Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146

Hiç üzülme canım, nihayetinde sen annesin, ne olursa olsun, dik dur, dualarımızdasın inşallah süreç güzel geçecek

seni öyle iyi anlıyorum ki, rabbim güç versin sana da eşine de, umarım dün yaşadıkların hatadır sadece, benim beta değerimi yanlış ölçttü laboratuvar, değerlerim düşüyor düşük olacak heralde dedim, sonra boş gebelik dediler, yani 2-3 günümü mahvetti yanlış bakmaları ve özel hastanesydi Allah tan hayırlısı inşallah dün bakmaları bir hatadır

İnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.

Canım aynı o paylaştığın ultrason resmini elime verip o yazıyı yazdılar bana da düşük yaptığımda. İçi buz kesiyor insanın. Benim kalp atışı vardı ama durmuştu. Hemen hemen hepimiz bu imtihandan geçtik. Gerçekten içindeki o korkunç duyguları çok iyi anlıyorum ve hissedebiliyorum. Umarım güzel haberler alırız. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkında. Gerçekten kelime bulmak çok zor. Ama hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor. Zamanla iyi hissedeceksin inan bana

İnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.
Allahtan umut kesilmez, ama eğer düşük olacaksa da inşallah kürtaja gerek duyulmadan kolay yoldan olur, tekrar hamile kalırsın kısa zamanda, her şey insan için sınanma dünyası ama inanıyorum ki güzel haberler duyacaksın kötüsünü boşuna düşünmüşüz diyeceğiz.

İnşallah öyle olur, teşekkür ederim desteğin için. Sana da çok geçmiş olsun..
Korku, endişe, ümit, umutsuzluk hepsini bir arada yaşıyorum şu an.

İnşallah öyle olur, inşallah dualarımız kabul olur.

Neden kesn kız bende kendim kini kız hissediyorum ama seninki bana hep erkek gibi geldi kusma ve bulantı ya baglıyorsan alakası yok burda bütün kızlar aynı durumda ilk çocugun neydi senin?
Yok kuzum ona bağlamiyorum hurafe onlar eğlencesine konusuyoruz hep Kızım var. Ben o zaman da çok emindim kızım olacak diye. Kendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum ama birini diğerine asla tercih etmiyorum. Allah sağlık versin kuzularimiza

Hmm seninki psikolojik o zaman alışmışsın kız annesi olmaya inşallah hakımızda hayırlısı olsun herkesin gönlünden geçen olsun rabbim o günleride göstersin

İnşallah öyle olur, teşekkür ederim desteğin için. Sana da çok geçmiş olsun..
Korku, endişe, ümit, umutsuzluk hepsini bir arada yaşıyorum şu an.
Canim eğer şu an kötü birşey duyacak olursan sonra girip yazmam demişsin ya o yüzden şimdi yazmak istiyorum. Burada kaybı olan diğer kızlara da yazmıştım. Gebelik olduysa demekki vücudun buna uygun. Yine olmaması için hiçbir sebep yok. Durumu kabullenip üzerindeki kötü duygular dağıldığında hemen yine deneyin. Vücut hamilelige alışınca daha kolay oluyor gerçekten. Benim burada düşük topiclerinde tanıştığım arkadaşlarım hep bebeklerini aldı kucağına hatta ikinciye hamile olanlar var. Her anne grubunda listelere bi bakıyorum kimler var diye. Bi şekilde o bebişler geliyor. Şimdi sana boş geliyor bu yazdıklarım belki ama aklının bir yerinde olursa belki kendini toparlayinca bi düşünürsün

Hmm seninki psikolojik o zaman alışmışsın kız annesi olmaya inşallah hakımızda hayırlısı olsun herkesin gönlünden geçen olsun rabbim o günleride göstersin
Bakalım ters köşe olacak mıyım canım inşallah gelsin o günler. Yakında öğrenmeye başlar herkes. Ben devlette takipliyim herhalde çocuk 5 yaşına gelince söyler doktor

Maşallah kuzumuza ya. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim Bir de kucağına alınca diyeceksin ki hepsine değermiş çektiğim sıkıntıların Ya da uykusuz gecelerde oturup hamilelik de neymiş ki diceksin
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah geç döllenme tahmini doğum günümüz 25 Aralık demiş miydim burdan güncelledik mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…