Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ahh kıyamam yaaa birde bununla uğraşacaksın şimdi eğer öyleyse çarşaf yastık kılıfı ne bulursan koy canım

Doktoruma çok güvendim ya da bilmiyorum güvenmek zorunda kaldım. 35+1 de doğurdum korkumun sebebi biraz da oydu. Yine de korkulacak bi şey yok büyüklerin de dediği gibi bir avazda herkese nasip olsun
Şu an nasılsınız peki ? Bebekli hayat nasıl Ve son olarak bize önereceğin bir şey var mı

Kızlar ya 35 +5 im . Her an doguracakmis gibi bir psikolojideyim zaten öyle diyebilirsiniz de ne biliyim değişik duygular normalde tam 1 ay var ama bu saatten sonra da her an olabilir sanırım yüzleşme yaşıyorum sizce ani bisey olabilir mi

Doktor randevu ne zaman canım? Ağrın sızın var mı? Bende 35+2 yim doktor geçen kontrolde 40 haftayı görmezsin dedi 37-38 gibi bekleyebilirmişiz. Senin doktorunda bir yorumda bulunur mutlaka ama her an her şey olabilir cidden

Her hafta gidiyorum nst de normal çıkıyor sancılar 20 lerde en fazla 30 larda filan çıkıyor ağrım çok sukur yok ama başı asagiya dönmediği için büyük ihtimalle sezeryan olabilirim doğum konusu hakki da tek bunu dedi doktor zamanı demedi senin ağrın mı var kuzum neden doktor oyle dedi

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ilk bir hafta ağrı olsada sonradan hızlıca toparlanılıyor

Benim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik

Ayy evet seninki eli kulağında tabi bu işler hiç belli olmaz da sanirim 37 38. Haftalar artık geldi gelecek

Senin bebis hep 40i beklicek gibi geliyodu bana sasirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…