Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Hayır biri vajinal, biri karından. Ama hangisi vajinal anlayamadım
Yani chat gpt fotoyu attığımda embriyo görülmüş canım boş gebelik değil diyor, cihaz kötüyse duymamış olmanız kalp atışını çok normal, keşke özel hastanenin aciline gitme Şansın olsaydı oraya gitseydin en azından cihaz güvenilir olur, boşuna kendini bir gece stresle üzmemiş olurdu, bence yârın güzel haberlerini alacaz inşallah

İnşallah hersey yolundadır canım

Canım çok üzgünüm, umarım yarın iyi haber alırsın senin için en güzelini en hayırlısını temenni ediyorum

Hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Çok sağolun desteğiniz bana güç verdi bu akşam . İnşallah yarın iyi haberler alırsam hemen haber vericem size. Yarın haber veremezsem anlarsınız zaten durumu. ( İnşallah doğru değildir) Ama öyleyse bugün olduğu gibi buraya gelecek gücü bulamayabilirim kendimde.
Sizleri çok meşgul ettim , hakkınızı helal edin.

Ayy inşallah canım ya. İnşallah öyle olur. Bana da üstteki ultrasonda ortada bir beyazlık var gibi geldi, üstteki vajinal bu arada. Saatten anladım, çünkü vajinal karından sonra bakıldı.

benden tahlil istemedi canım kalp atışını geçen hafta pazartesi duyduk sonra tahlil falan istemedi hangi tahlilleri istedi bilgin var mı acaba
Yaa hiç bir tahlili istemedi mi vardır bir bildiği o zaman ama istemesi gerekiyordu sanki vitamin falan da vermedi mi sana? Kan tahlilleri şeker kolesterol falan bakmak için toksoplazma, b12 D vitamini falan bir de hormonlar için istedi.

Ben şeker kolesterol vs için endokrinolojiyle görüşüyorum canım b12 vitaminler vs o düzenliyor bana beraber yürütüyorlar o yüzden vermemiş olabilir onları alıyorum zaten

Kızlar bişey sormak istiyorum 1 hafta 10 gündür mide bulantısı yoktu ve canım asla tatlı istemiyordu hep tuzlu ve ekşi yedim fakat bugün canım cok (tatlı ismi vermiyim) bişey çekti ve yedim. İnanılmaz midemı bulandırdı tatlı. Şekerin mide bulantısnı artırması gibi bir durum oldu mu sizde. Uyku uyuyamıyorum yıne eskıye döndüm

10+5 teyım şuan

Bu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
Günaydın, üstteki görüntüde kesenin içinde bir şey görünüyor ama ? Onun için bir şey dediler mi zaten 6+6 da o kadar minik oluyor ki ben hiç bir zaman göremedim bebeği doktor hep söylüyordu nokta kadar bir şey oluyor .Kalp atışı her zaman herkesin aynı zaman da olmuyor ki geç döllenme vs olabiliyor geç yumurtlama olabiliyor .İnşaallah güzel haberlerle gelirsin .Üzme kendini eğer öyleyse de vardır bunda da bir hayır .üzülme demesi kolay değil biliyorum ama ben iki kere 24 haftalık bebeklerimi kaybettim.Eğer sağlıkla devam etmediyse bil ki zaten sağlıksız bir gebeliktir Rabbim seni belki de daha zor şeylerden korudu .Dilerim mucize olur ve görürsün sağlıkla bebeğini olur da göremezsen en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bir hamilelikle müjdelesin seni inşaallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim, sağolun.. hiç uyuyamadım, bu gece o kadar uzun sürdü ki benim için.. inşallah iyi haberler alırım da, kendimi boşa üzmüşüm derim. Ama dün alttan muayene olduğumdan dolayı mı bilmiyorum kahverengi akıntım arttı, arada küçük küçük pıhtılar olacak şekilde. Ümitlenmemem lazım galiba.

Bu gün kendi doktoruna mı gideceksin ? Bir de gittiğin yerin cihazı da çok önemli devlete mi gittin ? Devlet cihazları genelde iyi teknolojide olmuyor

Bu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.

Günaydın canım, ben boş gebelik geçirdim, kürtaj olmuştum yaklaşık 9. Haftalara kadar beklemiştik, benim de kesem düzgündü ama kanamam oluyordu, pembe renkte, çok az sadece peçeteye geliyordu, hemen karar vermeyin, lütfen üzülme eğer öyleyse bile kürtaj sonrası 2 ay korun demişti doktorum, 3. Ay oğluma hamile kaldım, sonra doğum sonrası onu da kaybettim, acılar insanı olgunlaştırıyor, şimdi buna Allah sağlık versin diyorum, eğer nasibinde seninleyse muhakkak gelecek ki ben ilki boş gebelik diye oğlumun kalp atışında ohhh şükürler olsun kalp atışı duydum demiştim, meğerse o bile yeterli değilmiş, doğumdan sonra kaybettim, hem lohusaydım, hem bebeğimin acısı, dünyam başıma yıkıldı dememelisin. Seni çok iyi anlıyorum, umarım seninledir, endişeler hep olacak muhakkak, güzel geçirmeye çalışalım süreci

Hay Allah ya, canım bu kadar kusmaya serum takmaları lazım, vücudun sıvı dengesi bozuldu doktora gitmelisin bence, çok geçmiş olsun, ben de öyleyim ve elden hiçbir şey gelmiyor maalesef ki
Canım şuan hastanedeyim dün sabah geldim yatış verdiler çok daha iyiyim çok şükür akşama doğru çıkacağım

Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun, sabırlar diliyorum..
İnşallah sağlıkla ilerlesin sürecin. Hastanedeyim ben de , muayene olmak için bekliyorum. İnsanların içinde ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…