Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ben genede yaptım bir takım bilgisiz seçimler amannn n'olacak sanki diğerinede kullandım diye slepy ıslak mendil unu.baby.camasir deterjanı ama şampuan siveno pişik kremi bebantol yani karıştır karıştır yaptım

Tavsiye alabilirim emzirme danışmanı konusunda göbek bağımız düştü banyo yaptık tek göğsü boşalttı diğerini sağıyorum mecbur.
Aşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimi
Ben bu kadını takip ediyorum

Eklentiler

• IMG_6600.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 19

Doğrudur zaten wc'dende cıkamıyoruz baskı yaptıgı icin ama benimki biraz da enfeksiyonla alakalı sanırım doktor fitil verdi bir kac güne kurtulurum insaallah

Kanka aldığın şeyleri herkes kullanıyor valla biz ekstra pimpiriklendik bence

Kızlar iki gün önce gece uyurken tuvalete kalktım ve müthiş bel ağrısı hissettim uyanır uyanmaz, hangisi uyandırdı bilmiyorum. Sol bacağıma vuran bir ağrıydı, sancı mı öylesine bir ağrı mı kestiremedim. Kalkıp yürüyünce geçti. Aynı ağrı sabah uyanırken de oldu, kalkana kadar baya zorluyor yürüyünce geçiyor

Dün üzerinde durmadım doktora söylemedim çünkü tekrarlanmadı. Bugün haber vermek istedim ne düşünüyor diye, geçmeyen ağrı olursa bebek hareketlerinde azalma olursa gel dedi. Sizin de bilginiz olsun, hiç böyle tarif ettiğim gibi ağrı yaşayan oldu mu aramızda?

Aşkım peki sütünü biberonla içiyor sıkıntı yok dimi
Ben bu kadını takip ediyorum
Biberonla içiyor ama ben şırıngayla da verdim 10luk şırıngadan rahat içiyor
kız bana kadar mis kokusu geldi bücürün
Mis teyzesi bu
Kizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu ya en buyuk guncel kaygim bu
Yeni doğum yapmış ve 70b olan biri olarak asla etkilemiyor hayatım. 85 oldu benimkiler doğumdan sonra sakın kaygılanma

Yaaa oyle mi ben de 70b giyiyorum ama hamilelikte pek buyumedi ins senin gibi olur benim de

Ben de chatgptye sordum o da oyle diyo ama insan yine de korkuyo
canım o kadar cok bebegi cocugu olan var ki etrafımda herkezin memesini gordum sayılır yanımda emzirdikleri icin
ben 90 95 takıyorum cok rahat emzirdim
kuzenim 75 takıyo o rahat emzirdi
sadece gogus ucu kuuck olunca o birazcik sıkıntı olabiliyor ki ona da uç var satılıyor bizzat kendim kullandm zaten
sonrası bebek emdikce uçta cıkıyor

Yaaa sagol valla icimi rahatlattin benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs

canım neden memeyi tutmuyor o kısmı kaçırdm ben galiba
oglumda 1 memeden emip digerini tutmuyordu sakın stres yapma o kadar cok etkileniyorlar ki her emzirmede sakin ol muhakkak tutucaktır
bende cok agladm cok ısrar ettim tutsun diye stres yaptim sonra ben sakinleyince tutmaya basladi

Yaaa sagol valla icimi rahatlattin benim uclari ve o kahverengi kismi buyudu bi zaten ama cozumu varsa da yine iyi yeterli gelmezse vs
Allahın mucizesi buyuk emzirmeye geçince anlıycaksın canım o kanallar oyle bir süt üretiyor ki sen bir gogusten emzirirken diger gögsünden akıyor buyuk kucuk hic fark etmiyor insallahhh bol sütlü gazsız gunlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…