Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza

Haklısınız, zararı yok sonuçta bişey varsa onu görücez er ya da geç Allah hepimizin minik bebeklerine sağlık versin

Ya bunu bana cevap olarak yazman beni o kadar duygulandırdı ki şu an öyle mutlu oldum ki bebeğinin sağlık haberi için. Doğum haberini paylaştığımız günler de gelecek inşallah
Amiiiiin amin tek temennim tek duam sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Sevindim canim senin icin. Hadi gözün aydın
Ne dedi peki kanama lekelenme agrilar icin
Hiç
Sevindim canim senin icin. Hadi gözün aydın
Ne dedi peki kanama lekelenme agrilar icin
aslında çokta bişey demedi bazen oluyor dinlenip bekleyip süreç takip edilecek benimde ağrılarım olmuştu dedi doktor bazılarında kanama da olur olur yani çoğalmadıkça kırmızı olmadıkça korkmayalım sakin kalalım dedi
Allahım sen yardım et bize sabır ver de geçsin günler güzel haberler alalım

goodheartedgirl seni çok merak ediyoruz nasıl oldun evde mi bekliyorsun hala
Gittim acile, çok kötüyüm. Bebeği karından göremedim, alttan da baktı doktor. Kese var, bebege dair çok ufak bir nokta var ama görünmüyor, kalp atışı da yok. Büyük ihtimalle boş gebelik dedi. Yarın renkli ultrason çekimi için radyolojiye gönderdi. Ama ultrasonun üzerine missed abortus yazmış, galiba bebeğim yaşamıyor ya da hiç oluşmadı. Ağlamaktan mahvoldum
Canım çok geçmiş ben de yaşadım bu durumu .Benim de aynı regli ağrısı gibiydi .Doktorum bu normal rahim kanı atmak için kasılıyormuş maalesef .kanama alanın var mıydı rahimde ?
Acilden geldim Kanama alanı yok, kese normal dedi ama bebek görünmüyor , boş gebelik ya da bebek canlanmamış dedi. Çok kötü bir haldeyim kelimeler içimdekileri anlatmaya yetmiyor

Sanırım kanama alanı demek ben öyle anladım
evet o sekilde geciyor , pleasanta yerleşirken olabiliyormus
Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza
cok teşekkür ederim, hepimiz ayni donemlerden geçince paylaşmak istedim, en ufak bi seyde her sey bitti gibi düşünüyoruz ama aslinda bu 9 aylık bi süreç , kendimizi dik tutmamız lazim, birbirimizden duydukça boyle seyleri belki biraz daha normalleşir, kaygımız paniğimiz azalır, o nedenle paylaşmak istedim.

Kaçıncı haftadasınız

Ne denir ne demeliyim bilemedim çok zor bir süreç Allahım sabır versin

Kaçıncı haftadasınız
Son âdet tarihime göre 8, ultrasona göre 6+6
Galiba kabullenmem gerekecek, kabul etmek istemiyorum ama sanırım gerçek olduğuna inanmaya başlasam bundan sonraki sürecim daha mı kolay olur acaba?
Hafta olarak çok fark var arada, Allah'ım gerçektende şu an içim daralıyor, hıçkıra hıçkıra aglayasim var , ama tutuyorum kendimi.

Ne denir ne demeliyim bilemedim çok zor bir süreç Allahım sabır versin
Amin amin, denecek bir şey yok, şu an ben de şoktayım hâlâ sanki bosluktayim, daha çok hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmak istemiyorum ama yarın kendi doktorumla kontrolüm var, ona gidicem bir de.
Belki bu akşam acilde muayene eden doktor yanılıyordur olamaz mı?
Burda çok okudum, bir doktor boş gebelik derken başka bir doktorun bebeğin sağlıklıdır dediği yada sağlıksız gebelik bebek düşer denilip de dünyaya gelen sağlıklı bebişler. Olamaz mı yaa?

Tabii ki olur kalbini hiç dinlemiş miydiniz aslında okudum mesajlarda sizi ama tam hatırlayamıyorum yanlış birşey yazmak istemem ama yazdıklarınız oluyor benim çevremde aşırı çok kanaması olup geçen ay doğum yapan var kız kardeşimin 8. Haftasında kese boş diyip kürtaj olacakken kese de bebek olduğunu kalp atımının olduğunu gördüler ve şuna 4 yaşına girecek olabilecek şeyler inşallah yarın istediğin şeyi duyarsın

Anladim canim. İnşallah sorunsuz güzel saglikli hamileliklerimiz olur canim kirmizi olsa da yogun olmadikca o da sorun degilmis.
Allahım saglikla kavustursun yavrularımıza İnşallah doguralim kucagimiza alalim evimize gelelim saglikla

İnşallah ya, inşallah öyle olur. Gözümün yaşı durmuyor, ben sabahı nasıl etcem bilmiyorum.

Üzüntüden sorunuzu sonra gördüm, kalbini duyamadım bu haftaya kadar maalesef

Canim ne diyecegimi bilemedim inan inşallah yanılıyorlardir. Yarin tekrar gidersin belki doktor bekleyelim der. Yeniden gidersin. Allahım yardimcin olsun insallah bebegin seninle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…