- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.421
sağlıkla gelsin kolaylıkla geçsin güzel haberlerini yaz mutlakaYarın sabah sezaryana alıncam canm bebek kanala inmiş sancılarım da var düzensiz
Ben genede yaptım bir takım bilgisiz seçimler amannn n'olacak sanki diğerinede kullandım diye slepy ıslak mendil unu.baby.camasir deterjanı ama şampuan siveno pişik kremi bebantol yani karıştır karıştır yaptımAh keşke o zamanlarda doğurup dalinle yıkasaydım
Evet aşko şu an öyle sonra bir süpriz yapmazsa
psikolojik ağrı gelecek bu gidişleaşkım olmazmı heyecan var tabi ama pozitif olmaya çalışıyorum, aynıyız be demetim
ay şifa olsun inşallah bir an önce atlatsın minik kuşum , emzirme danışmanlarını videolarını falan izle kanka meme reddiyle ilgili
eridim bittim
Aşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimiTavsiye alabilirim emzirme danışmanı konusundagöbek bağımız düştü banyo yaptık tek göğsü boşalttı diğerini sağıyorum mecbur.
Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum bene
Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum ben alıştım bu ağrılara
Doğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icinBenim özellikle hece sağa sola dönerken alt tarafımda özellikle solda ağrı oluyor ama bebek sağ konumlu olduğu için soldaki pelvis ağırlığı dengelemeye çalıştığı için oluyormuş diye okudum doktorumda normal dedi bu haftalarda. Bende şuan 36+5teyim
kız bana kadar mis kokusu geldi bücürünAmin canımsüt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size
Kanka aldığın şeyleri herkes kullanıyor vallaBen genede yaptım bir takım bilgisiz seçimler amannn n'olacak sanki diğerinede kullandım diye slepy ıslak mendil unu.baby.camasir deterjanı ama şampuan siveno pişik kremi bebantol yani karıştır karıştır yaptım
bi minnoşumuz daha geliyorYarın sabah sezaryana alıncam canm bebek kanala inmiş sancılarım da var düzensiz
Etkilemiyormuş canım hamile kalmadan önce öyle okumuştum yine kadınlar kulubu kaynağımKizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu yaen buyuk guncel kaygim bu
hiçç etkilemiyor canım merak etmeKizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu yaen buyuk guncel kaygim bu
Ben de chatgptye sordum o da oyle diyo ama insan yine de korkuyoEtkilemiyormuş canım hamile kalmadan önce öyle okumuştum yine kadınlar kulubu kaynağım
Biberonla içiyor ama ben şırıngayla da verdim 10luk şırıngadan rahat içiyorAşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimi
Ben bu kadını takip ediyorum
Mis teyzesi bukız bana kadar mis kokusu geldi bücürün
Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanmaKizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu yaen buyuk guncel kaygim bu
Yaaa oyle mi ben de 70b giyiyorum ama hamilelikte pek buyumedi ins senin gibi olur benim deBiberonla içiyor ama ben şırıngayla da verdim 10luk şırıngadan rahat içiyor
Mis teyzesi bu
Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanma
canım o kadar cok bebegi cocugu olan var ki etrafımda herkezin memesini gordum sayılırBen de chatgptye sordum o da oyle diyo ama insan yine de korkuyo
Yaaa sagol valla icimi rahatlattincanım o kadar cok bebegi cocugu olan var ki etrafımda herkezin memesini gordum sayılıryanımda emzirdikleri icin
ben 90 95 takıyorum cok rahat emzirdim
kuzenim 75 takıyo o rahat emzirdi
sadece gogus ucu kuuck olunca o birazcik sıkıntı olabiliyor ki ona da uç var satılıyor bizzat kendim kullandm zaten
sonrası bebek emdikce uçta cıkıyor
Benim doktor hafta belirtmedi bunu başka bi proftan dinledim. Bakalım sağlıkla gelsinler deDoktorlar 38 e kadar dönmesini bekliyor, 38 e kadar dönmezse sezeryan yapılıyor diye biliyorum, arkadaşım da hamile onun da dönmemiş doktor bu şekilde bilgi vermiş
canım neden memeyi tutmuyor o kısmı kaçırdm ben galibaBiberonla içiyor ama ben şırıngayla da verdim 10luk şırıngadan rahat içiyor
Mis teyzesi bu
Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanma
Benim de hamilelikte büyümedi ilk emzirmeden sonra kademe kademe büyüdü önemli olan ucu. Sakın stres yapma ama stres en büyük düşmanYaaa oyle mi ben de 70b giyiyorum ama hamilelikte pek buyumedi ins senin gibi olur benim de
Allahın mucizesi buyuk emzirmeye geçince anlıycaksın canımYaaa sagol valla icimi rahatlattinbenim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?