Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kordon sorun değil aslında anne karnındayken. Ama benim doğumum çok yakındı eğer doğum başlarsa bebek kanalda ilerlerse kordon onu tutabilir ve strese sokup gelmesine müsade etmeyebilir acil sezeryan gerekir demişti doktor. Nstde de yalancı sancılarım da bile kalp atışı düşüyordu. Normal doğum da daha da düşer hiç riske atmayalım dedi. 2 tur kordonla doğan çok bebek var aslında ama her bebekte de olmuyor işte. 1 kordon hiç sıkıntı değil siz doktora gittikçe kontrol ettirin mutlaka artmış mı diye.

Şu an nasılsınız peki ? Bebekli hayat nasıl Ve son olarak bize önereceğin bir şey var mı
Şu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsungeri kalan hiç birşeyin de önemi yok aslında hamileliğini özleyeceksin demişlerdi inanmamıştım evet ben hamileliğimi özledim siz son zamanların tadını çıkarın.ama bebekli hayat da mükemmel
Tavsiyem doğumdan sonra kimseyi duymayın bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ben depresyonun eşiğindeyim direnmeye sakin kalmaya çalışıyorum. Klasik olacak belki ama Bol bol uyuyun varsın ev pis olsun dinlenince sütün arttığını göreceksiniz.ve evladınızı bol bol koklayın bu dünyanın en güzel kokusu

Son haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
Ay gerçekten son haftalar bedensel olarak epey zormus buna bende katılıyorum canım.
Ben ilk verdigim kilolardan sadece +2 sini geri aldim. Hamile kalmadan önceki kiloma ulasmadim henüz.
Ama vücudum inanilmaz agrilarla devam ediyor hamislige

Ya bizim en yakınlarımız bile lohusa kadını idare etmeyi beceremiyor ne yazık ki.. kim ne dersin önemseme canım
Sadece bebegin ve sen. Gerisini düşünme bile. Sen iyi olacaksin bebegine lazımsın. Gerisi bos.
Kim ne derse desin sen iyi olmak icin elinden geleni yapiyorsun ve bebeğine en iyi sekilde bakiyorsun. Sen harika bir annesin

Kesinlikle öyle kuzum ama bu lohusalık gerçekten çok farklı umarım sakin geçer herkesin

Kolay değil kuzum özellikle ilk aylar ben de o eşikte gezmiştim. Ama bebeğin kucağında ve sağlıklı olduğu için de şükrediyor insan sürekli. O kadar güzel anlatmışsın ki Annelik her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bu zorlukları hiç bitmeyecek gibi geliyor ama yükün gittikçe hafifleyecek. Çok iyi gidiyorsun inşallah biz de yakında sana katılacağız

Çok şükür canım az hasarla atlatalım süreci burası gerçekten veli nimet
Sağlıkla zamanında gelsin tüm annelerim benim taraf çok güzel cennet bahçesi gibi

Ne kadar cok dogum yapan olmuş neden bu kadar erken dogum oldu ki Hayirli olsun herkesinnnn Hic sayfaya giremiyordum uzun zamandir ben 35 haftalik Devam ediyorum pazartesi kontrolum var hayirlisi olsun sezeryan icin 39. Haftayi dusunuyorum demisti en son doktorum

Bebekli hayatın muhteşemliğine lafım yok ama ben de son zamanlarda sanki içimden çıkarasım gelmiyor, böyle güzeldi yaa diyorum
O mis koku için de çok heyecanlanıyorum o ayrı
Sen de takmamaya çalış canım, mis kokunu çektikçe sakinle lohusalık sebebiyle mi çok etkileniyorsun yoksa gerçekten çok mu üstüne geliniyor? Ben şimdiden mesela kaynanam bebeğin kilosuna "aa niye öyle az ki" gibi bir yorum yaptığı için uyuyamadım bir gece (ki kilosunun normal olduğunu biliyorum ve kendisiyle de hiç problemim yok).
Lohusalıkta neler batacak kim bilir İnsan gerçekten çok hassas oluyor ve kimse yorum yapsın istemiyor.
Ama bu günler de geçecek. En muhteşem anne her bebeğin kendi annesi Sen de çok güzel ve özel bir annesin
Çok canımız çekiyor, biz kavuşamayanlar için de sarıl bebişine bir kere

Canım muhtemelen lohusalıktan çünkü kaynanam filan değil kendi annemin sürekli emzir demesine bozuldum çünkü süreeklii emziriyorum emzirdiğim halde emzir emzir demesi ve üzerine de meme reddi yaşayıp emzirememek beni bunalttı çok şükür toparladım toparlıyorum annemle de konuştum karşılıklı anlayışla hareket ediyoruz şimdi
Benim de bebeğim ultrasonda 2400dü kucağıma aldığımda 2180kg doğdu ona hiç takılma hayatım
dünyaya gelen bir şekilde büyüyecek büyüyorlar da
Seve seve sarılırım tabi ki en doğru zamanda en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum

Nasıl böyle bişey olabilir ya aklım almıyor tövbe yarabbim minicik çocukların yastık çarşafları herşeyden öncelikli temiz olması gereken yerde nasıl böyle bir şey olabilir ki ama çok ihmal bir yermis belliki ondan olmuştur

Son haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
Kilom hiç almadım diye sevinirken 79 +5 aldım son ayda oldu bu kilo zor kalkiyom aşırı agirlastim cidden 38+0 bugün bakalım 9 kilo gitse ne hoş olurdu doğumda

Cnım bu yasıma kadar bende hiç böyle bir şeyle karsılasmadım. Devlet hastanesınde yattık.. Ikı gundur ugraşıyorum temızlemek için bana geçecek dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…