- 23 Haziran 2025
- 530
- 1.014
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.141
Ayy şahane bir sonbahar fotosu olmuşBirkaç gün önceki fotoyla selam vereyim
36+4'teyim +10 kilo
Yaaa sen ne ara çekim yaptın gizli gizligelsinn ozaman bu hafta sonu hamilelik cekiminden atıyorum
+15kg 37+4
bu hafta sonu cumartesi yaptık kız dahaYaaa sen ne ara çekim yaptın gizli gizliya da ben kaçırdım, görmedim çok tatlış, çok güzel olmuş
Canım doktorlar hep en kötüsünü söyler. Sorun yok diyorsa bence yoktur kalbini ferah tutEvet canım aynı doktor
Hep bir hafta önde giderdi zaten bebeğim, ama bugünki farka kendisi bile şaşırdı.
Ben vajinal doğuma engel olur mu diye sorunca “2 hafta sonra kontrole geldiğinde kafası belki haftasıyla uyumlu olabilir, şimdiden doğum şeklini bilemeyiz” dedi.
Ben benim doğmayan bebiş için 0-3 yaş set istedim, sallamasyon doğum tarihi girdim hatta Balıkesir şubesine ulaşmış ama ben gidip alamadımKızlar yapı krediden kartopu setini alan oldu mu. Burada kim paylaştı hatırlamıyorum. Bebeğin doğum tarihini istiyor. İlk kızımı girdim ama 3 yaşından küçük diye otomatik olarak 0-3 yaş setini veriyor. Ben 3-6 yaş setini istiyorum nasıl yapabilirim acaba
Ben de bunu merak ediyordum kuzum teşekkür ederim. Kızımı 2 yaş büyüteyim ben deBen benim doğmayan bebiş için 0-3 yaş set istedim, sallamasyon doğum tarihi girdim hatta Balıkesir şubesine ulaşmış ama ben gidip alamadım
Kızlaar ben kaçırmışım nasıl başvuru yapıyrouz ileri dönük doğum tarihi yazıp da seti alabiliyor muyuz?Ben benim doğmayan bebiş için 0-3 yaş set istedim, sallamasyon doğum tarihi girdim hatta Balıkesir şubesine ulaşmış ama ben gidip alamadım
Yok ileri tarih kabul etmiyor ben o yüzden bebeğim doğmuş gibi bi tarih girdim, doğumdan sonra merkeze gidip seti almaya fırsatım olmaz diyeKızlaar ben kaçırmışım nasıl başvuru yapıyrouz ileri dönük doğum tarihi yazıp da seti alabiliyor muyuz?
Aaa şubeye mi teslim oluyoorYok ileri tarih kabul etmiyor ben o yüzden bebeğim doğmuş gibi bi tarih girdim, doğumdan sonra merkeze gidip seti almaya fırsatım olmaz diye
yarınlara kartopu sitesine giriyorsunuz kayıt olduktan sonra 60 adet videoyu izlemenizi istiyor, sonrasında set alma hakkı veriyor. O setler seçtiğiniz banka şubesine 1 ayda ulaşıyor kimlik göstererek seti alabiliyorsunuz.
Evet şubeye geliyor il ve ilçe seçimini siz yapıyorsunuz, set geldiğinde mail atıyolar şu şekildeAaa şubeye mi teslim oluyoor
Aaa teslim aldın mı kuzu sen 10-14 kasım diyoorEvet şubeye geliyor il ve ilçe seçimini siz yapıyorsunuz, set geldiğinde mail atıyolar şu şekilde
Alamadım işte deprem olunca ben İstanbul’a geldim eşimin de merkeze gitmek için fırsatı olmadıAaa teslim aldın mı kuzu sen 10-14 kasım diyoor
Hay allah kuzum ya arayıp şubeyi durumunu bi belirtseydin yaaAlamadım işte deprem olunca ben İstanbul’a geldim eşimin de merkeze gitmek için fırsatı olmadıo set noldu haberim yok yani
Ben de rica edeceğim daha sonraki haftalarda yapmasını bakalım. 35 erken gibi geliyor nedense37. Haftada yaptı benim doktorum. Ben de korkuyordum ama hiç acı hissetmedim. Sonrasında da sıkıntı yaşamadım ağrı falan olmadı
Unutmuşum aklımdan çıkmışşHay allah kuzum ya arayıp şubeyi durumunu bi belirtseydin yaa
Canım cevap yazdığın için sağol daha iyiyim şimdiCanım doktorlar hep en kötüsünü söyler. Sorun yok diyorsa bence yoktur kalbini ferah tut
songül yılmaz canım bende tavsiyeyle gitmiştim rastgele değil işinin ehli bi doktor mesela bazı zor dönemler geçirdim ama çok sakin karşıladı abartmadan olabilcek durumlar derdi hep sağ olsun şimdi işte doğumu bekleme zamanımız geldi bilemega daha yakın olduğu için megaya gidicem ama doktora henüz karar vermedim kime gidiyordunuz acaba
Teşekkür ettim bakayım bende, çok az kaldı zatensongül yılmaz canım bende tavsiyeyle gitmiştim rastgele değil işinin ehli bi doktor mesela bazı zor dönemler geçirdim ama çok sakin karşıladı abartmadan olabilcek durumlar derdi hep sağ olsun şimdi işte doğumu bekleme zamanımız geldi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?