- 4 Mart 2020
- 1.116
- 1.728
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #52.741
Sağol canımm inşallah her gün gidip sadece 1 dk görmek o kadar zordukiYaa çok sevindim yaçok şükür, inşallah kavuşmaya az kaldı canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımm inşallah her gün gidip sadece 1 dk görmek o kadar zordukiYaa çok sevindim yaçok şükür, inşallah kavuşmaya az kaldı canım
![]()
Canim bugun emzirme uzmanı çağırdık eve 3 saat birebir ilgilendi çok şükür şimdi lansinoh ile sagiyorum dediğin gibi şırınga ile veriyorum, çok uykulu uyanmıyor biraz güç toplayınca emer dedi pazar günü yine gelecek emzirme uzmanı çözeceğiz insallahCanım sağıp biberonla yada kaşık şırınga ile verdiğin oldu mu bazı cocuk cidden emmiyor ama biberon alıyor. Kendini sakın suçlama sen emimin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zaten
Aynı gidiyoruz canım seninle, sancısı, kilosu, haftasıİyi akşamlar kızlar bugün kontrol günümdü nstde yine sancı çıktı ama açılma yok olunca salıyor tabi alttan muayene etti korkulu rüyambebişimi 3200 ölçtü her an olabilir dedi ama ben 40 a tamamlicam diye düşünüyorum 37+5 gün sayıyorum artık oyhhh gelsede koklasaydik bı
![]()
Nst de sancılar kaç çıktı canım maşallah bebeğin büyümüş bayaİyi akşamlar kızlar bugün kontrol günümdü nstde yine sancı çıktı ama açılma yok olunca salıyor tabi alttan muayene etti korkulu rüyambebişimi 3200 ölçtü her an olabilir dedi ama ben 40 a tamamlicam diye düşünüyorum 37+5 gün sayıyorum artık oyhhh gelsede koklasaydik bı
![]()
Seninki daha fazla çıkmış canım ben şuan evde değilim atarım sana da benimki o kadar yükseklerde çıkmıyorAynı gidiyoruz canım seninle, sancısı, kilosu, haftasıBen de bugün tekrar nst ye girdim. Sancım da daha düzenli çıktı bu sefer. Ama doktorum nst nin yüzüne bakmıyor, sancın yoksa sorun yok normal dedi. 2-3 güne gelebilir de gelmeyebilir de gibi çok anlamlı yorum yaptı
ama nst deki sancıma rağmen bana da daha gelmeyecekmiş gibi geliyor
varsa nst görselini iletir misin canım, sancı çıkan biriyle karşılaştırmak istiyorumEki Görüntüle 3676720
Ay ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zatenSeninki daha fazla çıkmış canım ben şuan evde değilim atarım sana da benimki o kadar yükseklerde çıkmıyor![]()
Benim sancı çıktı ama nst kağıdını hemşire doktora götürdü bende yok o yüzden paylaşamıyorum canımAy ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zatenebe de şaşırıyor bu sancıyı nasıl hissetmiyorsun diye.
Tamam canım merak ettim, unutmazsan sevinirim
Başka nst de sancı çıkan arkadaş varsa onlar da paylaşabilir mi![]()
Evet doktor alabiliyor, nst bitince hemen foto çekmeniz lazımBenim sancı çıktı ama nst kağıdını hemşire doktora götürdü bende yok o yüzden paylaşamıyorum canım
İlk nst olunca birde hiç böyle sancı beklemeyince insanın aklına foto çekmek gelmiyor jasjsjEvet doktor alabiliyor, nst bitince hemen foto çekmeniz lazım![]()
İlkse haklısın canım insan anlamıyor, bende artık bağımlılık oldu her hafta gebe okuluna gitmişken giriyorum 4 haftadırİlk nst olunca birde hiç böyle sancı beklemeyince insanın aklına foto çekmek gelmiyor jasjsj
Mantıklııİlkse haklısın canım insan anlamıyor, bende artık bağımlılık oldu her hafta gebe okuluna gitmişken giriyorum 4 haftadırdoktora gidince de giriyorum zaten son 3 seferdir. Öncekilerle karşılaştırmak için foto çeker oldum kağıtları alıyorlar ya da kayboluyor diye
![]()
Canım bana bu sancılarla yatış verdilerAy ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zatenebe de şaşırıyor bu sancıyı nasıl hissetmiyorsun diye.
Tamam canım merak ettim, unutmazsan sevinirim
Başka nst de sancı çıkan arkadaş varsa onlar da paylaşabilir mi![]()
Ayy senin 2-3 hafta sonran benim şu anımMantıklııben nstye gireceğimi bile düşünmüyordum doktor şüphelenip soktu zaten sancı da çıktı. Düzensizdi ama 86yı gördüm. 2-3 haftaya doğurursun 40ı görmezsin dedi
Senin sıklığın fazla galiba bir de kalp atışı değişken sanırım. Bir de sancı hissediyor muydun bu çekilirken? Ağrın yoksa sorun yok dedi banaCanım bana bu sancılarla yatış verdiler
Çok yüksek değildi canım 60 ve 50 40 gibiydi aşırı değilde sürekli gözüküyordu ama açılma olmadan bı anlam ifade etmiyo onlar benceNst de sancılar kaç çıktı canım maşallah bebeğin büyümüş baya![]()