- 18 Temmuz 2022
- 6.288
- 10.540
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.161
Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanızaKizlar selam bu haftasonu başımdan geceni anlatıyım, cumartesi akşamüstü akıntı geliyor zannettim iki kere bole akıyor gibi geldi, wcye gittim bir günlük ped dolduracak kadar regl gibi kirmizi kanama oldu, hic agri olmadi ama cok korktum bi an görünce hemen acil'e gittik. kan , idrar tahlilleri ve ultrasondan baktilar, cok sukur bebegim saglikli kalbi vs her sey yolundaydı. subkoryonik hematom var dedi doktor minimal düzeyde, plesanta ve rahim duvarı arasında dedi, şimdilik ilac vs gerek yok takip gerekiyor önümüzdeki hafta tekrar ultrasondan bakariz dedi. bir daha o sekilde kanama ve ya agri olursa acil'e gelirsin yine bakariz dedi. Kahverengi ve kirmizi lekelenme, kucuk pihtilar devam etti. Ben yurtdisindayim sonrasında emin olmak icin TR'deki dr'uma da yazdim o da %80 hamileliklerde bu oluyor , lekelenmelerin bi onemi yok regl gibi kanama olursa tekrar konuşalım bu haftadan sonra düşük olabilmesi için şiddetli ağrının da eşlik etmesi gerekir dedi. Icim biraz rahatladı ama yine de tabi kaygılarıma kaygı ekledim. Kendimden cok bebeğime güveniyorum, onu orada görmek, 10 gundeki degisimi beni cok etkiledi. Allah hepsine sağlık versin, vaktinde gelsinler kucaklarımıza insallah.
Haklısınız, zararı yok sonuçta bişey varsa onu görücez er ya da geç Allah hepimizin minik bebeklerine sağlık versinŞöyle detaylı ultrason bebekteki bazı hastalıkları ortaya koyuyor. Doğumdan hemen sonra bebekte ameliyat edilmesi gereken durumlar vs olabilir. Buna hazırlıklı olmak için yapılıyor bu muayeneler. Ona göre öncesinde doktor hastane vs planlaması için. Hatta bazen anne karnında bile cerrahi müdahaleler yapılabiliyor. Yani yaptırmak bilgi sahibi olmak açısından daha mantıklı bence. Karar senin tabii.
Şu 9 haftalık azalmaya başladı çok sürmedine zaman bitti ve suan kac ayliksiniz
Darisi bana bendede ara ara oluyor ama kotu cidd3n bide kalpatisini kacinci haftada ogrendinizŞu 9 haftalık azalmaya başladı çok sürmedi
Çok şükür, oluyor bazı gebelikler de kanama alanı yok istirahat edip takip edelim dedi kalçadan vurdurcam progesteronu. Allahım sevinçlerimizi kursağımızda bırakmasınSevindim canim senin icin. Hadi gözün aydın
Ne dedi peki kanama lekelenme agrilar icin
Amiiiiin amin tek temennim tek duam sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahYa bunu bana cevap olarak yazman beni o kadar duygulandırdı ki şu anöyle mutlu oldum ki bebeğinin sağlık haberi için. Doğum haberini paylaştığımız günler de gelecek inşallah
HiçSevindim canim senin icin. Hadi gözün aydın
aslında çokta bişey demedi bazen oluyor dinlenip bekleyip süreç takip edilecek benimde ağrılarım olmuştu dedi doktor bazılarında kanama da olur olur yani çoğalmadıkça kırmızı olmadıkça korkmayalım sakin kalalım dediSevindim canim senin icin. Hadi gözün aydın
Gittim acile, çok kötüyüm. Bebeği karından göremedim, alttan da baktı doktor. Kese var, bebege dair çok ufak bir nokta var ama görünmüyor, kalp atışı da yok. Büyük ihtimalle boş gebelik dedi. Yarın renkli ultrason çekimi için radyolojiye gönderdi. Ama ultrasonun üzerine missed abortus yazmış, galiba bebeğim yaşamıyor ya da hiç oluşmadı. Ağlamaktan mahvoldumgoodheartedgirl seni çok merak ediyoruz nasıl oldun evde mi bekliyorsun hala
Acilden geldim Kanama alanı yok, kese normal dedi ama bebek görünmüyor , boş gebelik ya da bebek canlanmamış dedi. Çok kötü bir haldeyim kelimeler içimdekileri anlatmaya yetmiyorCanım çok geçmiş ben de yaşadım bu durumu .Benim de aynı regli ağrısı gibiydi .Doktorum bu normal rahim kanı atmak için kasılıyormuş maalesef .kanama alanın var mıydı rahimde ?
