Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211

Hiç sallamadı canım valla, herhalde haftamdan dolayı diye düşünüyorum. Önemi yok bu sancının dedi geçti
Açılma olmayınca sancıyı pek önemsemiyorlar canım benim doktorumda önemsemedi
Oyy maşallah allah nazarlardan korusun

Yaaa sagol valla icimi rahatlattin benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs
Yok yok hiç meme büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun böyle stres yapma ama ben hiç emzirmedim henüz, bizim aile genetik küçük göğüslü herkes gayet güzel emzirdi o yüzden içim çok rahat, benim göğsüm de minnak

Yaaa çektik içimize maşallah

Yaa neye göre her an doğurabilirsin yorumu yapıyo bu doktorlar çok merak ediyoruumm. Mesela canım seninki şu an kaç haftalık ve kanala girmiş mi bişey dedi mii
Benim zamanım geldiği için canım 37+2 deyim. Ne zaman gelir bir şey diyemem dedi. Bundan sonra ne zaman gelirse normal sorun olmaz dedi. Başı aşağıda ama kanala girdiğini söylemedi. Ben girmediğini biliyorum ama
Bende biraz epidural kısmından dolayı rahatlıyorum sanki bu sefer konuşacam bu konuyu, sen konuştunmu hiç
Bugün işte epidural seçeneği olduğu için vajinal doğuma sıcak bakıyorum dedim. O da evet bu seçeneğin var her zaman dedi. Başka neyi konuşmamız gerek canım sen ne konuşacaksın kopya çekeyim
Yaa hem heyecanlı hem kaygılı oluyor zamanı bilmediğin için hep acaba şimdi mi diyorum ayy bilmiyorum daha gelecek gibi hissetmiyorum ama sürekli tetikteyim tabi belimde ağrı hiç yok canım ben bu kadar sancı çıkacağını düşünmüyordum yani her zamankinden daha bile ağrısız kasılmasızdı. Ben de anlamadım gerçekten bu sertleşmeyle sancı kesinlikle bende paralel ilerlemiyor
Ay canım yaa bi an dedim doguruyorsun galiba bu mesajina gelene kadar
Ben 36 yı görünce karnımın icinde acı hissetmistim. Maşallah sen 100leri hissetmemissin
Hahaa ben de acaba mı dedim ama doktora kadar çok ilginç gerçekten bu doğum sancısı geldiğinde anlayacağım ne demek olduğunu. Ben çok erken haftalarda sertleşme ve buna bağlı ağrılar yaşamaya başladım ya sanırım artık alıştım bir seviyeye kadar. Bu her zaman olan ağrı diye beynim sinyal vermiyor

Oyyy yerim yaaa maşallah annesi ne güzellik böyle mis mis koktu buralar bebek kokusunu sevdiklerim
Kalkanlar işe yaramıyor mu kuzum hem sütler ziyan olmaz toplamış olursun

Ne zaman belli olacak tarihinnn yarin belli olur belki ay heyecan yaptim

Sen alışverişi tamamladin miii ondan haber verr. 3 Aralık bi sekilde gelir çünkü
Gözün aydın canım cok sevindim tarihinin belli olmasına geri sayım basladii
Kıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dediler hastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani teşekkür ederim bu arada

Doğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icin ama benimki biraz da enfeksiyonla alakalı sanırım doktor fitil verdi bir kac güne kurtulurum insaallah
Bendede varmış bu arada enfeksiyon ama tek içimlik toz verdi onu içeceğim biraz sonra. Bide demiri çocuğum vampir gibi çekiyor damardan verdiler yine yükselmemiş bugün 2 tane tekrar damardan verdiler. Ya şimdi benim bebişin kilosu da 3200 civarı 36. Haftadayım ağır olduğu için daha çok baskı oluyor heralde artık yürürkende penguen gibi yürümeye başladım

Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum

Ahh o yatakta dönmeler.... geçen gece kontrolsüz bir dönüş yapmışım demek ki uyku sersemi, gecenin bir vakti uyandim agriyla oyle bir agri yok.. normalde de agriyor oturmak kalkmak uzanmak saga sola dönmek hepsi birbirinden zor gerçekten olsun bebiskolar iyi olsunlar da bizde saglikli olalim yeter
Iyi 39u bekliyorsa doktor. Benim doktorum 38 max dedi insülinde. Bende tansiyonda olunca max 37 dedi.
Evet kuzuuu az kaldı benim şükür ki kavuşmaya gün saymaya basladik hepimiz.
Ağrım olmaz miii.. pelvik kemikler varya fena agriyor sol bacagima da vuruyor agri.

Ayyy ne güzelmiş yaa bizim uğraştığımız angarya işlerle uğraşmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…