- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.381
10aralıktapeki senin nezaman doğum günün canım?
Bende biraz epidural kısmından dolayı rahatlıyorum sankiCanım normal yaparsam eğer hiç düşünmeden epidural yaptırırım. Zaten normal doğuma böyle yaklaştım, psikolojimi epidural seçeneği ile rahatlatıyorumAma şartlar farklı gelişir başka şeyler olur kendiliğinden çıkıverir ona bir şey diyemem
Birazda tek olmanın verdiği his sanırımKesinlikle öyle
Ay bence az heyecan az korku az stres hepimizde var, kim ne derse desin ilk yolculuğumuz
Benimki yakın tarihte gelir demedi ama 15 sonrası her an bekleyebiliriz dedi, 40 doldurmayabiliyor bebekler falan dedi ama kızların nasıl bilmiyorumYaa neye göre her an doğurabilirsin yorumu yapıyo bu doktorlar çok merak ediyoruumm. Mesela canım seninki şu an kaç haftalık ve kanala girmiş mi bişey dedi mii
ayy nasıl güzel denk gelmiş aslında10aralıkta40haftamız 12 aralıkta doluyordu normalde ama bebişin kendi gelmesini beklesem o tarihlerde de gelebilirdi
dobarlan gendine gelBirazda tek olmanın verdiği his sanırımöyle başka ülkede aileden uzak olunca sistem falan farklı daha çok yetebilir miyim diye düşünüyorum hepimizin doğumları çok kolay olsun inşallah
Sen aralık sonuayy nasıl güzel denk gelmiş aslında
ama olsun yakın tarihleriniz
Güzel denk geldi ama işte aynı günde istemezdimayy nasıl güzel denk gelmiş aslında
ama olsun yakın tarihleriniz
Yani hamileliğim çok güzel geçti çok sakin ve stressizdi bundan sonrası da öyle olur diye umut ediyorum birazda bebişim karnımda olumsuz bir his hissetmedi o da sakin olur diye teselli ediyom kendimidobarlan gendine gelsen türk kadınısın yetersin her türlü mis gibi uzayda olsan bile
Kız ikinci olanlar daha çok korkuyor kesin ben mesela başıma geleceği biliyoz biz gerçi şimdiki annisler bizim ilki kadar bilinçsiz değil o yüzden korku çoktur sizde benim cahil cuhela dönemimde olmuştu bilmeden patt diyeKesinlikle öyle
Ay bence az heyecan az korku az stres hepimizde var, kim ne derse desin ilk yolculuğumuz
Senin doğumun normal gözüküyor şuan degilmi canımBenimki yakın tarihte gelir demedi ama 15 sonrası her an bekleyebiliriz dedi, 40 doldurmayabiliyor bebekler falan dedi ama kızların nasıl bilmiyorum
Ayyy çok heyecanlı yaaa her an beklemekOğluşum 3130 gram olmuş, 48-49 cm dediSuyu, kordonu vs yolundaymış. Çatı kontrolü yaptı, biraz acıdı benim ağzımı kapattım bağırmayım diye ama o aleti soktuklarında da acırdı genelde zaten. Normal doğum yapabilirsin, sen istiyor musun dedi. Ben de bu fikre alışıyorum biraz bekleyelim normal olacak gibi kabul edelim dedim. NST değerine öyle çok yorum yapmadı, baktı bıraktı. Ben sordum yüksek değil mi diye. Önemi yok onun dedi geçti. İyi dedim ben de Doğurmamış olursan haftaya çarşamba görüşelim dedi. Doğurur muyum peki dediğimde artık her an olabilir yorum yapamam dedi Bakalım ne kadar duracak oğlum içerde Her an olabileceğini bilmek sürekli aklımı meşgul ediyor, rüyalarıma giriyor artık
Bende durumlar böyle kızlar
içimizi ferahlattınKız ikinci olanlar daha çok korkuyor kesin ben mesela başıma geleceği biliyoz biz gerçi şimdiki annisler bizim ilki kadar bilinçsiz değil o yüzden korku çoktur sizde benim cahil cuhela dönemimde olmuştu bilmeden patt diye
zaten normalde de beklenen aralık 36-40 hafta aralığı bence. o haftalarda her an hazırlıklı olmalıyız. az kalmış kız senin deBenimki yakın tarihte gelir demedi ama 15 sonrası her an bekleyebiliriz dedi, 40 doldurmayabiliyor bebekler falan dedi ama kızların nasıl bilmiyorum
aşko yazmış olabilirsin ama senin belli mi doğum zamanın, normal doğumdu diye hatırlıyorummaşallah yakışıklıya
ayy doğurunca haber et inşallah heycandan bende doğurmam
Kaçıncı haftandasın canoKızlar bebeğinin başı aşağı inmeyen var mı ya.
Aptamil prematil yazdı canımAh kıyamam, peki mama yazdımı
35+5Kaçıncı haftandasın cano
Ay canım yaa bi an dedim doguruyorsun galiba bu mesajina gelene kadarAçılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi
yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş
Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum
Hahahadaha gelen giden yok merak etme
Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok varDoktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?