- 18 Temmuz 2022
- 7.498
- 13.444
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.841
Çok şükür kuzum. Bir daha ömrü boyunca hiç hastalık görmesin inşallahEvet canım hortum takılıydı çıkarttılar kendi nefes alabiliyor benide emiyor çok şükür sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
Ahh kıyamam yaaaKızlar merhaba şükür bız hastaneden çıktık. Oğlum şuan iyi. Ama hastanede 3 günde bitlendisanırım yastık carsaftan oldu. Her taburcu olandan sonra değiştirilmiyor çünkü.. Ben doğum çantama yastık kılıfı falan koymaya karar verdim. Sizle de paylaşmak istedim.
Şu an nasılsınız peki ? Bebekli hayat nasılDoktoruma çok güvendim ya da bilmiyorum güvenmek zorunda kaldım. 35+1 de doğurdum korkumun sebebi biraz da oydu. Yine de korkulacak bi şey yok büyüklerin de dediği gibi bir avazda herkese nasip olsun
Sağol canımm inşallah güzel haberlerle gelirimDualarim sizinle. Sağlıkla çıksın yarin. Artik destege de ihtiyaci kalmamis canım benim. Yarin bize de mujdeyi ver
Aminn inşallah canımÇok şükür kuzum. Bir daha ömrü boyunca hiç hastalık görmesin inşallah
Doktor randevu ne zaman canım? Ağrın sızın var mı? Bende 35+2 yim doktor geçen kontrolde 40 haftayı görmezsin dedi 37-38 gibi bekleyebilirmişiz. Senin doktorunda bir yorumda bulunur mutlaka ama her an her şey olabilir ciddenKızlar ya 35 +5 im . Her an doguracakmis gibi bir psikolojideyim zaten öyle diyebilirsiniz dene biliyim değişik duygular normalde tam 1 ay var ama bu saatten sonra da her an olabilir sanırım yüzleşme yaşıyorum sizce ani bisey olabilir mi
Her hafta gidiyorum nst de normal çıkıyor sancılar 20 lerde en fazla 30 larda filan çıkıyor ağrım çok sukur yok ama başı asagiya dönmediği için büyük ihtimalle sezeryan olabilirim doğum konusu hakki da tek bunu dedi doktor zamanı demedi senin ağrın mı var kuzum neden doktor oyle dediDoktor randevu ne zaman canım? Ağrın sızın var mı? Bende 35+2 yim doktor geçen kontrolde 40 haftayı görmezsin dedi 37-38 gibi bekleyebilirmişiz. Senin doktorunda bir yorumda bulunur mutlaka ama her an her şey olabilir cidden
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Benim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocikHer hafta gidiyorum nst de normal çıkıyor sancılar 20 lerde en fazla 30 larda filan çıkıyor ağrım çok sukur yok ama başı asagiya dönmediği için büyük ihtimalle sezeryan olabilirim doğum konusu hakki da tek bunu dedi doktor zamanı demedi senin ağrın mı var kuzum neden doktor oyle dedi
Ayy evet seninki eli kulağında tabi bu işler hiç belli olmaz daBenim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik
Senin bebis hep 40i beklicek gibi geliyodu bana sasirtti beniBenim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik
Bana da hep öyle geliyordu baştan beriSenin bebis hep 40i beklicek gibi geliyodu bana sasirtti beni
Biz planlar yaparken bize gulen bebitolarBana da hep öyle geliyordu baştan berihatta belki 40 ı geçer ocak doğumlu olur filan diye düşünmüşlüğüm bile var
Bi tarafıyla güldüğüne eminimBiz planlar yaparken bize gulen bebitolar
Ayyy ben de +9 oldum 35+2deyimSon haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
Al benden de o kadarAyyy ben de +9 oldum 35+2deyimsadece gobekten aldim resmen dengede durmakta çok zorlaniyorum
ben tartılmıyorumSon haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?