- 15 Mayıs 2022
- 3.017
- 4.892
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.441
Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi
yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş
Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum
Hahahadaha gelen giden yok merak etme
Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok varDoktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi
Açılma olmayınca sancıyı pek önemsemiyorlar canım benim doktorumda önemsemediHiç sallamadı canım valla, herhalde haftamdan dolayı diye düşünüyorum. Önemi yok bu sancının dedi geçti
Oyy maşallah allah nazarlardan korusunAmin canımsüt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size
Yok yok hiç meme büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun böyle stres yapma amaYaaa sagol valla icimi rahatlattinbenim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs
Insallahhh canim bol bol sutlerimiz olsunAllahın mucizesi buyuk emzirmeye geçince anlıycaksın canımo kanallar oyle bir süt üretiyor ki sen bir gogusten emzirirken diger gögsünden akıyor buyuk kucuk hic fark etmiyor insallahhh bol sütlü gazsız gunlerimiz olur
Askim rahatladim ya yorumlar gelinceYok yok hiç meme büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun böyle stres yapma amaben hiç emzirmedim henüz, bizim aile genetik küçük göğüslü herkes gayet güzel emzirdi o yüzden içim çok rahat, benim göğsüm de minnak
Yaaa çektik içimize maşallahAmin canımsüt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size
Buraya yazmanı bekliyormuş bebeğin. Ay çok heyecanlandım hemen yaz doğumdan sonra habersiz bırakmaYarın sabah sezaryana alıncam canm bebek kanala inmiş sancılarım da var düzensiz
Benim zamanım geldiği için canım 37+2 deyim. Ne zaman gelir bir şey diyemem dedi. Bundan sonra ne zaman gelirse normal sorun olmaz dedi. Başı aşağıda ama kanala girdiğini söylemedi. Ben girmediğini biliyorum amaYaa neye göre her an doğurabilirsin yorumu yapıyo bu doktorlar çok merak ediyoruumm. Mesela canım seninki şu an kaç haftalık ve kanala girmiş mi bişey dedi mii
Bugün işte epidural seçeneği olduğu için vajinal doğuma sıcak bakıyorum dedim. O da evet bu seçeneğin var her zaman dedi. Başka neyi konuşmamız gerek canım sen ne konuşacaksın kopya çekeyimBende biraz epidural kısmından dolayı rahatlıyorum sankibu sefer konuşacam bu konuyu, sen konuştunmu hiç
Yaa hem heyecanlı hem kaygılı oluyor zamanı bilmediğin için hep acaba şimdi mi diyorumAyyy çok heyecanlı yaaa her an beklemekayy sağlıkla gelsin miniğin ama bence bir iki gün içerisinde olacak, açılma muayenesi sonrası çabuk açılma oluyor bence haber ver bize bir de nasıl bir hisle gittin ki sancı nasıldı kasılma da değil diyorsun belin mi ağrıyordu nasıldı of
Hahaa ben de acaba mı dedim ama doktora kadarAy canım yaa bi an dedim doguruyorsun galiba bu mesajina gelene kadar
Ben 36 yı görünce karnımın icinde acı hissetmistim. Maşallah sen 100leri hissetmemissin
Oyyy yerim yaaaAmin canımsüt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size
Insan arada gelişmeleri yazar ama aşk olsunİyiyiz çok şükür canım daha doğurmadım
Ne zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belkigeçen hafta kontrole gittigim de kafası baya aşagıda duruyordu zor ölçtü
yarın kontrolum var bakalm kızım ne durumda ben gününde gelsin istiyorum
bu 3.dogumum olucak nasipse ama hic su gelmesi yada sancıyla falan gitmedim hic doguma
o yuzden cok paniklerim oyle seyler olursa plan insanıym ben gununde saatinde sakince hazırlanıp gitmek istiyorum
ilk 2 dogumum 38.haftaydi
bu nasipse 38+5 olcak o 5 gunluk ekleme bile geriyor beni ya evde başıma birsey gelirse diye
Aaaa sürpriz dogum geliyooorYarın sabah sezaryana alıncam canm bebek kanala inmiş sancılarım da var düzensiz
Bayadır belli olmuştu ezmunun eğer değişmediyse 16 aralık hatırlıyorumNe zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belkiay heyecan yaptim
Sağlıkla kucağına al inşallah canımYarın sabah sezaryana alıncam canm bebek kanala inmiş sancılarım da var düzensiz
Kıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dedilerSen alışverişi tamamladin miii ondan haber verr. 3 Aralık bi sekilde gelir çünkü
Gözün aydın canım cok sevindim tarihinin belli olmasına geri sayım basladii
16 Aralık canım bakalm yarın tarih degismezseNe zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belkiay heyecan yaptim
Bendede varmış bu arada enfeksiyon ama tek içimlik toz verdi onu içeceğim biraz sonra. Bide demiri çocuğum vampir gibi çekiyor damardan verdiler yine yükselmemişDoğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icinama benimki biraz da enfeksiyonla alakalı sanırım doktor fitil verdi bir kac güne kurtulurum insaallah
Ay herkes beklenenden erken doğuruyorNe zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belkiay heyecan yaptim
Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.Sorduğun için teşekkürler kuzum
Canım bizim nişan işleri var üst üste iki hafta, beni mahvettiherkes beni beklemiş nişalanmak için öyle yoruldum ki, şükür
Bu hafta da son kez çalışıyorum, haftaya pazartesi 35. Hafta kontrolüm var raporumu çalışamaza çevireceğim nasipsehem üzülüyorum hem de artık bedenim yoruldu, kilo da alıyorum ağırlaşıyorum ve bedenim de bunu hissediyor
Sen nasılsın
Ahh o yatakta dönmeler....İyi diyelim iyi olsun kuzu be çok ağırlaştım bence yatakta dönmek de ölüm gibi bişey ama buna da şükür diyelimçalışıyorm hala ve yoğun ama kısmetse bu cuma bitecek rapor alcam yeter doktora sordum da net bişey söyleyemiyor ama şeker olduğu için en geç 39. haftaya kadar gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. ben de bekliyorm 38 de senin az kaldı dimiiiii nasıl gidiyor ağrın var mı
Ayyy ne güzelmiş yaa bizim uğraştığımız angarya işlerle uğraşmıyorsunKıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dedilerhastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?