Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211

Ya canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm Allah şifa versin, kıyamam evlatlarımıza haklısın izni sonrasına aktarmak için diyorsun, ben belki ücretsiz izin kullanabilirim sonrası için henüz karar vermedim erkenden çıkacağım o yüzden izne bugün tansiyonum hafif çıktı benimde, akşam da kasılmam oldu epeyce ve gazım var sanırım üşüttüm ben ağırlaştıkça gerçekten her şey zorlaşıyor, az kaldı bitiriyoru inşallah kolaylıkla geçsin

Oyyy yerim yaaa maşallah annesi ne güzellik böyle mis mis koktu buralar bebek kokusunu sevdiklerim
Kalkanlar işe yaramıyor mu kuzum hem sütler ziyan olmaz toplamış olursun
Ben kalkan almadım. Her naneyi alan ben kalkan almamışımm hemen sipariş edeyim

Benim doktor hafta belirtmedi bunu başka bi proftan dinledim. Bakalım sağlıkla gelsinler de
Olsun dedğin gibi sağlıkla gelsin de nasıl geleceği önemli değil bence, annem beni doğururken ben de ters gelmişim normal doğum yapmış ayaklarım önce çıkmış ama intihar ediyormuş hastanenin yangın merdivenine çıkmış o yüzden doktorlar artık daha bilinçli merak etme

Ahhh ahhh sen de bendensin demekki gel sarılalım pelvik kardeş ayy ben de son zamanlarda tuzlu yiyim de 37-38 de doğurtsun beni yaa dayanamıycam galiba ben hemen kavuşmak istiyorum sağlıcakla yine çok şükür halimize be bebişler sağlıkla gelsin de razıyız ağrıya

35e doğru adım adım, herkese selam yıkılmadım ama ayakta da değilim ya:))

Geçen hafta grip oldum, tam toplayamayinca bu hafta 5 gün rapor aldım. Çalışabilir raporum 5 Aralık'ta bitiyor ama ben ancak Kasım ayını çalışırım sanırım. Artık gerçekten zorlamaya başladım
Her akşam elim kolum, ayağım şiş, ödemli ve kaşınıyor, ağrıyor ya böyle bişey yok aşırı huzursuz bir durum..
Yarın kontrole gidicem bakalım artık ufaktan finish görünüyordur umarım

Kizlar meme buyuklugu sut olayini etkiliyor mu ya en buyuk guncel kaygim bu
Kizz yok ne etkilemesi, benim göğüslerim normalde de büyüktür gebelikte daha da büyüyor normal olarak ama oğlumu 3 ay emzirebildim sütüm olmadı bir türlü hatta hiç unutmamam eşim demişti ki, memeler büyük ama içi boş foss demişti de çok zoruma gitmişti sinirlenmiştim yani siz stres yapmayın bol bol sütünüz olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…