- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.181
Doğrusu duyupta şuan bunlar olsaydı olumlu düşünmek Polyanacılık olurdu ama yarın güzel haberler duyma ihtimaliniz yüksek inşallahÜzüntüden sorunuzu sonra gördüm, kalbini duyamadım bu haftaya kadar maalesef
Off keske , keşke öyle olsaydı. Doktor karından bakarken çok uğraştı, hazırlanın bir de alttan bakalım deyince anladım bir terslik olduğunu. O anda ağlamaya başladım zaten.Ben siz acile gidince güzel şeyler söyleyeceksiniz gibi hissetim sizin mesajı okuyunca kalbim sızladı sizi düşünemiyorum umarım yarın bugünü unutturacak güzel haber alırsınız
İnşallah amin canımDoğrusu duyupta şuan bunlar olsaydı olumlu düşünmek Polyanacılık olurdu ama yarın güzel haberler duyma ihtimaliniz yüksek inşallahyarın günümüzü güzelleştirirsin haberlerinle
Acil kadın doğuma mı gittin normal acil servise miOff keske , keşke öyle olsaydı. Doktor karından bakarken çok uğraştı, hazırlanın bir de alttan bakalım deyince anladım bir terslik olduğunu. O anda ağlamaya başladım zaten.
İnşallah öyle olur, ne olur kim okuyursa beni , aklınıza gelirsem dua edin bana lütfen.
Acil kadın doğuma gittim. Önce ebe baktı aktif kanama yok, hafif eski kan pıhtısı var sorun değil dedi. Öyle deyince sevindim sonra doktor gelip ultrasona alınca off, keşke hiç bu akşam gitmeseydim.Acil kadın doğuma mı gittin normal acil servise mi
Ay çok zor genede umutlu olalım yarın ola hayrola diyelim hayırlısı olsun ister istemez herşeye hazırlayacaksın kendini zaten umarım bebeğin ve sen kazanırsın bu zaferi aklım kalbim seninleBu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
Dualarımız seninle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzOff keske , keşke öyle olsaydı. Doktor karından bakarken çok uğraştı, hazırlanın bir de alttan bakalım deyince anladım bir terslik olduğunu. O anda ağlamaya başladım zaten.
İnşallah öyle olur, ne olur kim okuyursa beni , aklınıza gelirsem dua edin bana lütfen.
İnşallah çok teşekkür ederim,Ay çok zor genede umutlu olalım yarın ola hayrola diyelim hayırlısı olsun ister istemez herşeye hazırlayacaksın kendini zaten umarım bebeğin ve sen kazanırsın bu zaferi aklım kalbim seninle
İnşallah canım sağolun.Dualarımız seninle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hiç kimse bu ultrason görüntüsünde bir anormallik yok demedi, demek ki gerçekten umut yok. Olsa yazardınız , anlıyorsunuz biliyorum.Bu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
6+6 da canım inşallah stres etme kendine hersey yolunda olurDarisi bana bendede ara ara oluyor ama kotu cidd3n bide kalpatisini kacinci haftada ogrendiniz
Hepimiz aynı yoldayız hedef aynı inşallah sağlıkla alalım kucağımıza , hayat bazen zor olabiliyor bu stresli süreçte etkilemiş olabilir daha dışarı kapalı olmak mı lazım bu süreçte bilemiyorum duygularımızı atamıyoruz düşündükçe etkileniyor insan , yarın güzel haberler alda şenlenelim inşallahİnşallah çok teşekkür ederim,
İnşallah Güzel bir haber alırsam hemen paylaşıcam sizle. Çok sağol, iyi ki varsınız, hepiniz.. kendi annemle bile bu durumu paylasamiyorum çünkü aramız bozuk, ama siz bana şu an herkesten daha yakınsınız..
Canım bu görüntüde üsttekide yolk sac var gibi görünüyor ama alttakide boş görünüyor onu anlayamadım. İkiside vajinal muayene görüntüsü müBu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
İnşallah hersey yolundadır canımBu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
Canım çok üzgünüm, umarım yarın iyi haber alırsınBu ultrason görüntüsü, üzerindeki doktorun yazısının ne demek olduğuna bakınca dünyam başıma yıkıldı.
Hiç kimse bu ultrason görüntüsünde bir anormallik yok demedi, demek ki gerçekten umut yok. Olsa yazardınız , anlıyorsunuz biliyorum.
Amin inşallah canımHepimiz aynı yoldayız hedef aynı inşallah sağlıkla alalım kucağımıza , hayat bazen zor olabiliyor bu stresli süreçte etmişte olabilir daha dışarı kapalı olmak mı lazım bu süreçte bilemiyorum duygularımızı atamıyoruz düşündükçe etkileniyor insan , yarın güzel haberler alda şenlenelim inşallah
Dualarımız seninle inşallah güzel haberini verirsin bizlereHiç kimse bu ultrason görüntüsünde bir anormallik yok demedi, demek ki gerçekten umut yok. Olsa yazardınız , anlıyorsunuz biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?