• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 🥰
Net doğum tarihimiz 26 Kasım 11.30.
Oğlum sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün 🙏😍
Anestezi doktoru ile falan konuştuk gereken kan tahlillerini verdik detaylarla ilgili konustuk cok heyecanli ve cok duygusal bir gün gecirdim 🥲 hala ağlayasım geliyor 🥲
Hepimiz sağlıkla doğuralım 🙏

Birkaç gün önceki fotoyla selam vereyim 🥰
36+4'teyim +10 kilo 🌸
Bu ne güzellik yahuuuu 😍😍
gelsinn ozaman bu hafta sonu hamilelik cekiminden atıyorum🥰
+15kg 37+4❤️
İçimizi açtınız kızlar maşallah size 😍🧿
Benim hala ağrılarım var ama günden güne azalıyor. Bebeklerim çok minik. Bugün için randevu vermişti hastane ona gittik geldik. Biraz kilo kayıpları var ama normalmiş galiba. Çocuk doktoru nasıl beslenmeleri hakkında bilgiler verdi. İnşallah sütüm de artıkça bebeklerim de toparlayacak 🙏🏻
Doğum kilolarından %10 u genelde gidiyormuş kuzumm. Maşallah miniklerine 😍 yavaş yavaş alacaklar inşallah kilo 🙏 annenin gelmesine de çok sevindim canımm 🙏

Selam canlar, bende kontrolden geldim 37 haftalık olduk bugün bebeğim 3 kilo 100 gram olmuş bir sıkıntı yok ve 27 kasım doğum tarihi verdi yani haftaya Perşembe 🤩 Sağlıkla ve hayırla gelsinler beni heyecan stres hepsi birden bastı şimdiden 🙈
Ya hayırlı olsun, benim de Salı ya da çarşamba olacak, sen böyle yazınca beni de heyecan bastı 😍

Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi ☺️ çok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah 🥰 sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya 😄
Gözünaydın canım sağlıkla büyütün inşallah🥰🙏🏻

Ayyy maşallah 🤩 ne kadar tatlışsın canımm 😍😍 bizim göbekler top gibi 🤣 benimkide basketbol topu kadar oldu 🏀
Selam canlar, bende kontrolden geldim 37 haftalık olduk bugün bebeğim 3 kilo 100 gram olmuş bir sıkıntı yok ve 27 kasım doğum tarihi verdi yani haftaya Perşembe 🤩 Sağlıkla ve hayırla gelsinler beni heyecan stres hepsi birden bastı şimdiden 🙈
Oyy maşallah bebişine sağlıkla kavuş inşallah canımm 🙏 senin ilk bebek miydi hatırlayamadım

Eklentiler

• IMG_4822.webp
    IMG_4822.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar merhaba bi konuda fikir vermenizi istiyorum bugun kontrolum vardi benim doktorum hep ayniydi dgum iznine ayrildi 29 haftamda ve suan 33 haftamda baska bi doktora gittim kendi doktorum yok diye ikisindede kadin bana ben senin takibini alamam diyor bugun gittigimde direk bana senin takibini alamam dedi sert bi sekilde sonra cinsiyete bakarmisinz ruyamda degistigini gordum dedimben cinsiyet bakmiyorum dedi sonra nst gittim dondugumde direk bana dediklerimi yanlis anlama baska doktorlarda git knlarda baksin farkli fikirler duyarsin dedi bende de bebegimdede cok sukur sorun yok israrla baska doktorlara gorun diyor snra dediki o gun acilde hangi doktor varsa o doguma girer bende dedim biliyorum benim amacim tek dkktorla ilerlemek dedigim gibi baska fikirlerde duy doktorlarida gor amelyathanede dogumhanede stres olma dedi bana hic oyle gelmed sanki basindan saldi beni napmaliyim esim bashekime sikayet edelim dedi yok dedm
Takibini alamam demekle ne istedi anlamadım. Sonuçta devlet hastanesi, randevu alıp gidersen bakmak zorunda değil mi? Bu kadar çene çalacağına işini yapsaydı ya

