Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Evet neler yapıyorlar ya demi

Ben dün konuşuyorum onunla, güzel bebeğim sen annene neler yapıyorsun böyle diyorum, bütün hayat enerjimi aldı ama çok mutluyum işte, akşamları dökülüyorum, bulduğum yerde uyuyorum, aniden ağlıyorum, bu süreç böyle geçecek belli ji, biraz en azından mide bulantısını kontrol altına aldım gibi 2 ilaç alıyorum, geçecek hepsi çok eğleneceğiz burada

Neden kesn kız bende kendim kini kız hissediyorum ama seninki bana hep erkek gibi geldi kusma ve bulantı ya baglıyorsan alakası yok burda bütün kızlar aynı durumda ilk çocugun neydi senin?
aşkolar bu hurafeleri burda bire bir yaşayıp deneyimleyecez bakalım anane hurafelerimi yoksa bilim mi üstün gelecek benim mide bulantısı mide karışması 0, uyku , halsizlik yok enerjim yerinde, duygu dalgalanmalarıda yok , bebeği görmesem onada yok diyecemde Allahtan gördüm
Erkek hissediyorum ama rüyamdada pembe renkle sürekli kıvırcık saçlı kız bebek görüyorum

Selam kızlar nasılsınız ben bel ağrısıyla uğraşıyorum 1 saat mutfakta iş yapıyım belim ayrılıyo gibi ağrıyo dün doktorfaydım progestan fayda eder belki dedi fitil olarak kullanıcam geceleri inşallah işe yarar hayat kalitem düştü

Canım selam, progestanın her türlüsünü kullanıyorum ben her gün, kalçadan iğne, fitil, göbekten iğne, ama bende mutfakta bir saat oturmadan ayakta durursam belimi adalardan toplamaya giderim bendede oluyor , her 15 dk bir 2 dk uzan canım daha rahat edersin

Aşkım ben bunu araştırdım ama ev tipi ultrason biraz daha güçlü bişey verdiği için hastanede olanlardan değil, o yüzden zarar verme ihtimalleri daha yüksekmiş kalp atışını falan duyduğunda
Yaa Madem ultrason almıyoruz bunu alayım dedim nasıl heyecanlandım

Erkek gibi seninki hurafe ye göre benimde çok bulantı olmadı 3 4 gün sürdü toplam duygu dalgalanması bendede yok halbuki zır deliyim ama bende hep kız görüyorum rüyamda birde tatlıdan tiksindim çayı bile şekersiz içiyorum canım sürekli tuzlu çekiyor

Canım keseden belli olur mu cinsiyet sence çok merak ediyorum, gönlümde olan bişey de var
Chat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyor 11-12 haftalarda nubtan tahmin ediyorum ama çok iddialı değilim ama senin kız olabilir gibi hissediyorum

Kanka 3-4 hafta sonra tam burda buluşalım merak ettim şimdi nasıl sen benden önce öğrenirsin

Hayalimdeki hamilelik aah ah gerçi bulantı bitince bomba gibiydim kızımda. 40 haftalıkken hala çarşı pazar dolanıp duruyordum öyle bir enerji. Yeter ki şu bulantı bitsin görün siz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…