Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun, bebeğin en azından iyi ve kısa zamanda kollarına da alabilirsin inşallah maalesef bu doktorların umursamzlığı beni de çileden çıkarıyor. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Suyun sızdığını nasıl anladın akıntıdan farklı mıydı?

Oyyy prenses yaaaa maşallah kuzuşa nasıl özendim kızzz bir an önce doğum yapsak da böyle huzurla uyumalarını izlesek

Benim ebe su sızdığını anlarsın akıntı veya idrar gibi bir kere yada seyrek olmuyor, sürekli çamaşırını ıslatıcak şekilde olur birde farklı kokusu olur demişti canım

Pamukkk Allah bağışlasın canımm

Kizlar hastane cantasina kendiniz icin ne koydunuz
Cano ben 2 pijama takımı 1 gecelik takımı, çorap, 2 tane emzirme sütyeni, deppend, üç tane iç çamaşırı terlik, göğüs pedi ve göğüs ucu kremi koydum. Bir de tac koydum takarım lohusa olduğumuz belli olsun diye he diş macunu diş fırçası, roll on, nemlendirici koydum vücudum çok kuruyor diye, bir de jilet koydum ayıptır söylemesi ne olur ne olmaz diye en son makyaj malz.tarak Ve düzleştiricimi koycam.

Ahh canım öncelikle gözün aydın ve çok geçmiş olsun Rabbim bebeğine hızır Aleyhisselam’la acil şifalar versin. Seni en iyi ben anlarım bende geçen hafta cumartesi doğum yaptım bir kez bile kucağıma alamadan yoğun bakıma girdi ve dün taburcu oldu şükürler olsun sana sabırlar diliyorum o 5-6 gün hiç bitmiyor insana ama sen güçlü ol ve bebeğine bol bol sütünü sağıp götür. Çünkü onların verdiği antibiyotikten bile kat kat daha faydalı senin sütün. İnan ki gögsümü sağa sağa damla damla ucundan şırıngaya çektik eşimle. Allahım tekrardan güç versin sana

Kızlar aralık grubu olmasına rağmen çoğu kişi doğum yapmış gibi. Benim Sata göre beklenen doğum tarihi 25 Aralık gözüküyor ama bakalım. Şuan 35+4düm. Yarına doktor randevum var bakalım. Çatı muayenesi yapacak ve nasıl doğum yapabileceğimi söyleyecek doktor.

Kızlar çatı muayenesinden çok korkuyorum ya. Normal doğum istiyorum ama çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum. Muayene edecek ve normal doğum için uygun olup olmadığını söyleyecek

Bizim günümüz aynı seninle. Daha önce çatı muayenesi olmadım ama vajinal muayeneden çok farklı olduğunu düşünmüyorum en önemlisi kendini rahat bırakmak diye düşünüyorum spiral taktırdım, smear aldırdım hepsinde kendini kasınca rahatsız oluyor insan

Ben hiç vajinal muayene de olmadığım için hiç bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorum kendimizi kasınca her şeyde ağrıyı hissederiz zaten de işte insan da korkuyor biraz

Kızlar çatı muayenesinden çok korkuyorum ya. Normal doğum istiyorum ama çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum. Muayene edecek ve normal doğum için uygun olup olmadığını söyleyecek
10 saniye ancak sürüyordur oturduğunla kalktığın bir oluyor hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…