- 22 Şubat 2016
- 82
- 97
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.861
Kordon sorun değil aslında anne karnındayken. Ama benim doğumum çok yakındı eğer doğum başlarsa bebek kanalda ilerlerse kordon onu tutabilir ve strese sokup gelmesine müsade etmeyebilir acil sezeryan gerekir demişti doktor. Nstde de yalancı sancılarım da bile kalp atışı düşüyordu. Normal doğum da daha da düşer hiç riske atmayalım dedi. 2 tur kordonla doğan çok bebek var aslında ama her bebekte de olmuyor işte. 1 kordon hiç sıkıntı değil siz doktora gittikçe kontrol ettirin mutlaka artmış mı diye.merhaba , bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim , sağlıkla büyütün inşaallah .Benim de bebeğim kordonunu boynuna dolamış Şuanlık 1 tur ama Allah korusun sizin gibi 2.turu filan dolarsa bu durumda oluşabilecek bu tarz riski ön görmek için haftalık kontrol yeterli olur mu sizce ? Sizin mesajınızı okuyunca bir tedirgin oldum .Normalde kordonu boynuna dolanmasını pek önemsemedi doktorum çok normal bir şey hiç bir problem yaratmaz şeklinde konuştu .
Şu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsunŞu an nasılsınız peki ? Bebekli hayat nasılVe son olarak bize önereceğin bir şey var mı
Ay gerçekten son haftalar bedensel olarak epey zormus buna bende katılıyorum canım.Son haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
Ya bizim en yakınlarımız bile lohusa kadını idare etmeyi beceremiyor ne yazık ki.. kim ne dersin önemseme canımŞu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsungeri kalan hiç birşeyin de önemi yok aslında hamileliğini özleyeceksin demişlerdi inanmamıştım evet ben hamileliğimi özledim siz son zamanların tadını çıkarın. ama bebekli hayat da mükemmel
Tavsiyem doğumdan sonra kimseyi duymayın bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ben depresyonun eşiğindeyim direnmeye sakin kalmaya çalışıyorum. Klasik olacak belki ama Bol bol uyuyun varsın ev pis olsun dinlenince sütün arttığını göreceksiniz.ve evladınızı bol bol koklayın bu dünyanın en güzel kokusu
Kesinlikle öyle kuzum ama bu lohusalık gerçekten çok farklı umarım sakin geçer herkesinYa bizim en yakınlarımız bile lohusa kadını idare etmeyi beceremiyor ne yazık ki.. kim ne dersin önemseme canım
Sadece bebegin ve sen. Gerisini düşünme bile. Sen iyi olacaksin bebegine lazımsın. Gerisi bos.
Kim ne derse desin sen iyi olmak icin elinden geleni yapiyorsun ve bebeğine en iyi sekilde bakiyorsun. Sen harika bir annesin
Kolay değil kuzum özellikle ilk aylar ben de o eşikte gezmiştim. Ama bebeğin kucağında ve sağlıklı olduğu için de şükrediyor insan sürekli. O kadar güzel anlatmışsın kiŞu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsungeri kalan hiç birşeyin de önemi yok aslında hamileliğini özleyeceksin demişlerdi inanmamıştım evet ben hamileliğimi özledim siz son zamanların tadını çıkarın. ama bebekli hayat da mükemmel
Tavsiyem doğumdan sonra kimseyi duymayın bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ben depresyonun eşiğindeyim direnmeye sakin kalmaya çalışıyorum. Klasik olacak belki ama Bol bol uyuyun varsın ev pis olsun dinlenince sütün arttığını göreceksiniz.ve evladınızı bol bol koklayın bu dünyanın en güzel kokusu
Çok şükür canımKolay değil kuzum özellikle ilk aylar ben de o eşikte gezmiştim. Ama bebeğin kucağında ve sağlıklı olduğu için de şükrediyor insan sürekli. O kadar güzel anlatmışsın kiAnnelik her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bu zorlukları hiç bitmeyecek gibi geliyor ama yükün gittikçe hafifleyecek. Çok iyi gidiyorsun inşallah biz de yakında sana katılacağız
Bebekli hayatın muhteşemliğine lafım yok ama ben de son zamanlarda sanki içimden çıkarasım gelmiyor, böyle güzeldi yaa diyorumŞu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsungeri kalan hiç birşeyin de önemi yok aslında hamileliğini özleyeceksin demişlerdi inanmamıştım evet ben hamileliğimi özledim siz son zamanların tadını çıkarın. ama bebekli hayat da mükemmel
Canım muhtemelen lohusalıktan çünkü kaynanam filan değil kendi annemin sürekli emzir demesine bozuldum çünkü süreeklii emziriyorum emzirdiğim halde emzir emzir demesi ve üzerine de meme reddi yaşayıp emzirememek beni bunalttı çok şükür toparladım toparlıyorumBebekli hayatın muhteşemliğine lafım yok ama ben de son zamanlarda sanki içimden çıkarasım gelmiyor, böyle güzeldi yaa diyorum
O mis koku için de çok heyecanlanıyorum o ayrı
Sen de takmamaya çalış canım, mis kokunu çektikçe sakinlelohusalık sebebiyle mi çok etkileniyorsun yoksa gerçekten çok mu üstüne geliniyor? Ben şimdiden mesela kaynanam bebeğin kilosuna "aa niye öyle az ki" gibi bir yorum yaptığı için uyuyamadım bir gece (ki kilosunun normal olduğunu biliyorum ve kendisiyle de hiç problemim yok).
Lohusalıkta neler batacak kim bilirİnsan gerçekten çok hassas oluyor ve kimse yorum yapsın istemiyor.
Ama bu günler de geçecek. En muhteşem anne her bebeğin kendi annesiSen de çok güzel ve özel bir annesin
Çok canımız çekiyor, biz kavuşamayanlar için de sarıl bebişine bir kere
Nasıl böyle bişey olabilir ya aklım almıyor tövbe yarabbim minicik çocukların yastık çarşafları herşeyden öncelikli temiz olması gereken yerde nasıl böyle bir şey olabilir ki ama çok ihmal bir yermis belliki ondan olmuşturKızlar merhaba şükür bız hastaneden çıktık. Oğlum şuan iyi. Ama hastanede 3 günde bitlendisanırım yastık carsaftan oldu. Her taburcu olandan sonra değiştirilmiyor çünkü.. Ben doğum çantama yastık kılıfı falan koymaya karar verdim. Sizle de paylaşmak istedim.
Kilom hiç almadım diye sevinirken 79 +5 aldım son ayda oldu bu kilo zor kalkiyom aşırı agirlastim cidden 38+0 bugün bakalım 9 kilo gitse ne hoş olurdu doğumdaSon haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?