- 25 Şubat 2024
- 1.593
- 2.151
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.021
Canım öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun, bebeğin en azından iyi ve kısa zamanda kollarına da alabilirsin inşallahÇarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
Oyyy prenses yaaaa maşallah kuzuşaSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum içime geri sokasım geliyor çocumu Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah eeeee sırada kimler var bu hafta
Benim ebe su sızdığını anlarsın akıntı veya idrar gibi bir kere yada seyrek olmuyor, sürekli çamaşırını ıslatıcak şekilde olur birde farklı kokusu olur demişti canımCanım öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun, bebeğin en azından iyi ve kısa zamanda kollarına da alabilirsin inşallahmaalesef bu doktorların umursamzlığı beni de çileden çıkarıyor. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Suyun sızdığını nasıl anladın akıntıdan farklı mıydı?
Ayy maşallah maşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
Pamukkk Allah bağışlasın canımmSelam teyzeleri biz dün evimize geldikallahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum içime geri sokasım geliyor çocumu Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah eeeee sırada kimler var bu hafta
Maşallah ana oğul çok hoşsunuz canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız vakit buldukça mesajları okumaya çalışıyorumbiz dün oğlumun mevlüdünü okuttuk yarında 1.ay kontrolü var Eki Görüntüle 3677452
Teşekkür ederim canım daha fazlam var ama bu tabi biraz vermiş halimAyy maşallah maşallah
Ayrıca sende çok zarif olmuşsun canım
biz daha doğurcaz yavaş git lütfen
Teşekkür ederim canım aynen öyle vallaMaşallah ana oğul çok hoşsunuz canımZaman nasıl hızlı geçti ya
Amin canım inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alınOyyy prenses yaaaa maşallah kuzuşanasıl özendim kızzz bir an önce doğum yapsak da böyle huzurla uyumalarını izlesek
Saol canım cümlemizin Allah bağışlasın bebeleriniPamukkk Allah bağışlasın canımm
Cano ben 2 pijama takımı 1 gecelik takımı, çorap, 2 tane emzirme sütyeni, deppend, üç tane iç çamaşırı terlik, göğüs pedi ve göğüs ucu kremi koydum. Bir de tac koydum takarım lohusa olduğumuz belli olsun diyeKizlar hastane cantasina kendiniz icin ne koydunuz
Ahh canım öncelikle gözün aydın ve çok geçmiş olsunÇarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
Bizim günümüz aynı seninle. Daha önce çatı muayenesi olmadım ama vajinal muayeneden çok farklı olduğunu düşünmüyorum en önemlisi kendini rahat bırakmak diye düşünüyorumKızlar aralık grubu olmasına rağmen çoğu kişi doğum yapmış gibi. Benim Sata göre beklenen doğum tarihi 25 Aralık gözüküyor ama bakalım. Şuan 35+4düm. Yarına doktor randevum var bakalım. Çatı muayenesi yapacak ve nasıl doğum yapabileceğimi söyleyecek doktor.
Ben hiç vajinal muayene de olmadığım için hiç bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorum kendimizi kasınca her şeyde ağrıyı hissederiz zaten de işte insan da korkuyor birazBizim günümüz aynı seninle. Daha önce çatı muayenesi olmadım ama vajinal muayeneden çok farklı olduğunu düşünmüyorum en önemlisi kendini rahat bırakmak diye düşünüyorumspiral taktırdım, smear aldırdım hepsinde kendini kasınca rahatsız oluyor insan
Haklısın canım umarım ağrısız acısız geçer buraya da yaz mutlaka deneyiminiBen hiç vajinal muayene de olmadığım için hiç bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorum kendimizi kasınca her şeyde ağrıyı hissederiz zaten de işte insan da korkuyor biraz
10 saniye ancak sürüyordur oturduğunla kalktığın bir oluyor hiç korkmaKızlar çatı muayenesinden çok korkuyorum ya. Normal doğum istiyorum ama çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum. Muayene edecek ve normal doğum için uygun olup olmadığını söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?