Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    209
Masaj videosu izleyip bi tık mental olarak rahatlatıyorum kendimi hahahahahah
Ben yine kaç hafta sonra bakıp tek tek okuyorum mesajları taşınmaydı yerleşme evrak işleri derken yoğunluktan benim yarına var masaj randevum. Acilen türkiyeye de gelmesi gereken hamile masajı olmalı benceee. Var mı bilmiyorum ama.

Canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine bence sütünde zamanla olur ablamlar doğum yaptıklarında süt arttırıcı çay gibi bişey almışlardı ama yıllar önceydi tabi. Bildiğim kadarıyla bol su, susam tahin hurma badem ceviz ilikli kemik suyu tavuk suyu vs sütü arttırıyor diye biliyorum bunları tüketebilirsin belki. Meyvelerden armut kivi muz vs.

Canım odaları gördüğümde bana da çok küçük gelmişti hatta yazmıştım burada. Şuan sen nasılsın bebişler nasıllar

Selam kızlar, gruba çok bakamadım. Doğum yapan varsa sağlıkla büyütsün inşallah. Biz de 34+5 günlük olduk. Nefes almakta zorlanıyorum ara ara. Mide yanması da var. Yarın doktor randevum var. Benim merak ettiğim çatı muayenesi ne zaman yapılıyor. Aklıma geldikçe korkuyorum

kızlar selam pek giremedim buralara doğum yapanlara geçmiş olsun yapacaklara rabbim yardım etsin benim de sabah kontrolüm vardı doktor bu akşam sezaryene alalım dedi evden valizimi alıp hastaneye geçeceğim dualarınızı bekliyorum ben oksapar kullanıyorum doktor riske atmayalım erken alalım dedi

Sende serviks kısalığı mı vardı sanki öyle bişey hatırlıyorum haber verirsin bize dimi. Tablonun üstünden her an bi aksiyon bekliyorum
Evet aynen sancılanmıştım rahim ağzı birden kısalmıştı 26. Haftada. İlaç kullanmıştım erken gelcek diye korkuttu bizi şimdi de keyfi yerinde bebeğin. Bir aksiyon olsa yazacam da nst de ufak sancı bile çıkmıyor henüz çok fazla manifestledim erken gelmesin diye şimdi de gelmiyor. Daha vakti var gerçi

Bizimde tanıdığımız ali kurtu önermişti sağolsun yoğun bakımda hep bebeğimle yakından ilgilendi hatta çıkarkende geldi yanımıza sağolsun ondan acaba ona mı gitsem diye düşündüm dün kontrol vardı kurt olan yoğun bakımdaymış ondan kime gitsem acaba diye düşündüm kurt olmadığında gencer hocaya gideyim o zaman dün talat hocaya gittim boştu kimse yoktu oda çok yaşlıymış bağıra bağıra konuşuyo ondan sana bi sorayım dedim sağol canım

37. Haftada yaptı benim doktorum. Ben de korkuyordum ama hiç acı hissetmedim. Sonrasında da sıkıntı yaşamadım ağrı falan olmadı

İşte miniklerim
Ah kuzular ya ne kadar tatlılar maşallah nazar değmesin Allah analı babalı büyütsün canım benim
Oğlununda yumurtalığı daha inememiş demişsin benim oğlumunda oyle operasyn geçirebilir demişler sana bana öyle bişi demediler erken doğduğu için üst kısımda kalmış gelişmemiş dedi ama çocuğu olur dedi annemde diyo iner o biraz büyüsün dedi inşallah iner ya zaten benim oğlan peygamber sünnetli doğduğu için bi operasyon olcak bide başka bi operasyon geçirmesin inşallah kendilinden düşer oğullarımızın yumurtalıkları

Canım sağlıkla gelsin bebişin dualarımız seninle bizi de habersiz bırakma

Anladım canım genel olarak ilgileniyorlardı ben ameliyat olduğumda. Doğumda da aynı şeyler oluyor diye umuyorum. Teşekkür ediyorum canım cevabın için

Düzenin gayet iyiymiş böyle devam edersen bence de artar. Dediğin gibi pompaya gelenle bebeğin çektiği daha farklı oluyor. Zaten ilk zamanlar amaç bebeğin kilo alıp büyümesi, mama takviyesi doğru bir adım aslında, zamanla süt de çoğalıyor canım hiç korkma

Kızlar sabah randevum vardı, bebeğimin kafası 4 hafta önde çıktı. İnanılır gibi değil, ilk defa böyle oldu. Bugün sata göre 32+4 olmam gerekiyor, kafa ölçüsü 36 larda…

Doktor endişelenecek bir şey yok, kafası büyüktür genetiktir gibisinden bir şeyler söyledi ama içim rahat değil tabiki, arada sadece 1 hafta olsa neyse.

Bir de ben vajinal doğum olsun istiyordum bu gidişle bence o da zor görünüyor.
Neyse Allah büyük dert sıkıntı vermesin inşallah ne diyim

Eklentiler

• IMG_4449.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
Aynı doktor mu gittigin canim, daha once takipte nasil cikmadi ki bu

Aynı doktor mu gittigin canim, daha once takipte nasil cikmadi ki bu
Evet canım aynı doktor
Hep bir hafta önde giderdi zaten bebeğim, ama bugünki farka kendisi bile şaşırdı.
Ben vajinal doğuma engel olur mu diye sorunca “2 hafta sonra kontrole geldiğinde kafası belki haftasıyla uyumlu olabilir, şimdiden doğum şeklini bilemeyiz” dedi.

Ayy çok sürpriz oldu. Sağlıkla gelsin kuzum. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…