- 1 Aralık 2022
- 2.413
- 3.704
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.241
Evet neler yapıyorlar ya demi
Canım keseden belli olur mu cinsiyet sence çok merak ediyorum, gönlümde olan bişey de varHemen değiştirdim
Bana da öyle dediler keseden belli oluyor yuvarlak olan kız biraz çıkıntılı olan erkekmiş ne kadar doğru bilmiyorumCanım keseden belli olur mu cinsiyet sence çok merak ediyorum, gönlümde olan bişey de var
aşkolar bu hurafeleri burda bire bir yaşayıp deneyimleyecez bakalım anane hurafelerimi yoksa bilim mi üstün gelecekNeden kesn kız bende kendim kini kız hissediyorum ama seninki bana hep erkek gibi geldi kusma ve bulantı ya baglıyorsan alakası yok burda bütün kızlar aynı durumdailk çocugun neydi senin?
Canım selam, progestanın her türlüsünü kullanıyorum ben her gün, kalçadan iğne, fitil, göbekten iğne, ama bende mutfakta bir saat oturmadan ayakta durursam belimi adalardan toplamaya giderim bendede oluyor , her 15 dk bir 2 dk uzan canım daha rahat edersinSelam kızlar nasılsınız ben bel ağrısıyla uğraşıyorum 1 saat mutfakta iş yapıyım belim ayrılıyo gibi ağrıyodün doktorfaydım progestan fayda eder belki dedi fitil olarak kullanıcam geceleri inşallah işe yarar hayat kalitem düştü
Benim önceki hamileliğimde yuvarlaktı erkekti cinsiyetiBana da öyle dediler keseden belli oluyor yuvarlak olan kız biraz çıkıntılı olan erkekmiş ne kadar doğru bilmiyorumbaşına gelen var mı acaba
Aşkım ben bunu araştırdım ama ev tipi ultrason biraz daha güçlü bişey verdiği için hastanede olanlardan değil, o yüzden zarar verme ihtimalleri daha yüksekmiş kalp atışını falan duyduğunda
YaaAşkım ben bunu araştırdım ama ev tipi ultrason biraz daha güçlü bişey verdiği için hastanede olanlardan değil, o yüzden zarar verme ihtimalleri daha yüksekmiş kalp atışını falan duyduğunda
Devlette dogduktan sonra çıkıyorBakalım ters köşe olacak mıyım canım inşallah gelsin o günler. Yakında öğrenmeye başlar herkes. Ben devlette takipliyim herhalde çocuk 5 yaşına gelince söyler doktor
Erkek gibi seninki hurafe ye göre benimde çok bulantı olmadı 3 4 gün sürdü toplam duygu dalgalanması bendede yok halbuki zır deliyim ama bende hep kız görüyorum rüyamda birde tatlıdan tiksindim çayı bile şekersiz içiyorumaşkolar bu hurafeleri burda bire bir yaşayıp deneyimleyecez bakalım anane hurafelerimi yoksa bilim mi üstün gelecekbenim mide bulantısı mide karışması 0, uyku , halsizlik yok enerjim yerinde, duygu dalgalanmalarıda yok , bebeği görmesem onada yok diyecemde Allahtan gördüm
Erkek hissediyorum ama rüyamdada pembe renkle sürekli kıvırcık saçlı kız bebek görüyorum
Chat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyorCanım keseden belli olur mu cinsiyet sence çok merak ediyorum, gönlümde olan bişey de var
Kanka 3-4 hafta sonra tam burda buluşalım merak ettim şimdi nasıl sen benden önce öğrenirsinErkek gibi seninki hurafe ye göre benimde çok bulantı olmadı 3 4 gün sürdü toplam duygu dalgalanması bendede yok halbuki zır deliyim ama bende hep kız görüyorum rüyamda birde tatlıdan tiksindim çayı bile şekersiz içiyorumcanım sürekli tuzlu çekiyor
O zaman çürüdü bu hurafedeBenim önceki hamileliğimde yuvarlaktı erkekti cinsiyeti
Aman Allahım
3 hafta sonra bulacam seni aşkımChat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyor11-12 haftalarda nubtan tahmin ediyorum ama çok iddialı değilim ama senin kız olabilir gibi hissediyorum
Hayalimdeki hamilelik aah ahaşkolar bu hurafeleri burda bire bir yaşayıp deneyimleyecez bakalım anane hurafelerimi yoksa bilim mi üstün gelecekbenim mide bulantısı mide karışması 0, uyku , halsizlik yok enerjim yerinde, duygu dalgalanmalarıda yok , bebeği görmesem onada yok diyecemde Allahtan gördüm
Erkek hissediyorum ama rüyamdada pembe renkle sürekli kıvırcık saçlı kız bebek görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?