Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım benim o kadar çok kadın var ki kanamayla gebelik geçiren. Şu an hicbisey belli değil. Sakın yıpratma kendini. Dualarımız seninle
Ben burada duaların gücüne o kadar inanıyorum ki birbirimize dokunuyoruz Allah dualarımızı kabul ediyor inanıyorum vallahi bak.Başka bi başlıkta dış gebelik teşhisi koyan hatta yatılı yapılan biri o gün kesesini gördü dualar sayesinde ben biliyorum. Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Nasıl bi his nasıl bi stres nasıl bi acı biz biliyoruz ve kalpten dua ediyoruz. Ben çok şükür ki o lekelenme ve ağrılarla bugün gittiğimde kesenin büyüdüğü yolk sac oluştuğunu hatta içerisinde bebeğimin kalbinin attığını bile gördüm dinletmedi ama gördüm herşey yolunda bazılarının böyle lekelenmeli oluyor ctesi de dinlersin inşallah Allah’ın izniyle gümbür gümbür dedi. Allahım sen çok büyüksün sen can verirsen sen nasip edersen olmayacak bişey yok kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
İnşallahh çok teşekkür ederim canım.
Ne olur git doktora sen evde düşündükçe stres olacaksın inanki görünce ağrın bile kalmayacak. allahım yardımcın olsun bebeğin seninle inşallah ve çok sağlıklı

Canımmm çok şükür bin şükür haberler iyi bi kere değil bin kere şükür allahım hep iyi haberler alalım inşallah

Canım çok geçmiş ben de yaşadım bu durumu .Benim de aynı regli ağrısı gibiydi .Doktorum bu normal rahim kanı atmak için kasılıyormuş maalesef .kanama alanın var mıydı rahimde ?

Kizlar selam bu haftasonu başımdan geceni anlatıyım, cumartesi akşamüstü akıntı geliyor zannettim iki kere bole akıyor gibi geldi, wcye gittim bir günlük ped dolduracak kadar regl gibi kirmizi kanama oldu, hic agri olmadi ama cok korktum bi an görünce hemen acil'e gittik. kan , idrar tahlilleri ve ultrasondan baktilar, cok sukur bebegim saglikli kalbi vs her sey yolundaydı. subkoryonik hematom var dedi doktor minimal düzeyde, plesanta ve rahim duvarı arasında dedi, şimdilik ilac vs gerek yok takip gerekiyor önümüzdeki hafta tekrar ultrasondan bakariz dedi. bir daha o sekilde kanama ve ya agri olursa acil'e gelirsin yine bakariz dedi. Kahverengi ve kirmizi lekelenme, kucuk pihtilar devam etti. Ben yurtdisindayim sonrasında emin olmak icin TR'deki dr'uma da yazdim o da %80 hamileliklerde bu oluyor , lekelenmelerin bi onemi yok regl gibi kanama olursa tekrar konuşalım bu haftadan sonra düşük olabilmesi için şiddetli ağrının da eşlik etmesi gerekir dedi. Icim biraz rahatladı ama yine de tabi kaygılarıma kaygı ekledim. Kendimden cok bebeğime güveniyorum, onu orada görmek, 10 gundeki degisimi beni cok etkiledi. Allah hepsine sağlık versin, vaktinde gelsinler kucaklarımıza insallah.

Yarın randevun varmış zaten, istersen git bir görün acile ağrı devam ediyorsa, yarın da doktoruna gidersin.

İlk defa duydum dediğinizi, çok geçmiş olsun bir daha olmaz umarım

Evet canım bazı doktorlar yapıyomuş prof ya da uzmansa özellikle yapılıyomuş benimki yapmıyormuş her türlü perinatoloğa gidicem sanırım birini önerdi zaten o da kana ve detaylı usg ye bakıyomuş ama şimdi emin olamadım iyice kafam karıştı napsam diye

Evet evet oldu çok teşekkür ederim tamamen doktorla alakalı bi durummuş benimki yapmıyormuş ikili diye söylediği şeyde zaten kanda usg de olucakmış ben bunlar haricinde bişey daha var zannetmiştim hepsine bakması için yönlendirdi birine

Hangi konuda emin olamadın canım o kısmı anlamadım başka doktora yönlendirdi diye mi emin olamadın

Hangi konuda emin olamadın canım o kısmı anlamadım başka doktora yönlendirdi diye mi emin olamadın
Yok canım ya biraz fazla takılıyorum olumsuz bir şey duyduğum zaman hayatım zehir oluyo kendime bir de sevgili eşime yaptırmasam içimde kalıcak yaptırsam kötü bir şey söylese zaman geçmiycek o konuda kararsız kaldım

Peki arkadaşlar ense kalınlığını ölçmek için illa ikili yaptırmış olmak mı gerekiyor yoksa normal rutin muayenede de söylüyor mu

Kötü olmus canim ya ilgilenmemesi. Icin rahat etmeyecekse acile git istersen canim. Ama kendini iyi hissediyorsan yarini da bekleybilirsin

Evet canım maalesef ki öyle oluyor, ben de öyleyim ama çok yol aldım bu konuda o yüzden sakince karşılamaya çalışıyorum artık

Ya bunu bana cevap olarak yazman beni o kadar duygulandırdı ki şu an öyle mutlu oldum ki bebeğinin sağlık haberi için. Doğum haberini paylaştığımız günler de gelecek inşallah

Şöyle detaylı ultrason bebekteki bazı hastalıkları ortaya koyuyor. Doğumdan hemen sonra bebekte ameliyat edilmesi gereken durumlar vs olabilir. Buna hazırlıklı olmak için yapılıyor bu muayeneler. Ona göre öncesinde doktor hastane vs planlaması için. Hatta bazen anne karnında bile cerrahi müdahaleler yapılabiliyor. Yani yaptırmak bilgi sahibi olmak açısından daha mantıklı bence. Karar senin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…