Aa hadi bakalım, hem bacak atmada zorluk hem aşağıya inme hissediyorsan bakalım bir hafta on gün içinde gelecek mi, yoksa tamamen yalan mı sende göreceğiz 😍 Normal doğum tarihin ne zamandı senin canım?
6 Aralık ta 40 doldurucam canım şuan programım da o güne 19 gün var yani bacağımı zorda olsa attım sonra ama karnimdaki aşağı inik hali herkes farketti 🫣

Kızlar artık haftalık gidiyoruz ya hastaneye bir hafta ödüyoruz bir hafta ödemiyoruz geçen hafta cuma gittim bu hafta 38 +1 de gidiyim diye pazartesi gitmek istedim tam 10.gün oluyor o gün para ödermiyiz yoksa 10 gün de mi dahil ödeme aliyorlarmi 10.gunde

Kızlar artık haftalık gidiyoruz ya hastaneye bir hafta ödüyoruz bir hafta ödemiyoruz geçen hafta cuma gittim bu hafta 38 +1 de gidiyim diye pazartesi gitmek istedim tam 10.gün oluyor o gün para ödermiyiz yoksa 10 gün de mi dahil ödemiyoruz mu
Hastaneden hastaneye değişebilir mesela bizim hastanenin kontrol süresi 10 gün canım. 10. Gün dahil yani

Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi ☺️ çok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah 🥰 sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya 😄
maşallah size hoşgelmiş bebeğin canım, böyle güzel gecmesi bizide çok mutlu etti🥹😍❤️

Kızlar artık haftalık gidiyoruz ya hastaneye bir hafta ödüyoruz bir hafta ödemiyoruz geçen hafta cuma gittim bu hafta 38 +1 de gidiyim diye pazartesi gitmek istedim tam 10.gün oluyor o gün para ödermiyiz yoksa 10 gün de mi dahil ödeme aliyorlarmi 10.gunde
Canım geçen gün böyle bir sorun yaşadım 10. günü kabul etmediler. İlk muayenedeki günü 1 sayıyorlarmış. Bir şekilde tek seferlik hallettim çünkü kendileri randevu verirken olur demişti ama ondan sonra hiç 10. güne bırakmıyorum yeniden ödeme isteniyor çünkü

kızlar uyku setini ne aldınız? bu beşiklerin korkuluklarını koruyan pedli kumaşlar oluyor ya da örgülü, onları nasıl tercih ettiniz? ben pek beğenemedim trendyoldan baktıklarımı
Canım sorun sayfa sonuna gelmiş ondan kimse görmemiş senin için giriş yaptım yoksa üşeniyordum 🫣 su pedli olanlardan beşikle birlikte vermişlerdi içinde bende örgü olandan almadım onu serdim ama neden örgülü tercih ediyorlar yada diğerinden fikrim yok bence pedli al örgülü daraltir gibi geliyo bana😊

Canım geçen gün böyle bir sorun yaşadım 10. günü kabul etmediler. İlk muayenedeki günü 1 sayıyorlarmış. Bir şekilde tek seferlik hallettim çünkü kendileri randevu verirken olur demişti ama ondan sonra hiç 10. güne bırakmıyorum yeniden ödeme isteniyor çünkü
O zaman cumayı kacirmim ben garanti olsun sağol canım 😊

Kuzum zamanla emdikçe artıyor süt, artı olarak mamayı da emzirme destek sondası/sistemi ile verirsen hem göğsüne uyarı göndermiş olursun süt üretmesi için hem de meme reddi riskini azaltmış olursun. Bi de aşağıya bi video bırakıyorum istersen izle 💕 stres sütü en çok etkileyen şey emin ol mideleri o kadar zaten deli divane bi süte ihtiyacın yok desteklesen yeticek 💕

Çok teşekkür ederim canım 🌸

Back
X