- 1 Aralık 2022
- 2.418
- 3.716
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.221
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun, sabırlar diliyorum..
İnşallah sağlıkla ilerlesin sürecin. Hastanedeyim ben de , muayene olmak için bekliyorum. İnsanların içinde ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi.
seni öyle iyi anlıyorum ki, rabbim güç versin sana da eşine de, umarım dün yaşadıkların hatadır sadece, benim beta değerimi yanlış ölçttü laboratuvar, değerlerim düşüyor düşük olacak heralde dedim, sonra boş gebelik dediler, yani 2-3 günümü mahvetti yanlış bakmaları ve özel hastanesydi Allah tan hayırlısı inşallah dün bakmaları bir hatadırÇok geçmiş olsun, başınız sağolsun, sabırlar diliyorum..
İnşallah sağlıkla ilerlesin sürecin. Hastanedeyim ben de , muayene olmak için bekliyorum. İnsanların içinde ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi.
İnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.seni öyle iyi anlıyorum ki, rabbim güç versin sana da eşine de, umarım dün yaşadıkların hatadır sadece, benim beta değerimi yanlış ölçttü laboratuvar, değerlerim düşüyor düşük olacak heralde dedim, sonra boş gebelik dediler, yani 2-3 günümü mahvetti yanlış bakmaları ve özel hastanesydi Allah tan hayırlısı inşallah dün bakmaları bir hatadır
İnşallah, aslında randevum yok, sıra aldım bekliyorum, biraz da kalabalık galiba uzun sürecek.İnşallah güzel haberler alırsın, umarım seninledir bebişin, kaçta randevun?
Canım aynı o paylaştığın ultrason resmini elime verip o yazıyı yazdılar bana da düşük yaptığımda. İçi buz kesiyor insanın. Benim kalp atışı vardı ama durmuştu. Hemen hemen hepimiz bu imtihandan geçtik. Gerçekten içindeki o korkunç duyguları çok iyi anlıyorum ve hissedebiliyorum. Umarım güzel haberler alırız. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkında. Gerçekten kelime bulmak çok zor. Ama hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor. Zamanla iyi hissedeceksin inan banaÇok geçmiş olsun, başınız sağolsun, sabırlar diliyorum..
Neden kesn kız bende kendim kini kız hissediyorum ama seninki bana hep erkek gibi geldi kusma ve bulantı ya baglıyorsan alakası yok burda bütün kızlar aynı durumdaBen de kesin kız diyorum hayırlısı olsun
Allahtan umut kesilmez, ama eğer düşük olacaksa da inşallah kürtaja gerek duyulmadan kolay yoldan olur, tekrar hamile kalırsın kısa zamanda, her şey insan için sınanma dünyası ama inanıyorum ki güzel haberler duyacaksın kötüsünü boşuna düşünmüşüz diyeceğiz.İnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim desteğin için. Sana da çok geçmiş olsun..Canım aynı o paylaştığın ultrason resmini elime verip o yazıyı yazdılar bana da düşük yaptığımda. İçi buz kesiyor insanın. Benim kalp atışı vardı ama durmuştu. Hemen hemen hepimiz bu imtihandan geçtik. Gerçekten içindeki o korkunç duyguları çok iyi anlıyorum ve hissedebiliyorum. Umarım güzel haberler alırız. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkında. Gerçekten kelime bulmak çok zor. Ama hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor. Zamanla iyi hissedeceksin inan bana
İnşallah öyle olur, inşallah dualarımız kabul olur.Allahtan umut kesilmez, ama eğer düşük olacaksa da inşallah kürtaja gerek duyulmadan kolay yoldan olur, tekrar hamile kalırsın kısa zamanda, her şey insan için sınanma dünyası ama inanıyorum ki güzel haberler duyacaksın kötüsünü boşuna düşünmüşüz diyeceğiz.
Yok kuzum ona bağlamiyorum hurafe onlar eğlencesine konusuyoruz hepNeden kesn kız bende kendim kini kız hissediyorum ama seninki bana hep erkek gibi geldi kusma ve bulantı ya baglıyorsan alakası yok burda bütün kızlar aynı durumdailk çocugun neydi senin?
İnşallah iyi haberler alırsın canımİnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.
Hmm seninki psikolojik o zaman alışmışsın kız annesi olmaya inşallah hakımızda hayırlısı olsun herkesin gönlünden geçen olsun rabbim o günleride göstersinYok kuzum ona bağlamiyorum hurafe onlar eğlencesine konusuyoruz hepKızım var. Ben o zaman da çok emindim kızım olacak diye. Kendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum ama birini diğerine asla tercih etmiyorum. Allah sağlık versin kuzularimiza
Canim eğer şu an kötü birşey duyacak olursan sonra girip yazmam demişsin ya o yüzden şimdi yazmak istiyorum. Burada kaybı olan diğer kızlara da yazmıştım. Gebelik olduysa demekki vücudun buna uygun. Yine olmaması için hiçbir sebep yok. Durumu kabullenip üzerindeki kötü duygular dağıldığında hemen yine deneyin. Vücut hamilelige alışınca daha kolay oluyor gerçekten. Benim burada düşük topiclerinde tanıştığım arkadaşlarım hep bebeklerini aldı kucağına hatta ikinciye hamile olanlar var. Her anne grubunda listelere bi bakıyorum kimler var diye. Bi şekilde o bebişler geliyor. Şimdi sana boş geliyor bu yazdıklarım belki ama aklının bir yerinde olursa belki kendini toparlayinca bi düşünürsünİnşallah öyle olur, teşekkür ederim desteğin için. Sana da çok geçmiş olsun..
Korku, endişe, ümit, umutsuzluk hepsini bir arada yaşıyorum şu an.
Bakalım ters köşe olacak mıyım canım inşallah gelsin o günler. Yakında öğrenmeye başlar herkes. Ben devlette takipliyim herhalde çocuk 5 yaşına gelince söyler doktorHmm seninki psikolojik o zaman alışmışsın kız annesi olmaya inşallah hakımızda hayırlısı olsun herkesin gönlünden geçen olsun rabbim o günleride göstersin
Çok üzüldüm, çok şükür iyi olmana çok sevindim, daha iyi olacaksın inşallah
Maşallah kuzumuza ya. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim
Evet neler yapıyorlar ya demiMinik kuş sen annelere neler yapıyorsun böylemaşallah
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahMaşallah kuzumuza ya. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindimBir de kucağına alınca diyeceksin ki hepsine değermiş çektiğim sıkıntıların Ya da uykusuz gecelerde oturup hamilelik de neymiş ki diceksin
Hemen değiştirdimCanım çok teşekkür ederim amin inşallahgeç döllenme tahmini doğum günümüz 25 Aralık demiş miydim burdan güncelledik mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?