Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sağoll canımm çok şükür burda hepimiz birbirimizin sevincinede üzüntüsünede ortak olduk iyiki varsınız
Maşallah geçti gitti çok şükür,bundan sonra doya doya sarıl kuzuna
Sağol canım çok şükür rabbim başka dert vermesin inşallahh

Sağoll kuzumm aminn inşallah

Aminnn canımm çok teşekkür ederim inşallahh

Hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah

Hepiniz için çok çok aminnnnn canımmmm atıyorum hemen şimdi gördüm yarı yarıya düşmüş ben 750 liraya almıştım

İnşallah canım herşey yoluna gircek korkma dua et hep

Azra gibi çok yakında senden de güzel haber alacağız canım bitecek gidecek kavuşacaksınız

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel ne kadar pozitif bir doğum daha yaa inşallah biz henüz doğum yapmayanlar da böyle kolay doğum gerçekleştirirz ❤

Evet Meyve de çok su yapiyor açıkçası aşırı dikkat etmedim normal beslenmeye devam ettim sınırdaydı su hep doktorlar abartmayalım yemeyi diye biraz korkutuyor korkma sadece dozunda ye, yarım meyve yersin hamurisi El büyüklüğün kadar yersin gibi, ben doğum yaptım 37+3 te, kan sulandirici kullandığım için erken aldı doktor

Ay maşallah mis kokulu nazarlar değmesin bu hafta baya doğum olacak sanki kasımın son haftasına geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…