- 30 Temmuz 2020
- 9.140
- 37.333
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.821
Amin amin artık sorun yok ama kilom ve bebegim ağırlığı çok zorluyor kuş gibi hafif olmayı özledim yaHarikasağlıkla gelsin minik kuşun
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinsüt için bir tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama kasım annelerinde okumuştum bebeğini kucağına almasan bile fotosuna bakıp sağmaya çalış o şekilde sütü gelen vardı
Ben 40 haftayı doldururuz gibi düşünmüştüm hep ama son haftalar gerçekten zorluyor sağlıkla 37den sonra istediği zaman gelebilir sjsjsj
Maşşallah canımKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
merhaba , bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim , sağlıkla büyütün inşaallah .Benim de bebeğim kordonunu boynuna dolamış Şuanlık 1 tur ama Allah korusun sizin gibi 2.turu filan dolarsa bu durumda oluşabilecek bu tarz riski ön görmek için haftalık kontrol yeterli olur mu sizce ? Sizin mesajınızı okuyunca bir tedirgin oldum .Normalde kordonu boynuna dolanmasını pek önemsemedi doktorum çok normal bir şey hiç bir problem yaratmaz şeklinde konuştu .Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Benim nst de sancım çıkmıştı her ne kadar hissetmesem de acil yatış verdi 3cm de açıklık vardıAy ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zatenebe de şaşırıyor bu sancıyı nasıl hissetmiyorsun diye.
Tamam canım merak ettim, unutmazsan sevinirim
Başka nst de sancı çıkan arkadaş varsa onlar da paylaşabilir mi
Nst de sancım olduğu için 34+6 da çatı muayenesi oldum normalde 38 de yapacağını söylemişti doktorumKızlar dün gebe okulunda doğum eğitimine katıldım. Çatı muayenesinin kaçıncı haftada yapılacağını merak ettiğim için onu sordum. Ebe çatı muayenesi hala yapılıyor mu diye çok şaşırdı. Dediğine göre sadece açıklık kontrolü yapılıyormuş o da doğum anında yapılır dedi. Kendi doktorumla henüz konuşmadık bunu önümüzdeki çarşamba randevum var belki o zaman bahseder. Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesi vajinal doğum isteyenlere yapılıyor ve öneriliyor. Aranızda yaptıran var mı ve kaçıncı haftada yapıldı ?
Aminn inşallahhhCanım yaa yeni girdim buraya, oy nasil sevindim anlatamamşükür kucagina almissin yaa yarinda tahlilleri temiz gelir de kucaginiza alip evinize gecersiniz
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Amin canım benim Allahım yarin yavrunuzu kucaklayıp evinize gelmeyi nasip etsinAminn inşallahhho kadar zorki bebeğimi orda bırakıp eve dönmek inşallah bu ayrılık yarın son bulur
Cok geçmiş olsun canımSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
İnşallah canımmmAmin canım benim Allahım yarin yavrunuzu kucaklayıp evinize gelmeyi nasip etsin
Sen nasılsın toparlandin mi biraz. Sen vajinal mi sezeryan mi dogum yaptin canım yazdiysan kaçırdım
Oh iyi sen iyisin en azındanİnşallah canımmmvajinal doğum yaptım çok şükür dikişlerim çok yoktu çabuk toparlandım
İnşallah canımmOh iyi sen iyisin en azındanbebişin de iyi yarın alacaksin evine gideceksin
Bebisi ne icin tutuyorlar canım küvözde simdi ?
Daha iyi mi solunumu kendisi yapabiliyor mu peki canım?İnşallah canımmdoğduğu zaman solunum sıkıntısı çekiyordu bana göstermeden yoğun bakıma götürdüler hemen 1 haftadır küvezde canım
Evet canım hortum takılıydı çıkarttılar kendi nefes alabiliyor benide emiyor çok şükür sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallahDaha iyi mi solunumu kendisi yapabiliyor mu peki canım?
Sen de yüksek sancıyı hissetmedin yani. Vajinal mi olmuştu canım peki? Ve rahat geçti mi doğumun? Sancıyı hissetmeyen rahat doğurur tezi doğru mu onu merak ettimKızlar selam
Günlerdir gelemedim doğum yapanlar olmuş tebrik ederim sağlıkla büyütün evlatlarınızı
Benim nst de sancım çıkmıştı her ne kadar hissetmesem de acil yatış verdi 3cm de açıklık vardı
Eki Görüntüle 3677104
Nst de sancım olduğu için 34+6 da çatı muayenesi oldum normalde 38 de yapacağını söylemişti doktorum
Dualarim sizinle. Sağlıkla çıksın yarin. Artik destege de ihtiyaci kalmamis canım benim. Yarin bize de mujdeyi verEvet canım hortum takılıydı çıkarttılar kendi nefes alabiliyor benide emiyor çok şükür sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
Vajinal yaptım canımSen de yüksek sancıyı hissetmedin yani. Vajinal mi olmuştu canım peki? Ve rahat geçti mi doğumun? Sancıyı hissetmeyen rahat doğurur tezi doğru mu onu merak ettim
Yaa şahaneeVajinal yaptım canımbenim çok sancım varmış hissetmedim hiç hemşireler çok şaşırdı açıkçası çok korkuyordum doktoruma da ısrarla sezeryan istediğimi söyledim ama en son açılmam 8cm olmuş bu şekilde olmaz dedi doğumhaneye girmemle çıkmam arası 20dk
Doktoruma çok güvendim ya da bilmiyorum güvenmek zorunda kaldım. 35+1 de doğurdum korkumun sebebi biraz da oydu. Yine de korkulacak bi şey yok büyüklerin de dediği gibi bir avazda herkese nasip olsunYaa şahaneeşimdilik tez doğru ama önemli bir parametre daha var, açıklığın da çok iyiymiş
çok temiz doğurmuşsun maşallah canım, korkuna rağmen hemen çıkıvermişherkese nasip olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?