveze alınırım falan diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?