- 23 Şubat 2025
- 329
- 209
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.281
Uzanınca iyi evet hep dinlenme modunda olmam gerekiyor yoksa dediğin gibi bel iptalCanım selam, progestanın her türlüsünü kullanıyorum ben her gün, kalçadan iğne, fitil, göbekten iğne, ama bende mutfakta bir saat oturmadan ayakta durursam belimi adalardan toplamaya giderim bendede oluyor , her 15 dk bir 2 dk uzan canım daha rahat edersin
lütfen kötü düşünme iyi haberlerini bekliyoruzAmin inşallah çok teşekkür ederim, sağolun.. hiç uyuyamadım, bu gece o kadar uzun sürdü ki benim için.. inşallah iyi haberler alırım da, kendimi boşa üzmüşüm derim. Ama dün alttan muayene olduğumdan dolayı mı bilmiyorum kahverengi akıntım arttı, arada küçük küçük pıhtılar olacak şekilde. Ümitlenmemem lazım galiba.
Ben cinsiytten anlamam ama Senin gibi şakacı bişey geliyor belliki her şekil pozlar al sana teori der gibiGerçekten öyle canım her kalp atışını duyduğumda ağlıyorum
Ağzın bal yesin inşallah canım benimBen cinsiytten anlamam ama Senin gibi şakacı bişey geliyor belliki her şekil pozlar al sana teori der gibimaşallah bebişe
Anneye benzeyen çocuk candırBabasına çeken huyu kurusun
Yazamam kötü bir sonuç alırsam demiştigoodheartedgirl haber var mı canım girdin mi muayeneye
Aşko onun için yapabileceğimiz bir hurafe var mı şimdidenAnneye benzeyen çocuk candırsağlık duamdan sonra ikinci duamdır hepiniz için o kadar net
Belkide şu an muayenede olabilirYazamam kötü bir sonuç alırsam demişti
Onu kayınvalidene sor bebişim. Ne yaptıysa tersini yapAşko onun için yapabileceğimiz bir hurafe var mı şimdidenbişeyler yiyerek veya içerek
Umarım o yüzden yazmıyordurBelkide şu an muayenede olabilir
Gız gızım bizum oturup yemeh yimeye zamanımiz mi varidiOnu kayınvalidene sor bebişim. Ne yaptıysa tersini yap
Canım bende ataşehir Acıbademe gidiyorumBen özel muayeneye gidiyorum doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi değiştirmiş Ataşehir Acıbadem ile anlaşmış. Muayene ücreti de 2000 ₺ idi bu haftadan itibaren 3500 ₺ ye çıkartmış. Doğum ücretini sorduğumda Normal doğum 100.000 sezeryan 130.000 gibi bir fiyat verdi hastane ve doktor parası içinde.
Acıbademe kontrole giden bi kaç kişi vardı oradaki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Eğer ki orada devam edeceksem doktoru da ordan seçip hastane ve doktor aynı ortamda olsun isterim. Fiyat olarak hangisi avanyajlıysa öyle ilerlemek isterim ama doktorumdan da çok memnunum 30-40 dk muayene ediyor her şeyi açıklıyor her soruyu çekinmeden sorabiliyorum eşimi de alıyor yanıma kontrollerde
Ayyy hadi inşallah öyledir gönlümdeki kızChat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyor11-12 haftalarda nubtan tahmin ediyorum ama çok iddialı değilim ama senin kız olabilir gibi hissediyorum
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sankiAyyy hadi inşallah öyledir gönlümdeki kızBide böyle çok kusma bulantım olunca bi heves ettim acaba kız olabilir mi diye eşimin tarafı da hep erkek kız olursa mucize olur diyor eşim
Evet ya şaka maka yapıyoruz ama gerçekten bulantıyla ilgisi yok, birebir tanıdığım arkadaşım perişan hamilelik geçirdi, bulantı çıkarma gözleri resmen içe çöktü, bebeği erkekAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?