Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Ben siz acile gidince güzel şeyler söyleyeceksiniz gibi hissetim sizin mesajı okuyunca kalbim sızladı sizi düşünemiyorum umarım yarın bugünü unutturacak güzel haber alırsınız
Off keske , keşke öyle olsaydı. Doktor karından bakarken çok uğraştı, hazırlanın bir de alttan bakalım deyince anladım bir terslik olduğunu. O anda ağlamaya başladım zaten.
İnşallah öyle olur, ne olur kim okuyursa beni , aklınıza gelirsem dua edin bana lütfen.

Acil kadın doğuma mı gittin normal acil servise mi

Kızlar merhaba yeni yeni okuyorum. Detaylı ultrason konusu konuşulmuş. 12.hafta denmiş ama riskli gebeliklerde 12.haftada olabilir o konuda fikrim yok ancak normal sürecinde ilerleyen gebeliklerde 20.haftalarda yaptırılıyor. İlk gebeliğimde 20.haftada yaptırmıştım ben

Bu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
Ay çok zor genede umutlu olalım yarın ola hayrola diyelim hayırlısı olsun ister istemez herşeye hazırlayacaksın kendini zaten umarım bebeğin ve sen kazanırsın bu zaferi aklım kalbim seninle

Dualarımız seninle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ay çok zor genede umutlu olalım yarın ola hayrola diyelim hayırlısı olsun ister istemez herşeye hazırlayacaksın kendini zaten umarım bebeğin ve sen kazanırsın bu zaferi aklım kalbim seninle
İnşallah çok teşekkür ederim,
İnşallah Güzel bir haber alırsam hemen paylaşıcam sizle. Çok sağol, iyi ki varsınız, hepiniz.. kendi annemle bile bu durumu paylasamiyorum çünkü aramız bozuk, ama siz bana şu an herkesten daha yakınsınız..

Hepimiz aynı yoldayız hedef aynı inşallah sağlıkla alalım kucağımıza , hayat bazen zor olabiliyor bu stresli süreçte etkilemiş olabilir daha dışarı kapalı olmak mı lazım bu süreçte bilemiyorum duygularımızı atamıyoruz düşündükçe etkileniyor insan , yarın güzel haberler alda şenlenelim inşallah

Amin inşallah canım

Hiç kimse bu ultrason görüntüsünde bir anormallik yok demedi, demek ki gerçekten umut yok. Olsa yazardınız , anlıyorsunuz biliyorum.
Dualarımız seninle inşallah güzel haberini verirsin bizlere benim de bir boş gebelik ,3 tane kaybım, iki tane de oğlum var. Yarın kontrolüm var kalp atışı için ama hiç heyecanlı değilim ne olacağını bilmiyorum çünkü umarım buradan yarın hepimiz güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…