- 18 Kasım 2024
- 779
- 783
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.681
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmKızlar bende sabah 7de hastaneye yatış yapacağım. 9-11 arası bi saatte doğum olacakçok heyecanlıyım rabbim hepimize güzel güzel su gibi hızlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bekler İnşaAllah canımBuralar sessizlesmis bir laf atayım bari
Kızlar anneme vize cikti. Persembe geliyor yanıma. Bebiş dayanır mı o zamana kadar dersiniz??
Buarada iki isim koymaya karsiydim ama bu aralar ikinci isim koymayı düşünüyorum. Eşim kimlikte iki isim olsa da kullanma zorunluluğu yok dedi Almanya'da
Gözün aydın arkadaşım, maşallah minikolaraKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
MaşaAllah, Rabbim جل جلاله analı, babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip eylesinKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Ayy güzel olmazlar miii maşallah onlaraKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsunKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Aminnn canım,dualarımızı gönderirken güze haberlerini bekliyr olacağızKızlar bende sabah 7de hastaneye yatış yapacağım. 9-11 arası bi saatte doğum olacakçok heyecanlıyım rabbim hepimize güzel güzel su gibi hızlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Oy maşallah çok şükür canım, Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydınKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Kuzum benim ne güzel herşey yolunda gitmiş. Şükürler olsun kavuştunuz. Kiloları da çok güzel. Endişe etmeni gerektirecek birşey yokmuş bak. Sağlıkla büyüsün yavruların Allah acılarını göstermesinKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Senin sanki nstde de çıkmıştı dimi o zaman da böyle mi oluyordu bebek ayağa kalkmış gibiBenimki de dayıyo poposunu gerinir gibi sonra elimle pıt pıt yapınca indiriyor hanımefendi poposunubazen ayağa kalkınca tüm karnım semsert oluyo bu yalancı kasılma dedikleri şey herhalde diyorum
Ya bugün göbeğini doya doya sev kuzum yarın aynı bedende olmayacaksınız. Kucağında olacakKızlar bende sabah 7de hastaneye yatış yapacağım. 9-11 arası bi saatte doğum olacakçok heyecanlıyım rabbim hepimize güzel güzel su gibi hızlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sen nasıl oldun canım sancın yok dimiGözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inş
Ayy daha yeni giriyorum burayaaBiz geldik teyzelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?