- 4 Mart 2020
- 1.130
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.001
Sağoll canımm çok şükür@Ezmu0810 Canım bebeğinin hem haftası hem kilosu çok iyiydi. Ciğer geliştirici de olmuş. Artık gelmek isterse de hayırlısı böyleymiş diyelim
Azraemre o kadar büyük mutluluk yaşadık ki hepimiz gözün aydın canım. Abileriyle de kavuştu ne mutlu size
S simurgdc Allah analı babalı büyütsün canım büyük talihsizlik yaşamışsınız ama çok büyük bir sıkıntı yok diye anladım. En yakın zamanda yavrun evine gelecek inşallah
@flowergunes ilk doğumumu hiç açılma ve sancım yokken tamamen suniyle yapmıştım. Çok hızlı ve kolay bir doğumum oldu. Denemekten korkma bence
Sağol canım çok şükür rabbim başka dert vermesin inşallahhMaşallah geçti gitti çok şükür,bundan sonra doya doya sarıl kuzuna
Sağoll kuzumm aminn inşallahGülsem başıma bir şey gelir mi
o eskidendi
@sevimliturta canom benim bu ara dikkat ettimde ekran sürem baya artmış 7 saat falan kk geçirmiş bir ara o yüzden telefonu çok elime almamaya çalışıyorum kısıtladım
çok geçmiş olsun, Allah size bağışlasın, inşallah kısa sürede annesine babasına kavuşsun sağlıkla
geliyor gelmekte olan
aşkım çok sevindim, Allah bir daha ayırmasın
Allahım size bağışlasın inşallah
Aminnn canımm çok teşekkür ederim inşallahhCanim öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Başına gelenler icin çok üzüldüm.. bu doktorlarin dikkatsizligi
Bebegin iyiymis ya o önemli ama ihmal etmis bu doktorlarin bu umursamaz davranmalari çok sinir bozucu oluyor ya.
Sag salim evinize gidin insalalh Canim
Hepiniz için çok çok aminnnnn canımmmmMaşallahh minik kuşa çokkk tatlı yuvasına da gelmişçok şükür canım çok sevindim kavuşmanıza. Darısı basımıza inşallah ne güzel tarif etmişsin duygularını. Ay reflu yatağı da pek güzelmiş son kez link atar mısın
İnşallah canım herşey yoluna gircek korkma dua et hepÇok şükür iyiyiz, dediğim gibi artık oksijensiz kendi kendine nefes alabiliyor, solunumu düzeldi ama enfeksiyon tedavilerinde 2-3 günde iyileşse min 5 gün yatırıyorlarmış o yüzden eve getireceğim günü bekliyorum dört gözle, bu hafta ortası kavuşacağız inşallah
Azra gibi çok yakında senden de güzel haber alacağız canım bitecek gidecek kavuşacaksınızÇok şükür iyiyiz, dediğim gibi artık oksijensiz kendi kendine nefes alabiliyor, solunumu düzeldi ama enfeksiyon tedavilerinde 2-3 günde iyileşse min 5 gün yatırıyorlarmış o yüzden eve getireceğim günü bekliyorum dört gözle, bu hafta ortası kavuşacağız inşallah
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar şimdi yazabilirim artıkperşembe 10:25 te doğum yaptım epidural sezeryan. Çok tedirgindim günlerdir korku vardı ama herşey yolunda gitti oğlumda iyi çok şükür 3500 kg 51 cm 38+2 de dünyaya geldi. Hepinizin bu denli kolay ve keyifli geçer diye dua ediyorum biz bugün inş tüm değerlerimiz iyiyse taburcu olucaz evde ilk gece de zor olabilir belki ama artık yeni hayatımıza başlıcaz ve çok heycanlıyım iki gündür telefonu elime alamadım sanıyorum artık bundan sonraki hayatımız böyle hepiniz takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum
Ben deKızlar sanki Aralık’a doğuracak pek fazla kimse kalmadı burda 7 8 kişi kaldık gibi
Cherry Mom
annabelica
suuuduru68
Pamlok
sepide
demet1374
@Seherykc
@difembahyaa
Saymadıklarım affedin
Nst de sancım çıktı ben hissetmedim açıklık da vardı mecburen suni verdi dr. Suni sancıyı 9.00 da aldım doğum 12 de olduPeki hiç sancın yokken mi suni sancı aldın normal doğum için ? Birde suni sancıdan kaç saat sonra doğum gerçekleşti
Evet Meyve de çok su yapiyor açıkçası aşırı dikkat etmedim normal beslenmeye devam ettim sınırdaydı su hep doktorlar abartmayalım yemeyi diye biraz korkutuyor korkma sadece dozunda ye, yarım meyve yersin hamurisi El büyüklüğün kadar yersin gibi, ben doğum yaptım 37+3 te, kan sulandirici kullandığım için erken aldı doktorPeki ne kadarlık oldun şimdi bir de ben son haftada baya meyve tükettim acaba o mu etkiledi ekmek ve hamur işi çok tüketen biri değilim çünkü bana da ekmek hamur işini falan az tüket dedi bende ne yapacağımı şaşırdım sen ekstra dikkat ettin mi bir şeye
Ay maşallah mis kokulu nazarlar değmesinSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum içime geri sokasım geliyor çocumu Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah eeeee sırada kimler var bu hafta
Bu ne güzellik maşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
Maşallah canımm sizeİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
Çok güzelsiniz canım maşallah sizeİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
nasıl güzelsiniz maşallah size canım Allah nazarlardan korusun siziİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
Amin canım teşekkür ederizzBu ne güzellik maşallahAllah kabul etsin
Maşallah canımm size1 ay oldu mu yaa zaman su gibi gerçektennn
Teşekkür ederizzÇok güzelsiniz canım maşallah sizeBiz de daha doğurcaz diye bekliyoruz
Aminn canım teşekkür ederizznasıl güzelsiniz maşallah size canım Allah nazarlardan korusun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?