evet o sekilde geciyor , pleasanta yerleşirken olabiliyormusSanırım kanama alanı demek ben öyle anladım
cok teşekkür ederim, hepimiz ayni donemlerden geçince paylaşmak istedim, en ufak bi seyde her sey bitti gibi düşünüyoruz ama aslinda bu 9 aylık bi süreç , kendimizi dik tutmamız lazim, birbirimizden duydukça boyle seyleri belki biraz daha normalleşir, kaygımız paniğimiz azalır, o nedenle paylaşmak istedim.Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza
Kaçıncı haftadasınızGittim acile, çok kötüyüm. Bebeği karından göremedim, alttan da baktı doktor. Kese var, bebege dair çok ufak bir nokta var ama görünmüyor, kalp atışı da yok. Büyük ihtimalle boş gebelik dedi. Yarın renkli ultrason çekimi için radyolojiye gönderdi. Ama ultrasonun üzerine missed abortus yazmış, galiba bebeğim yaşamıyor ya da hiç oluşmadı. Ağlamaktan mahvoldum
Acilden geldim Kanama alanı yok, kese normal dedi ama bebek görünmüyor , boş gebelik ya da bebek canlanmamış dedi. Çok kötü bir haldeyim kelimeler içimdekileri anlatmaya yetmiyor
Ne denir ne demeliyim bilemedim çok zor bir süreç Allahım sabır versinGittim acile, çok kötüyüm. Bebeği karından göremedim, alttan da baktı doktor. Kese var, bebege dair çok ufak bir nokta var ama görünmüyor, kalp atışı da yok. Büyük ihtimalle boş gebelik dedi. Yarın renkli ultrason çekimi için radyolojiye gönderdi. Ama ultrasonun üzerine missed abortus yazmış, galiba bebeğim yaşamıyor ya da hiç oluşmadı. Ağlamaktan mahvoldum
Acilden geldim Kanama alanı yok, kese normal dedi ama bebek görünmüyor , boş gebelik ya da bebek canlanmamış dedi. Çok kötü bir haldeyim kelimeler içimdekileri anlatmaya yetmiyor
Son âdet tarihime göre 8, ultrasona göre 6+6Kaçıncı haftadasınız
Amin amin, denecek bir şey yok, şu an ben de şoktayım hâlâ sanki bosluktayim, daha çok hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmak istemiyorum ama yarın kendi doktorumla kontrolüm var, ona gidicem bir de.Ne denir ne demeliyim bilemedim çok zor bir süreç Allahım sabır versin
Tabii ki olur kalbini hiç dinlemiş miydiniz aslında okudum mesajlarda sizi ama tam hatırlayamıyorum yanlış birşey yazmak istemem ama yazdıklarınız oluyor benim çevremde aşırı çok kanaması olup geçen ay doğum yapan var kız kardeşimin 8. Haftasında kese boş diyip kürtaj olacakken kese de bebek olduğunu kalp atımının olduğunu gördüler ve şuna 4 yaşına girecek olabilecek şeyler inşallah yarın istediğin şeyi duyarsınAmin amin, denecek bir şey yok, şu an ben de şoktayım hâlâ sanki bosluktayim, daha çok hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmak istemiyorum ama yarın kendi doktorumla kontrolüm var, ona gidicem bir de.
Belki bu akşam acilde muayene eden doktor yanılıyordur olamaz mı?
Burda çok okudum, bir doktor boş gebelik derken başka bir doktorun bebeğin sağlıklıdır dediği yada sağlıksız gebelik bebek düşer denilip de dünyaya gelen sağlıklı bebişler. Olamaz mı yaa?
Anladim canim. İnşallah sorunsuz güzel saglikli hamileliklerimiz olur canimHiç
aslında çokta bişey demedi bazen oluyor dinlenip bekleyip süreç takip edilecek benimde ağrılarım olmuştu dedi doktor bazılarında kanama da olur olur yani çoğalmadıkça kırmızı olmadıkça korkmayalım sakin kalalım dedi
Allahım sen yardım et bize sabır ver de geçsin günler güzel haberler alalım
İnşallah ya, inşallah öyle olur. Gözümün yaşı durmuyor, ben sabahı nasıl etcem bilmiyorum.Tabii ki olur kalbini hiç dinlemiş miydiniz aslında okudum mesajlarda sizi ama tam hatırlayamıyorum yanlış birşey yazmak istemem ama yazdıklarınız oluyor benim çevremde aşırı çok kanaması olup geçen ay doğum yapan var kız kardeşimin 8. Haftasında kese boş diyip kürtaj olacakken kese de bebek olduğunu kalp atımının olduğunu gördüler ve şuna 4 yaşına girecek olabilecek şeyler inşallah yarın istediğin şeyi duyarsın
Üzüntüden sorunuzu sonra gördüm, kalbini duyamadım bu haftaya kadar maalesefTabii ki olur kalbini hiç dinlemiş miydiniz aslında okudum mesajlarda sizi ama tam hatırlayamıyorum yanlış birşey yazmak istemem ama yazdıklarınız oluyor benim çevremde aşırı çok kanaması olup geçen ay doğum yapan var kız kardeşimin 8. Haftasında kese boş diyip kürtaj olacakken kese de bebek olduğunu kalp atımının olduğunu gördüler ve şuna 4 yaşına girecek olabilecek şeyler inşallah yarın istediğin şeyi duyarsın
Canim ne diyecegimi bilemedim inanGittim acile, çok kötüyüm. Bebeği karından göremedim, alttan da baktı doktor. Kese var, bebege dair çok ufak bir nokta var ama görünmüyor, kalp atışı da yok. Büyük ihtimalle boş gebelik dedi. Yarın renkli ultrason çekimi için radyolojiye gönderdi. Ama ultrasonun üzerine missed abortus yazmış, galiba bebeğim yaşamıyor ya da hiç oluşmadı. Ağlamaktan mahvoldum
Ben siz acile gidince güzel şeyler söyleyeceksiniz gibi hissetim sizin mesajı okuyunca kalbim sızladı sizi düşünemiyorum umarım yarın bugünü unutturacak güzel haber alırsınızİnşallah ya, inşallah öyle olur. Gözümün yaşı durmuyor, ben sabahı nasıl etcem bilmiyorum
Amin amin inşallah, inşallah öyle olur.Canim ne diyecegimi bilemedim inaninşallah yanılıyorlardir. Yarin tekrar gidersin belki doktor bekleyelim der. Yeniden gidersin. Allahım yardimcin olsun insallah bebegin seninle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?